Piknik Cotonov 7.6.08

Bana · 1569

Bana

  • *
    • Prispevkov: 4
    • Točke: 0
: 02 Junij 2008, 13:30:54
VABILO na SREČANJE COTONČKOV
 ki bo v soboto 7.6.2008

VSI lastniki cotonov ste vabljeni na srečanje z našimi bombažnimi kepicami, prav tako pa ste vabljeni tudi vsi tisti, ki si cotončka želite in bi jih radi pobližje spoznali.


Kraj: Zajčja Dobrava , kjer bomo imeli tudi piknik.


Z avtoceste IZVOZ Zalog, Pojle se peljete proti cerkvi, pred cerkvijo v Polju v semaforiziranem križišču zavijete levo, se pejljete naravnost do podvoza in za tem zavijete desno (tabla Zajčja Dobrava) , nato pa po glavni cesti do table Zajčja Dobrava kjer zavijete levo na parkirišče, kot je prikazano na zemljevidu.

Program:
11.00 Zbor
12.00 Kaj znajo naši cotončki?
......... (pokazali bomo kakšne trikce znajo naši cotončki ali kaj so se naučil v pasji šolil, tako da pridno trenirajte da boste v soboto pokazali kaj zna vaš cotonček)
13.00 Žar
14.30 Kako izgleda pasja razstava s cotonom?
......... (punce bomo povedale kaj o pasjih raztavah, ter določene stvari lahko tudi pokazale; po želji in interesu)
15.00 Vse o negi naših cotončkov
......... (Kako negujemo naše cotončke, kakšne pripomočke potrebujemo in kdo kaj upobrablja in je s tem zadovoljen in še in še)

Prispevek: 10 € na osebo (odrasli)
V ceni je všteta hrana z žara s prilogami, ter pijača.
Prispevek plačate ob prihodu

V primeru velike udeležbe, se lahko cena na osebo zniža.

Pripomočki: kljub temu da bo za sedišča in mize poskrbljeno imate lahko sabo tudi kašne piknik stole, morda mizice (za rezervo).

Ne pozabite: prostor se nahaja v bližini dreves in grmičevja zato naj bodo vaši cotočki zaščiteni proti zajedavcem (predvsem klopom in bolham), prav tako pa ne pozabite na zaščito zase, saj klopi prežijo tudi na nas.

Ter še eno pomembno obvestilo: Za svojimi cotončki pospravljamo iztrebke, da bomo imeli čist prostor za piknik in tudi smeti odlagamo v temu primerne koše/vreče!!! Prav tako pazimo in odgovarjamo vsak za svojega psa. V primeru da pes povzroči kakršno koli škodo je zanjo odgovoren lastnik psa.

Prijave za srečanje pošljite na e-mail: [email protected] najkasneje do srede 5.6.2008
V prijavo napišite ime in priimek udeležencev in ime psa, ter kontaktni telefon. Prijave bodo sproti objavljene na internetu, po imenu cotončka.
Za vse dodatne informacije sem prav tako dostopna na zgornjem e-mailu.

V primeru dežja (da bo napovedan za cel dan, ali že dan prej) piknik odpade.

P.s.: Komur ni odveč lahko doma tudi kaj speče. Tako bomo imeli tudi sladico Smiley Ali pa prispevate kakšno drugo svojo "specialiteto", ki paše na piknik Smiley