Mačkoni > Prehrana mačk

Orijen

(1/12) > >>

Urška:
Zanima me, če je med vami občutno zanimanje za hrano Orijen za mačke. V testnem obdobju so to hrano jedli večinoma dihurčki, pa me zanima, če zanjo obstaja resno zanimanje tudi s strani lastnikov mačk. Več o hrani si lahko preberete na http://www.championpetfoods.com/orijen/products/ , za vse informacije pa smo dosegljivi na [email protected] . Zanima me tudi, katero velikost pakiranja ponavadi kupujete ali bi kupovali: 400g, 2,5 kg ali 7 kg.

n+n:
Naša mačkonka je navdušena nad orijenovo hrano. Je pa res, da ni nek velik jedec briketkov, ker je že od malega navajena, da ima pač "glavne" obroke konzervice, briketke pa za zraven.
Smo že premišljevali, da bi vse skupaj zamenjali - briketki glavni obrok in konzervice vsake toliko časa, malo za posladkat in smo prišli do tega, da 15 let stare mačke nima smisla prepričevat, ker ne bomo nič dosegli  ::)

Jaz sem do sedaj vedno kupovala 400g vrečke, ker pač nisem vedela, a bo gospa naslednjič še marala hrano ali ne. Bom pa v prihodnje razmišljala o 2,5kg vrečki :)

Orijen ima samo brikete, ane?

Urška, ali bo (če se boš seveda sploh odločila za mačjo hrano) na voljo samo ta, klasična mačja hrana, ali tudi 6 fresh fish varianta?

lp Nina

Tecka:
Mene bi zelo zanimalo. Bi pa za začetek enkrat itak vzela 400g, če bi se obneslo pa potem 7kg (itak pri naši porabi). Všeč mi je, ker ni ločeno kitten in adault, ker Bajsi blazno krade hrano začasnikom Je pa malce odvisno tudi od cene (a dobimo mačkonori namestitelji kakšne popuste? ;)) in pa seveda od velikosti briket - če so dovolj majhni za navajanje dudarjev nanje....
lp
T.

n+n:
men se zdijo briketki kar majhni... bom poslikala par briketkov zraven kakšnega ravnila, ko pridem domov :)

Tinchka:
Jaz sem že na enem drugem forumu napisala, da me zanima, ja.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo