O Pesjanarjih > Pesjanarji se predstavijo

Anjine zverinice

<< < (2/58) > >>

čara:
Nikoli si nisem mislila da bo naš strahopetnež pustil, da ga posesam-ampak letos sem ga prvič in to počnm sedaj redno-ker se pač misi. Drugače uporabljam krtačo  :D


Sem šele na računalniku opazla, kak zmučkan obraz ma hehe

http://www.youtube.com/watch?v=YIa2MNSC8Vg

Tullika:
Ja, ampak tole sesanje psom ful paše. No, tamala dva sicer ne sesam, sem pa prej vedno, ko sem sesala, posesala še dobermana. On se je, ko je slišal sesalec, kar nastavil. Pa še praktično je. :P ;D

maya:
Mi smo pa Naro tut ene parkrat posesal. Prvič je blo takrat, ko je bla še mala pa je zlezla pod kavč in je bila cela od prahu  ::) . Pa smo jo še umes kdaj... ampak zdej pa ne mara več  ;) .

Drugče je pa zelo lep Karo  :) . Mi bi še kakšno fotko  8)  8) .

Lp,
 Maja

1x2xx3xxx:
Moja tudi uživa pri sesanju.Ko sesam avto se vedno zraven "štuli". :)

čara:
Hov. Naučil sem se tipkat na računalnik in od zdaj naprej bom sam pisal. Khm...Najprej moram potožit, da mi doma pravijo sitnoba-ko grem zjutraj budit Anjo me najprej za dobrodošlico skrega in podi iz sobe-pravi da sem baraba, ker težimm hrčkom, jim kradem hrano....Ampak jaz imam rad raznovrsto hrano! Je to res zločin? ??? Večino dneva preležim, malo na soncu, malo v senci, malo se cartlam, na trenutke me pa spravi Anja na skejt-ampak se še ne znam vozit. Sem postal štorast in okoren. Hmmm zdaj sem pa zmatran in se grem sončit.

Aja..Anja je nekaj govorila o moji spletni strani-menda bo počasi nastala-najprej mora ponoviti pozabljeno znanje FrontPage.  ::)

Hov!

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

[*] Prejšnja stran

Pojdi na polno verzijo