Upam, da tega ne pišem v popolnoma napačen del foruma, če pa, naj me administrator prosim prestavi.
Na žalost včasih nepredvidoma zbolimo in takrat povsem vsakdanja opravila lahko postanejo velik problem.
V kolikor se moje stanje v kratkem ne bo znatno izboljšalo, bi potrebovala občasno pomoč pri sprehajanju enega od mojih psov. Laylo bom sprehajala sama, ker potrebuje minimalne sprehode, pa tudi brez mene ne zapusti stanovanja

Chopper potrebuje dolge sprehode, ki pa jih trenutno nisem sposobna. Gre za psa, težkega 10kg, zoprnega, ne mara stikov z ljudmi, OBVEZNO mora biti ves čas na povodcu, ker ima zelo močan lovski nagon! Iščem torej zanesljivo in odgovorno osebo, ki bi ga v primeru, da se moje zdravstveno stanje kmalu ne izboljša, bila pripravljena občasno peljati na malo daljši sprehod.
Načeloma sta mi dve zlati punci že obljubili pomoč, vendar saj vemo, vsi imamo obveznosti in če bo potrebno (upam, da ne), bom morda potrebovala še koga...
Pripravljena sem seveda tudi plačati. Ali sprehajalcu/ki ali pa na račun zavetišča Horjul - po dogovoru.
Aja, lokacija - Savsko naselje, za trgovino Gali.
p.s. Med vikendi ni problem, mi bo pomagal partner. Če bo problem, bo med tednom, do petka...