Waw kakšen bazen MIŠA!!

Tazga bi pa tudi naša Tara imela oz. bl jaz.
Kaj pa te otroški plastični peskovniki? Ma gdo s tem izkušnje?
Saj, ce sem iskrena, sem v zacetku imela idejo, da sem si ga kupila zase. Ampak je ostalo samo pri zeljah! Ko smo bazencek napihnili in napolnili z vodo, so se vanjga ugnezdile nase princeske in je zame zmanjkalo prostora.

Miša- tale napihljivi je res zdržal mastinske kremplje 
Ne bos verjela: zdrzal je cisto do konca sezone, tako, da smo ga pospravili in ga bom letos zopet uporabila!
Misa, koliko casa je pa zdrzal? Ker mene je strah, da zaradi krempljev ne bo fuc ze prvi dan 
Joj, moj je ze prvi dan bil preluknjan, ampak tovarnisko

Sem pumpala k pri norcih pa se mi en prekatek ni in ni hotel dvigniti. Po dveh dnevih pogruntam, da mi nekje pusca

No, potem mi je bila jasna cena, zakaj je bil samo 499 kun na razprodaji. Sem ga urno odnesla nazaj in so mi ga zamenjali, tokrat za celega.
Sem pa imela z njim smolo

Ker ga nase mastino ritke niso uspele unuciti, mi ga je natolkla toca. Nisem mogla verjeti svojim ocem. Sam sem imela s seboj prvo pomoc za bicikl in sem ga zaflikala! Ja, pa 1x mi ga je Zoya uspela naluknjati z zunanje strani. Verjetno zato, ker je ona itaq proti napihljivim zadevam. To ji je ostalo se iz Luxembourga, ko mi je preluknjala blazino, ker je nisem pustila v sotoru spati na njej. Sem se zjutraj zbudila cisto trda!
Missa
Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.