perje ...
jaz sem pa zadnjič prvič kupila veliko pakungo - 6 kilsko vrečo juniorja v BTC - ju, ko so imeli akcijski popust, da sem malo prišparala ... in ko sem vrečo odprla, moj požrešni kuža, ki je do zdaj skoz jedla isto AG, se je uprla in ji nekaj ni bilo všeč ...
dokupila sem fish4dog briketke, da ji zdaj mešam, da nekako poje, ampak ne je več s takim žarom kot je
bog ve, če niso mesa zamenjali s perjem 
prej sem lahko junior briketke uporabljala tudi kot priboljšek, tako jih je imela rada ...
Mesa zagotovo niso zamenjali s perjem, ker potem ne bi mogli briketov niti narediti, nenavsezadnje gre hrana skozi nešteto kontrol analiz, vsebnosti itd. Ker pa gre za naravno hrano brez umetnih dodatkov, nobeno okolje pa ni nikoli 100% sterilno, pa je vedno možno, da do česa pride. Tudi sama sem že kupila najdražji Olzov toast, kjer rok še ni pretekl, pa je bil plesniv. Zato ga nisem nehala kupovati, ker je plesnjenje naraven postopek in bio hrana hitreje splesni, ker nima umetnih dodatkov. Tudi pri piščančjih bedrih, ki so bila očiščena in sem jih kupila pri mesarju, sem našla ostanke perja, pa je to normalno, ker se težko 100% očisti, brez da se odstrani koža. Je pa koža vsekakor najboljša. Kot je že omenila mimozaver, kakšen košček perja ne škodi psu, nenavsezadnje ga pojedo tudi mačke, lisice, volkovi,... ko ulovijo ptiča (tudi psi, če jim to uspe). Tisti, ki so našli perje, sami pravijo, da tega ni bilo veliko. Če pa vas zadeva skrbi ali imate kakršnokoli drugo reklamacijo, se lahko obrnete na nas direktno (torej na Avanturist d.o.o.), ter pošljete vzorec hrane z infomacijami o proizvodnji seriji, ki so natisnjene na vreči. Najboljše je, če se lahko vrne cela vreča, ker je tako najmanj možnosti za kakšno zmešnjavo. Če je vreča bolj ali manj cela, vam bomo dali nadomestno novo vrečo (če je skoraj prazna, je jasno, da ne moremo). Za pojasnilo sem zaprosila AG in ko bom imela odgovor, ga bom objavila. Kar se tiče neješčnosti hrane, ki jo omenjaš zgoraj, gre za premium, katere formula se zelo razlikuje od ostalih, ker ima več svežega mesa, je malo bolj mastna in vsebuje krompir, je pa brez koruze, zato je okus čisto drugačen od navadne chicken formule, na kateri bazirajo hrane puppy/large, adult chicken, large breed in senior. Pri novem okusu je vedno priporočljivo najprej preizkusiti z vzorcem ali manjšo embalažo, pri čemer se hrano meša s staro, kot pri vsaki novi hrani. Psi imajo tudi svoje preference, vendar pa če jim dovolimo, da postanejo preveč izbirčni, postane to kasneje problem za skrbnika. Lačen pes nikoli ne pusti hrane, po kakšnem dnevu ali dveh ponavadi popusti, pri čemer smo ljudje takšni, da povečini mi izgubimo dvoboj volje.