Izbirčne mačke

Fitzgerald · 11878

Fitzgerald

  • *
    • Prispevkov: 331
    • Točke: 1
: 28 Marec 2008, 13:44:34
Kako izbirčne glede hrane so vaše mačje dame in mačji gospodi?

Moja se je zadnje čase začela zmrdovat nad hrano, ki jo dobiva - pride, povoha, se "zamisli" za delček sekunde in gre stran. Poksušal smo ji dat ene par vrst (tudi iz domače kuhinje), ker se menda rado zgodi, da se mačke sčasoma naveličajo svoje hrane (če izključimo vzroke, kot je stres) in ji potem pač ponudiš drugo hrano. Moja dobiva vrečke in brikete zvečer, zdaj pa smo po nasvetu veterinarke prešli na 2 obroka na dan (namesto 3). Ko je PRVIČ v življenu začela grizljat brikete, ki jih je pustil njen brat (ne dobivata istih) - ponavadi je namreč šla stran, še predno je skončala in nikoli ni šla do druge posodice, smo jo dali na samo brikete (RC kitten precision). Danes ji bom ponudila še Animondo Garny konzervo, ki ima veliiiko mesa in ji je vedno dišala, potem bom pa vidla.

Skrbi me, ker premalo jé. Tehta samo 3'7, se mi zdi presuha. Smešno namreč, ker je včeraj tehntica pri vetu pokazala pol kile več.

Mulec ni pa prav nič izbirčen in bi pojedel vse, kar je (pa tudi, kar ni) za pojest, brez izbiranja. Samo, da se kaj reže ali brklja na pultu v kuhinji, je že zraven. Kadar brbota v loncih, se najraje namesti na okensko polico ali pa kar na pult in nepremično opazuje. Tako, da imamo mimozico in gurmana.  :o



doro

  • *
    • Prispevkov: 481
    • Točke: 0
Odgovori #1 : 28 Marec 2008, 14:31:17
Moja dva sta ista  :o :D Ona nič, on vse!  ;D
Nevem kako se kaj tvoja dva razumeta med sabo, ampak moja noče jest ko je on v bližini..Ker ji vedno "gleda v posodo" oz. kar pride in jo odrine stran in on poje  :-\ ::) Pa ne pomaga če ju ločeno zapremo  :-\
Tako, da ponoči on spi v spodnjem stanovanju, ona pa zgoraj in se sredi noči odpravi na potep po kuhinji in poje vse kar najde  ::) Drugače je pa ona kar malo močnejša, on pa pravi suhec  :P



natka

  • *
    • Prispevkov: 239
    • Točke: 0
  • Bonga
Odgovori #2 : 28 Marec 2008, 14:48:34
moja dva pojesta vse, konzervo 2x na dan, briketi skozi na razpolago. sta pa tok zbirčna, da čakata na konzervo in nočeta briketov. ko pa kaj zadiši drugega pa itak prosita, maca ne tok, hujši je buč. če pa samo malo stran pogledaš pa že veselo odnese, naj si bo to, meso, sir, pecivo,karkoli, vse ukrade pa še maco je naučil tega.
jesta skupaj, samo vsak svojo posodico. maca je počasi, buč golta in ko svoje poje, odrine maco in še njeno poje.
spita ponoči ločeno, maca v spodnjem štuku na sedežni, buč pri nama v spalnici, po možnosti na meni (na hrbtu, na obrazu) pa še zjutraj me zbudi, da me buta s svojim smrčkom  :-\


san-san

  • *
    • Prispevkov: 353
    • Točke: 0
Odgovori #3 : 28 Marec 2008, 17:33:14
js imam doma tud eno ful izbirčno mačko  >:(  jé samo brikete(samo royal canin ali schesir),konzerve sploh ne poje(bo raje lačna  :)),kuhane hrane se ne dotakne,ribe smrdijo fuj,od surovega mesa poje samo par koščkov piščančjih prsi,ampak ne vedno.enkrat na teden ji dam rumenjak,tega pa poje....amapak samo surovega,ne sme bit kuhan  :).Evo to je to...ubistvu jé samo brikete in pije vodo  :P  In vodo nemara pit iz svoje posodice, je boljša una od psa  :D mogoče se boji ,da ji bo v njeni zmanjkalo vode,ker je premajhna posodica...kdo ve. :P
Pred to mačko pa sem imela enga muca,ki je jedu vse.Kuhano,brikete,konzerve,ribe mmm  :o


Tinchka

  • *
    • Prispevkov: 179
    • Točke: 0
  • naša Maci =)
Odgovori #4 : 28 Marec 2008, 22:11:32
Naša je tako-tako. Od briketov je vse (Hill's, RC, Schesir, Techni-Cal, Nutrience, Nature's Best). Ni se še zgodilo, da kakšnih ne bi jedla. Jih ima vedno na voljo in jih je po malo čez cel dan. To je za njo kot nekakšna osnovna hrana.
Drugače pa je pri mokri hrani. Naša Maca ve, kaj je kvaliteta  8) Dala sem ji za poskusiti Whiskas, Hobby Cat, tiste znamke od Müllerja in DM-a in še kaj podobnega, ampak jih je samo povohala ali pa samo čisto malo poskusila. Edino Felix ji je všeč. Rada pa ima Shiny Cat, Von Feinstein, Miamor, Almo Nature, Hill'sove vrečke, Schesir, Happy Cat, verjetno še kaj, kar se zdaj ne spomnim. Takrat pa priteče na pult takoj ko sliši, da se odpira konzervica ali vrečkica in sili gobček v posodico in poje kar na pultu. Verjetno njena najljubša hrana pa je surov piščančji file. Zadnjič mi je ukradla en večji košček in kar celega sama zgrizla. Dobi ga pa vedno, ko je prilika. Tudi jetrca poje, ampak ne s takim užitkom kot piščanca. Kuhane hrane (posebej zanjo) pa sploh noče jesti. Rada pa poliže surov jajčni rumenjak. Hrana za ljudi ji ne diši, niti poli in kakšne druge salame. Rada ima ribje okuse, sploh če so zraven še kakšni rakci ali školjkice.
Ima pa naša Maca eno čudno navado. Ko kakšne hrane ne želi jesti ali pa da se je najedla, hrana pa je še ostala v posodici, podrsa s tačko po tleh. A to tudi vaše muce delajo?

Mačji žur! :)


Fitzgerald

  • *
    • Prispevkov: 331
    • Točke: 1
Odgovori #5 : 28 Marec 2008, 22:26:30
Citat: natka
jesta skupaj, samo vsak svojo posodico. maca je počasi, buč golta in ko svoje poje, odrine maco in še njeno poje.

 :o :o Jaaaaa, isto pri nas. Maca počasi je, kot kak drobižek, on pa hlastno in hitro sprazni polovico posodice, brikete prelomi vsakega tretjega (če pa je maca, pa tako hrusta, da jo je veselje gledati), nato odhiti praskat na vrata (on je v kuhinji, ona v spalnici) in mijavka. Če mu odpreš, gre do njene posodice, ona se umakne (on je nič ne odrine, gre ona sama stran), in se loti njene hrane - če mu dovolimo, seveda.  :D Kar pa mu ne. In potem gre čez čas spet k svoji posodici in jé, kot da ni pred 15 min dobil za jest. Začeli smo ju fizično ločevat, ker, če sta v istem prostoru, sta tako nemirna, skoz se gledata in delata pavze - ne vem, a tekmujeta, kdo bo prej, al sta samo živčna, da jima ne bi kdo spraznu posodice.  ::)

Drugače pa ponoči skupaj spita v kuhinji Včasih se zgužvata v premajhno ležišče, včasih on spi na okenski polici, ona pa gre v mačji šotor (Ikea does it  ;D). Živim v 1-sobnem stanovanju in ni variante, da ju spustim v spalnico, ker potem on začne na veliko in na glas zucat (svoje blazinice), ona pa pride na glas prest, jaz pa rada ponoči spim. Samička sredinoči gre spat "na svoje", on se pa še rad malo pocarta. Okrog 5, 6h pa seveda prask prask in mijavkanje po vratih pa je treba vstat v novi dan.



Fitzgerald

  • *
    • Prispevkov: 331
    • Točke: 1
Odgovori #6 : 28 Marec 2008, 22:36:11
Citat: Tinchka
Ko kakšne hrane ne želi jesti ali pa da se je najedla, hrana pa je še ostala v posodici, podrsa s tačko po tleh. A to tudi vaše muce delajo?

Ja, že od malega, pa je bilo tudi meni čudno (sej se ja zakopava pesek, ne hrana), pa mi je veterinarka razložila, da zakopavajo hrano za kasneje kot recimo psi kosti, se pravi, da je maca že sita.  :)

OK, vidim, da mačkam dajete SUROVO meso - jaz sem vedno kuhanega piščančja prsa. A vas ni strah za salmonelo pa to? Sej se salmonela menda samo na hrbtu zadržuje, pa vseeno. Pa surov rumenjak - a ga pustite kot "oko", ali ga razlijete, morda celo razžvrkljate? To bi res rada vedela, ker moja občasno pojesta kuhan rumenjak. Ampak nista preveč navdušena nad njim. Tudi nad kuhanimi jetrcami ne.

Od  mokre hrane gre pa obema v slast še Schessir (zdajle ga že nekaj časa nista dobila) pa od -mislim, da je - Almo Nature ali pa Anidmonda majhne konzervice z različnim morskim mesom - recimo bela tuna in prepeličje jajce (dobiš dve polovički) in vsak dobi pol in to pojesta. Zdaj je fino, ker jima bom lahko že dala hrano za odrasle mačke in bosta pri taki raznovrstni paleti okusov težko ostala izbirčna - no, ona.  :P Za njega itak vem, da bo vse snedu.

Še to - koliko briketov (količinsko, v gramih oz. glede na predpisano dnevno količino) pa puščate mačkam čez dan?



Tinchka

  • *
    • Prispevkov: 179
    • Točke: 0
  • naša Maci =)
Odgovori #7 : 28 Marec 2008, 23:13:17
Jaz našemu (slovenskemu) mesu zaupam. Pa itak ji dam sveže, ne dam ji kakega, ki bi blo že cel teden v hladilniku.

Rumenjak pa ji dam tako, da mi ga kar s prstov poliže  :P Sem ji dala tudi že v posodico, ampak se ga ni niti pritaknila. Očitno je z mojih prstov bolj fino  ;D Ga ne razžvrkljam, samo razlijem. Samo ona bi pojedla tudi celo surovo razžvrkljano jajce, mi pride krast, ko kaj paniram in jo morem stran nagnat.

Moja Maca ima vedno vsaj napol polno posodico briketov. Mislim, da je polna posodica slabih 100 gramov. Ampak ugotavljam, da poje zelo malo  ???

Mačji žur! :)


Jazz

  • *
    • Prispevkov: 628
    • Točke: 0
  • Pesjanska zasvojenka...
Odgovori #8 : 09 December 2011, 22:48:06
Naši dve mački sta TAKOOOO izbirčni, da ne vem kaj naj jim dam, da bodo jedle. Bilo je vse kul in s tem nismo imeli nikoli problemov dokler nista probali Royal Canin Kitten briketk. Tiste obožujeta, ostale pa ne več. Se pa zelo čudim od kod jim špehec, ker sta obedve precej debelušni. :P

Dogs are best friends ever!


čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #9 : 16 Julij 2012, 11:01:22
Izkušeni mačjeljubci na pomoč.   ;D Sestrična ima mačkona, ki jim po novem je samo še Whiskas vrečke. Od kar jih je slučajno dobil, se zmrduje nad ostalimi briketi in konzervami.

Zdaj, če kdo ve kakšne druge, kvalitetnejše konzerve so dovolj slastne, se priporočam za seznam, eventuelno tudi briketi, če se le dajo testerji dobiti kje.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!


all_

  • *
    • Prispevkov: 414
    • Točke: 0
Odgovori #10 : 16 Julij 2012, 18:48:11
Schesir/Almo nature/ Applaws konzerve so vse super, imajo veliko okusov na voljo. Njihovi briketi so prav tako dobri, samo odstotek mesa se razlikuje in posledično okus. Mogoče lahko za začetek proba Schesir brikete, (ali pa Sanabelle, ki niso tako zelo beljakovinski, vsekakor pa boljši od Whiskas zadev...). Načeloma lahko namesto testerja raje eno 400 gr vrečko kupi. Je vsaj za dober teden hrane to, ker tester mačka včasih poje, ko žakelj kupiš pa ne bo jedla... in je pomoje mala vrečka ravno prava za sprobat. ::) Jaz bi ji predlagala katerokoli Schesir ali pa Sanabelle Sensitive - mogoče z jagnjem.

Samo Whiskas maček je zato ker ga vsa ta slana svinjarija zasvoji (kot mnogo ljudi McDonalds...). To naj mu umakne in daje kvalitetno hrano, četudi bo štrajkal bo čez čas sigurno začel jest, tako kot vsak drug zdrav lačen maček. :) No, sem skoraj prepričana, da se bo zmrdoval, ampak naj se ne ustraši, bo že pojedel. Mojim so vse te Schesir/Applaws konzerve ful všeč.



Lusi

  • *
    • Prispevkov: 138
    • Točke: 0
Odgovori #11 : 28 Julij 2012, 21:33:49
Eden od mojih sploh ne mara vrečk/konzerv Schesir in Applaws, drugi dobi kuhanega piščanca od pasje porcije, pa še bistveno ceneje je in praktično enako.

Čara, naj sestrična dobi tester Sanabelle Sensitive LAMB, ta moj izbirčnež (omenjen zgoraj) je najprej jedel od piščanca od Sanabelle, ko je pa poskusil jagnje, je bil pa to edini užiten okus, pa sem nato tudi postrv stestirala in - vrgla stran. Sem pa kupila N&D Lamb in jo ima enako rad, od N&D Ribe recimo pa spet sploh ne mara. In zdaj sem sklenila, da do nadaljnjega ne eksperimentiram več z okusi. Je pa N&D precej dražji, ker imajo za mačke le pakiranje do 1,5 kg. Testerji za N&D so pač tudi za plačat, pa še v paketu vseh 4 okusov so.

Kvalitetnejše vrečke in konzerve, pa tudi precej ješče, so pa od Stuzzy, jih dobiš v Doget in Super Čombe. Niso pretirano drage, naj bi bile pa bolj kvalitetne (mislim, da so vrečke brez žit). Čeprav - vsaj meni - smrdijo glih tko kot ostali junk.



Lusi

  • *
    • Prispevkov: 138
    • Točke: 0
Odgovori #12 : 28 Julij 2012, 21:37:17
Že dvakrat omenjeni mačji izbirčnež, ki ne je Schesir in Applaws, brikete pa samo omenjene, celo poje tole Stuzzy vrečko - ne tudi konzervice. In to tisto vrečko "nižjega ranga", imaš še eno malo specialnejšo, malenkost dražjo.
Terorist.



airedale10

  • *
    • Prispevkov: 1.163
    • Točke: 0
Odgovori #13 : 29 Julij 2012, 11:32:32
Moje so tudi izbirčne glede briket, zdaj imajo že nekaj časa Sanabelle in jim kar odgovarja. Konzerve pa pojejo vse, tudi surovo meso imajo rade... :)



čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #14 : 09 Avgust 2012, 22:39:42
Izbirčni mačkon je pojedel tudri druge vrečke/konzerve....Brikete pa še iščemo kake testerje, ker je malo škoda kupiti brikete, če se jih niti dotakne ne.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!


Yushy

  • *
    • Prispevkov: 107
    • Točke: 0
Odgovori #15 : 10 Avgust 2012, 08:27:37
N&D ste že probali? Imajo tista promocijska pakiranja kjer vse 4 okuse dobiš za 3€, lahko pa tudi jaz kakšno 100g vrečko darujem, ker jih imam cel kup :) Pa tudi Taste of The wild vam lahko dam za probat, če ga še ni poiskusil.



all_

  • *
    • Prispevkov: 414
    • Točke: 0
Odgovori #16 : 10 Avgust 2012, 13:43:54
Če ima zobe zdrave, potem naj mu nastavi ene brikete pa čaka. Ali pa zmeša malo briketov s konzervo, nato pa naslednji dan da samo brikete. Zgleda se je toliko razvadil s konzervami, da noče briketov in dokler vidi, da mu ratuje jih tudi ne bo jedel.

Sanabelle Sensitive bi bila pomoje super opcija za začetek, 400 gr vrečka res ni draga, pa tudi ni veliko hrane to. Saj če ga misli na brikete navadit, nima smisla pomoje s testerji se it, ker mu bo vsak tester enak - ker je pač briket in ne mokra hrana. In niti ne moreš vedt kateri briketi mu pa teknejo, če jih pa noče jest. Sanabelle pa na splošno mačkom kar teknejo. Kakšne Acana/N&D in podobne pa jaz še ne bi dajala za jest, ker mora najprej sploh brikete začet jest in ni treba takoj najbolj močne dajat, ker se jih mački običajno v štartu branijo, četudi sicer jedo brikete.

Vsaj po mojem mnenju ni niti drago niti škoda probat s 400 gr vrečko. Cilj je itak, da sploh začne jest brikete, a ni? Okus/znamko lahko človek potem spreminja po mili volji.



Yushy

  • *
    • Prispevkov: 107
    • Točke: 0
Odgovori #17 : 10 Avgust 2012, 14:13:55
Jaz vseeno dvomim, da bo začel jesti tudi, če mu brikete nastavi in čaka. Predolgo časa pa mačk ni fino stradat. Morda bi pa za začetek probali tako, da se minimalno količino nekih briketov nadrobi v neko mehko hrano, ki jo sedaj je in se potem to količino briketov postopoma zvišuje in brikete pusti v vedno večjih kosih, dokler ne bo jedel tudi celih. Mačke pač znajo biti kar precej komplicirane kar se spremembe okusov tiče, saj imajo okus precej zabetoniran in jih je cela znanost navaditi potem na kaj drugega. Samo z vztrajnostjo se vse da.



Ovcka

  • *
    • Prispevkov: 5.431
    • Točke: 14
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #18 : 10 Avgust 2012, 14:29:33
Lahko napisem kako je bilo pri nas.. Pri zacasni skrbnici je jedel RC Kitten, in je bil navajen nanje, so mu bili zelo okusni. Ko sem pri priblizno enemu letu presaltala na adult, sem najprej dobila en kup testerjev, da bi videla, kateri mu bojo vsec. Ni hotel niti poskusit briketov, pa sem imela doma ziher ene 10 razlicnih okusov/znamk. Pa smo se odlocili za eno vrsto (Sanabelle Adult s postrvijo), naredili postopno menjavo (25/75 dva dni, potem 50/50 dva dni, itd...), par dni je protestiral, zbiral ven RC, potem ko je ostala samo se Sanabelle je se par dni vihal nos, ni hotel jest, potem se je pa sprijaznil, sedaj jih pa normalno je. Kasneje smo dokupili se Sanabelle dental, katere ima se rajse, in najprej tiste zbira ven, ampak potem tudi Adult poje.  :) Ima pa dneve ko poje bolj malo in dneve ko poje malo vec. Odvisno kaksnje volje je, in koliko divja  :P

Sicer so macki res cisto drugacni od psov. Dokler bo vedel, da bo dobil se kaj drugega, boljsega, ni sans, da bo jedel (ali samo probal) brikete. Bo raje stradal kaksen dan/dva/tri. Medtem ko psi probali bojo ze, potem ob menjavi se znajo zmrdovat in izsiljevat, samo se mi zdi, da hitreje popustijo kot macki. In macka z drobljenjem briketov v mehko hrano ne bos pretental. Mogoce bo pojedel, ampak ne bo pojedel toliko, kot bi, ce bi bila samo mokra hrana.

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album


Lusi

  • *
    • Prispevkov: 138
    • Točke: 0
Odgovori #19 : 10 Avgust 2012, 16:30:08
Res so drugačni.. vsaj ko naše primerjam. Pes se še nekako pomatra z briketi, čeprav je očitno, da mu niso všeč. Vsaj poskusi jih. Maček pa ne - on jih samo povoha, strese sprednjo tačko (???) in se obrne. Zato so se pri nas metali briketi stran.. kakšne "manj dobri" pasji so šli vsaj postopoma in pač počasi. Maček je pa brezkompromisen. Samo RC, ko sem končno kupila Sanabelle piščanec, samo tega, ko sem odprla Sanabelle ovco, izključno samo to, odkar imam pa N&D jagnje, pa spet samo to. Vseh teh "nekaj" briketov, ki jih je prej enako oboževal, zdaj ne mara več SPLOH. Vpiči se v en okus in to je to. Smotko.
Me je pa presenetilo, ker ni maral ne Applaws ne Orijen.. vsi ti so brez žit, sem si pa drznila kupiti 800g N&D, sem si rekla, bo pa pes pojedel kot priboljške.. pa ni bilo potrebe sploh. Edini problem je, ker je max vreča 1,5kg  >:( ampak baje bodo začeli delati 10kg (baje tako slo. uvoznik pravi).



Nika

  • *
    • Prispevkov: 2.826
    • Točke: 4
  • Buda
Odgovori #20 : 10 Avgust 2012, 18:24:03
S finimi mačjimi ritami se ubadam glih toliko kot pa s pasjimi - če ti ni za jest, boš pa lačen. Izjema je bila tastara mačka, ki je jedla samo friskas in je pač nismo matrali z neko menjavo, tamladim mačkom je pa kristalno jasno da ne bom mesece testirala kaj bi jim slučajno pasalo. Kvalitetni briketi, po katerih so zdravi in imajo normalen drek, pa amen.



all_

  • *
    • Prispevkov: 414
    • Točke: 0
Odgovori #21 : 10 Avgust 2012, 18:32:51
Mačke pač znajo biti kar precej komplicirane kar se spremembe okusov tiče, saj imajo okus precej zabetoniran in jih je cela znanost navaditi potem na kaj drugega.

Ne vse. Pri nas ni bilo nobenih problemov pri menjavi briketov, pa sem jih zamenjala že ogromno, dokler nekje nismo ostali. Stare sem najprej mešala z novimi, nato naredila prehod na nove in je bilo ok. Nobena se ni odločila, da bi bila raje brez hrane.

Sem pa en dan cel dan z mokro hrano hranila, pa je potem naslednji dan ena imela večji "problem" it nazaj na brikete kot zajtrk, pa je vseeno počasi začela jest tekom dneva.


Maček, ki ga Čara opisuje pa trenutno briketov sploh NE je. In če bo en dan malo manj pojedel (ker bo namesto mokre hrane dobil mokro hrano z briketi, pa naslednji dan potem samo brikete..) to še ni stradanje. Dokler pa ve, da bo ne glede na vse vedno dobil mokro hrano, pa briketov ne bo jedel. (Nekaj drugega je potem vzpostavljen red, ko mački zjutraj npr. jejo brikete pa zvečer konzervo in se tega režima navadijo.)



Yushy

  • *
    • Prispevkov: 107
    • Točke: 0
Odgovori #22 : 10 Avgust 2012, 19:03:56
Ne vse. Pri nas ni bilo nobenih problemov pri menjavi briketov, pa sem jih zamenjala že ogromno, dokler nekje nismo ostali. Stare sem najprej mešala z novimi, nato naredila prehod na nove in je bilo ok. Nobena se ni odločila, da bi bila raje brez hrane.

No seveda, da ne vse, samo jaz očitno poznam same zbirčneže :)

Pa prej sem pisala za Čarin problem, ker ta maček očitno suhe hrane sploh ne je, ker je navajen samo na vrečke in bi bilo smiselno pač počasi preiti na suho hrano. In ja seveda, da bo pojedel manj, če bodo zraven zmešani briketi, še vseeno pa bo verjetno jedel, kar je zelo vprašljivo v primeru, da bo dobil na razpolago samo brikete. Pač pri mojih zbirčnežih se je takšen način obnesel. Ko bo maček enkrat jedel brikete, ni več tak problem z navajanjem na katerokoli drugo vrsto briketov.



all_

  • *
    • Prispevkov: 414
    • Točke: 0
Odgovori #23 : 11 Avgust 2012, 10:49:50
Kaj sem pa jaz napisala?  :)



Yushy

  • *
    • Prispevkov: 107
    • Točke: 0
Odgovori #24 : 11 Avgust 2012, 11:08:39
Malo sem površno prebrala tvoj post  :-[



čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #25 : 13 Avgust 2012, 13:08:57
Ob nakupu velikega žaklja pasjega futra sem prosila še za testerje mačjih briketov...In sem blazno zadovoljna, imam Sanabelle (1x dental, 2x senssitive z jagnjetino, 2x adult z nežno postrvjo, 2x sensitive sveži piščanec,1x hair in skin in 1x urinary). Zdaj pa bomo videli če se bo gospodič pritaknil katerih briketov, ko bodo čakali v posodi, njegov trebuh pa bo krulil.  :)

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!


all_

  • *
    • Prispevkov: 414
    • Točke: 0
Odgovori #26 : 14 Avgust 2012, 09:01:39
Kul :) Jaz osebno bi mu vse piščančje okuse kar skupaj dala, ne vem kako veliki so testerji, ne bi pa ribe recimo mešala zraven, ker vsaki mački riba ni všeč (ne glede na znamko).