Nely,moja izkušnja je ful podobna tvoji!!!!!!!

Naš je bil star 4 mesece,ko sem ga prvič peljala k frizerju in to ravno k tej nesrečni Tački!!!!
Ker je psa dobila tavelika hčerka za rojstni dan,je rekla,da bo plačala ona!!!!
Ko je dala našega malčka gor na mizo,se je tako drla na njega,da je bil ves prestrašen(jaz sem bila ves čas zraven),njene besede mi še zdaj odzvanjajo v glavi!!"Mir mej,ker bo teta Vesna huda in pol bo joj",te besede so bile tako glasne,da so se verjetno slišale tudi k veterinarju,pol veš kako se je moral počutit naš dvo kilski malček!!!!!!

No da še povem kaj mu je nardila,ker yorkiju pri takšni starosti itak še nima kaj za strižt,mu je postrigla samo spodnji del tačk,da si pač ni hodil po dlakah,pa malo okli ritke,pa malo po uhicah,ki jih je samo oblikovala.In tako je mali spipala 10€!!!!!!!!
Pol sem eni dvakrat šla k frizerki Tatjani Male iz Tezna,tam je bilo OK,sam uhice mu je zmeraj postrigla cele namesto samo pol in je bil pol kot mali netopirček!!!!
Nato smo probali,še pri eni iz Nove Vasi,pa je tud blo podobno,no potem pa smo preklopli na Jasno Savič in sedaj bomo tu tudi ostali,ker je prišel od nje kot pravi foto model

Tako zdaj sem se pa jaz tud razpisala,ampak mislim,da je fajn,če si povemo,kaj smo kje doživeli!!!!