Ostale živali > Konji

konji

<< < (148/157) > >>

Scarlett:
Low, Deep and Round metoda se uporablja že zelo dolgo, leta in leta. Zadnja leta pa je o tem veliko govora prav zato, ker se tega poslužuje tudi Anky. Uredu se mi zdi to, da ona zelo odkrito govori o svojih metodah in tehnikah. Tudi vse fotke, ki jih najdemo na googlu, če vpišemo notri rollkur kažejo ekstremne položaje. Če gledaš npr. cel trening od Anky, konj ni v tem položaju čez cel trening. Moti me tudi to, da se ob tem rollkurju pozablja kaj vse ostalo se dogaja v jahalnicah in manežah, zlorabe precej hujše kot je ta... konji prerezani od ostrog in premlateni od bičanja. A to je pa uredu ???
Da ne bo pomote, nisem zagovornik zlorabe te tehinke, je pa potrebno malce širše gledat na vse skupaj.

*alfa*:
Scarlett se strinjam s tabo, da ne smemo pozabit tudi na druge ekstreme v konjeniškem športu.  :-\

Scarlett:
http://www.rtl.de/rtlaktuell/rtl_aktuell_videoplayer.php?article=22414&pos=5http://
tule je en grozen posnetek "treniranja"  :( , tale mučiteljica je že bila obsojena, pa ji ni bilo dovolj.  >:( >:( >:( Zdaj jo imajo spet na tapeti, upam, da bojo tokrat bolj uspešni.

**Liza**:

--- Citat: *alfa* na 27 Oktober 2008, 17:23:18 ---no po dolgem cajtu se spet malo oglasim tukaj gor...jah z bambijem sva imela vmes še ene par uspešnih tekem...začele so se jesenske tekme....bila sva tudi v lipici na AAT...imela spet malo nesreče pri razpoloženju konja ::)
šla svay tudi na ugar na WDC.tam sva imela bolj slab nastop..zvočniki in plakati so bili tako grozni da sva hudo padla na 44% :-\..ampak sva se naslednji dan popravila, ko naju je sodnik pohvalu, da je bil trening več kot 100% boljša slika od prejšenga dne...tako da sva tudi to preživela  >:D
potem sva pa v oktobru uspešno prvič nastopila v LMu in zasedla 7. in 2 3. mesta...na L sva enkrat zmagala 8) v novem mestu sva bila 2. in spet v stožcah 4. ....pa prav zadovoljna sem ker sva že parkrat zdaj dobila dobre procente nad 60 :)...vgalvnm bambi je še bolj napredoval kot poleti in zadnje cajte gre zmeraj lepše ;D pa še par fotkic:


najprej trening v maneži


nato sledi še sproščanje po hipodromu 8)








jaz.petra.aleš.bambi.ferči.bo nito




ugar






stožce


novo mesto


pa spet v stožcah


ogrevanje

--- Konec Navedka ---

Bravo!! Pa full lepe slikce, tretja je prav čarobna :)
Bambi je res lep konjiček ;)



--- Citat: Scarlett na 28 Oktober 2008, 19:32:06 ---http://www.rtl.de/rtlaktuell/rtl_aktuell_videoplayer.php?article=22414&pos=5http://
tule je en grozen posnetek "treniranja"  :( , tale mučiteljica je že bila obsojena, pa ji ni bilo dovolj.  >:( >:( >:( Zdaj jo imajo spet na tapeti, upam, da bojo tokrat bolj uspešni.

--- Konec Navedka ---

 groza :'(
Tudi jaz upam da bodo zdaj bolj uspešni >:(...Bogi konji... :'(

T.M.T:
Ma na splošno je v konjeniškem športu ogromno sranja,tudi v preskakovanju,v westernu...škoda izgubljat besed,sramota :(

Mene pa zadnje čase bolj moti tole.Trenutno poteka Kmetija in v reklami pokaže voditeljico Špelo,kako ravno obrača  :o...pa konju skoraj gobec iztegne :-\.Pa tudi jaha grozno slabo...pa naj bi jo prej dal lepo v en KK,da bi vsaj zgledalo da zna jahat :(.Še moj ati,pa nima veliko pojma o pravilnem in lepem jahanju se je smejal,ko jo je videl.Pa trenutno ej bilo v Novi od Domna Kumra,da jaha...in dodane slike.Na obeh slikah,konj z iztegnjenim vratom,odprtim gobcem in napetimi vajetmi...groza no...šo otroci znajo bolje jahati,kot pa te klinčevi zvezdniki ki se delajo lepe.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo