mačka čudno sedi

natka · 4143

natka

• *
    • Točke: 0
  • Bonga
: 30 Julij 2008, 11:18:09
A vaši mačkoni čudno sedijo?

Naša Pepa (stara je 4 mesece in pol)  ko sedi, vedno stegne zadnjo desno taco tako na stran. Nikoli leve samo desno. A bi me moglo skrbet? Ker Buči (star eno leto) nikoli ni sedel tako.

bolha

• Pesjanar
    • Točke: 25
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
Odgovori #1 : 30 Julij 2008, 11:53:49
A drugače mačka hodi normalno? Lahko, da je pač tako navajena, lahko pa da gre za izpah pogačice. Moj mačkon se je kar naenkrat začel tako vsedat, da je imel eno nogo vedno iztegnjeno na stran. Čeprav sem mu nogo tipala in vse, ga ni nič bolelo, mi je pa postalo čudno, ko je vsake toliko malce zašepal. Potem sva šla k ortopedu in je ugotovil, da se mu pogačica izpahuje in je bila potrebna operacija. Zdaj je vse v redu, čeprav je bila možnost, da ne okreva čisto dobro, da bi še vedno šepal po operaciji. Če te skrbi, jo odpelji na veterino, da pogleda, če je vse ok.

Lp

natka

• *
  • Bonga
Odgovori #2 : 30 Julij 2008, 12:43:22
Zdi se mi da v redu hodi, bom bolj pozorna. A praviš da če bi šepala? a samo pri sedenju je stegoval nogo ali so bili še kakšni drugi znaki, no še poleg šepanja? a je divjal pa letal okoli, no norel pa na omare skakal?
Ker drugače divja, šiba okoli, skače na omare.
Bom bolj pozorna in če bo čudno jo peljem k veterinarju.

bolha

• Pesjanar
Odgovori #3 : 30 Julij 2008, 14:07:46
Ja, drugače je bil isti norec kot vedno, zato mi je blo na začetku ful smešno kako sedi, se sploh nisem obremenjevala s tem. Če ne bi začel šepat, ga sploh ne bi peljala k veterinarju.

Lp

natka

• *
  • Bonga
Odgovori #4 : 31 Julij 2008, 10:55:49
a tvoj je samček? jaz sem jo opazovala pa se mi ne zdi, da bi šepala.

kaj pa če samičke nasploh tako sedijo, ne vem, ugibam.

bolha

• Pesjanar

Fitzgerald

• *
    • Točke: 1
Odgovori #6 : 21 Avgust 2008, 12:51:46
Bolha, kakšno operacijo je imel tvoj muc?

Ker pri mojem se je tudi pogačica skoz iztikovala in potem je hodil kot bi imel leseno nogo in je ful butalo in delalo comp comp  :-\ Potem sem po predlogu veta (ne istega, kot sem ga imela kasneje) nogo mu iztegnila, da mu je pogačica zopte notri skočila, samo tega ne moreš vedno počet ... zdaj je na Hillus j/d i mu je ta dieta ful olajšala problem (100% dobro pa ne bo nikoli). Natka, ti si pa pol itak drugo temo odprla ...

natka

• *
  • Bonga
Odgovori #7 : 21 Avgust 2008, 13:48:17
ja sem odprla novo temo, samo ni bilo takoj nobenega odgovora.
so pa našo slikali in kolke ima super pa tudi vse ostalo. problem pri naši je , da ima poškodovan živec, lahko da je čudno padla pravi veterinar. in načeloma naj bi se ji izboljšalo samo od sebe glede na to, da je še mlada.

bolha

• Pesjanar
Odgovori #8 : 21 Avgust 2008, 15:08:55
Fitzgerald, ne vem točno kaj so naredili.  ???  Bil je pa pri dr. Zorku na VF. Zgledal je pa tako, tukaj je že zaceljeno, ampak se vseeno vidi kako dolg rez so naredili.

Lp

Fitzgerald

• *
    • Točke: 1
Odgovori #9 : 24 Avgust 2008, 23:05:22
Yey, kaka nogica!  :D A zdej je ok? Ne šepa več? A ima kako posebno dieto?

bolha

• Pesjanar
Odgovori #10 : 25 Avgust 2008, 08:24:32
Ja, vse je ok, čeprav je veterinar pustil možnost, da bo šepal, ampak se je lepo zacelilo, tako da hodi normalno. Nobene diete.  :D Saj se mu vidi. :D

Lp

blue.eyes

• *
Odgovori #11 : 10 September 2008, 13:43:19
 :D na sliki pa tako grdo gleda, prav jezen zgleda  :P