Kje je vaš pes?

Gost · 35713

BlackDevil

  • *
    • Prispevkov: 896
    • Točke: 0
Odgovori #120 : 21 Marec 2013, 21:59:03
Če ga imaš v hiši se moraš temu tudi prilagodit. Jaz na primer moram skrivat vso hrano čisto nič mu ne sme bit na dosegu gobca ker vse požre.  >:( Smeti moram dajat na visoka mesta, da ne doseže, nič ne smem met na nočni omarici, shramba mora bit zaklenjena, na mizu tudi ne sme bit nič mamljivega... Najde mi čisto vse!

Kar se čiščenja tiče, lahko sesam tudi parkrat na dan pa se bo še vedno našla kje kakšna dlaka (se pač navadiš), umazanega ne peljem skozi glavni vhod ampak skozi garažo - ga tam sčistim in šele potem spustim notri. Največ dela s čiščenjem imam takrat ko ga umivam.

Kar se tiče zunanjega življenja... Ponoči mi je velikokrat na dvorišču za talca vzel kakšnega ježa in seveda lajal tako dolgo dokler nisem prišla pogledat kaj ima, igrače je kradel sosedovim otrokom in njihovemu psu, domov mi je privlekel tudi kakšno mrtvo žival in jo poizkušal zakopat (ni ubil - sem preverila), če je deževalo je bil čisto nesrečen in komaj čakal da ga bo nekdo spustil notri, z veseljem je tudi strašil mimoidoče, iskal hrano po kompostu (požrešen da verjet ne moreš)... pa še kaj bi se našlo. 

Every now and then a dog comes along who is truly special, a dog who touches the heart so deeply and connects to the spirit so strongly that it's clear no other dog who comes after will ever affect us in in the same way. Some call this their heart dog or soul dog. My soul dog was Mojo." N.W.


pidog

  • Pod Lupo
  • *
    • Prispevkov: 1.345
    • Točke: -50
Odgovori #121 : 22 Marec 2013, 07:45:52
Ampak zdajle pa ne grem več pisat niti brat, ker ne bom zamudila cartanja z mojimi psi. Bo kdo danes s svojim psom, ki živi zunaj preživel ob knjigi recimo (lah tud filmu, če vam branje ne gre) tam pozno v noč? Da ne bojo sami (bojda niso, tko pravte). Moji reveži zdajle že prav čakajo na postelji, da se jim pridružim  :-* Ko bom šla pa spat bodo pa na ''gremo ajat'' šli vsak v svojo posteljo spat. Mah reveže počlovečujem, ker jim bom to z besedami sporočila. Ker lol sm jaz  ::) mar bi se potrdila po pasje ''gggrrrrr'' pa zobe zram pokazala. :P
Aja. Psi rabijo svoj mir. Že že. Ampak, da pa želijo mir pred lastnikom...tega pa nism navajena. Moji psi so radi zraven mene tudi takrat, ko imajo možnost bit drugje.

Ko se bo malo znočilo, med stene legla spokojnost in erotični naboj, bom malo ženo "obdelal". Psiček bo pa gledal. Neizmerno ljubi našo družbo (še raje pa gleda erotiko 8) ) .............. ko bomo vsi zadovoljni, pa beseda (za nekatere ukaz) "malo ajat", klik in košček klobasice za lahko noč, poljubček na smrček in ženine ustnice................in vsi skupaj bomo v objemu sladko zaspali in se veselili jutrišnjega dne.
Kaj vse zamujajo psi, ki so zunaj :'(