no tak...mislim, da je čas, da še js predstavim svojga pesjanarja.

ime mu je šon, star je nekje 4-5 mescov, mam ga pa...hm...od 16. avgusta, torej lahk zračunate kuk dni.
po njega sm šla v zavetišče zonzani in tam so mi rekl, da je mešanc med staffordom in še neki (oz. je tisti veterinar že skor napisu v potni list stafford (a lahk to sploh? če pes nima rodovnika?) pa je reku, da bo raj napisu mešanec, ker ljudje včasih negativno reagirajo na take pasme). .no...ko hodma na sprehode pa mi vsak ta drug reče, če je labradorec...torej bo najbrž tudi neki labradorčka vmes. :)drgač pa vem, da je bil najden v kartonasti škatli nekje v igu s svojimi bratci in sestrcami...

za enkrat še imava neki problemov s sobno (ne)čistočo, sam upam da se bo to kmal uredilo.

je bil pa tut sprehod veeeeliiiik problem, ker se gospod ni hotu oddaljit od hiše, sam to se počasi izboljšuje.

aja, da ga še mal pohvalim, zna že sedi, tačko (zej ga bom počas začela učit drugo tačko...) pa prostor (da ostane na prostoru). delam pa s klikerjem in je ful vredu zadeva!

no drgač sm pa tut js mela neki težav z očetom glede psa...kao: pa ka boš s psom? pa še študij? pa to so stroški! itd itd....no zej se pa počas navaja in mislim, da ga ma že prav rad, sam še noče tak čist priznat...hihi

aja, neki me zanima...s šonom mam namen it v pasjo šolo. oktobra se selim v mb in bi tam pač šla v eno kd (priporočate kakšno?

). no, zej pa ne vem, če je bolš it v pasjo šolo, ko je pes še mlajši pa čeprav zamudiš 1 mesec (šole se začnejo sept.,ane?), al pač počakam do marca pa ga potem vpišem?
evo, še dve fotki...(upam, da se vidta, ker mi jih v predogledu ne pokaže

)...pač..sm še več al manj nova tle.