no...jaz s profesorji nikoli nisem imela nobenih težav.....sem imela to srečo, da sem imela same načeloma skulirane profesorje.....ker pa sem bila vedno bolj živ otrok, ki je vedno klepetal in se obračal vsepovsod,....je imela/ima težave moja sestra....ker jo imajo, da je ista kot jaz....
je pa bolj bolehna...pa se z enim profesorjem (prof.športne na gimnaziji) nisem najbolje ujela...oz.sva se podomač povedan non stop zajebavala v glavo,....pa sem šla do njega in mu rekla, da če ma namen zajebavat mojo sestro, da potem se bova midva začela drugače pogovarjat....pa je res ni zajebaval...je pa vse ostale
ena za kemijo, je pa sovražila vse punce, pa smo se združle, in ko so nas še fantje branili, se je tudi ona vnesla....to je najbolje če je ves razred skupaj....
jaz vam svetujem, da se s takimi profesorji pogovorite, če ne gre drugače vključite tudi razredničarko in ravnateljico.....mi smo enkrat napisali peticijo proti eni profesorci, ki je zalegla in je spremenila obnašanje...imaš pa tu rizik....mogoče se bo spremenila, mogoče pa te bo še bolj rugala v glavo....če ne pa, naredit eno zabavo, pa vse profesorje napit

tud to pomaga-preverjeno