Društvo za pomoč živalim ŠNOFLJA

Kimi* · 2632

Kimi*

  • *
    • Prispevkov: 41
    • Točke: 0
: 02 September 2008, 10:16:16
VABILO


Vabimo te na DAN ODPRTIH VRAT DRUŠTVA ZA POMOČ ŽIVALIM ŠNOFLJA, ki bo 13. 9. 2008 na vadbišču Kinološkega društva Zagorje.

Dobrodošli tudi tvoji štirinožni prijatelji!

15:00 - PRIČETEK - DAN ODPRTIH VRAT DPŽ ŠNOFLJA

15:30 do 16:00 - PREDAVANJE O POMEMBNOSTI PRAVILNE OSKRBE ŽIVALI TER STERILIZACIJI IN KASTRACIJI PROSTOŽIVEČIH MAČK(dr. vet. med. Knez)

16:00 do 18:00SPOZNAJTE DPŽ ŠNOFLJA:

- Info stojnica - Vprašajte, odgovorili vam bomo! Povejte – poslušali vas bomo!

- Stojnica z doniranimi izdelki - (med njimi tudi ročno izdelan nakit, figurice..in majice DPŽ Šnoflja) če nas podpirate, lahko kupite izdelek in s tem donirate za živali, ki potrebujejo pomoč. Majice je možno naročiti pred dogodkom - več informacij bo objavljeno na www.snoflja.si

- Šov za najmlajše udeležence: prikaz agility, frizbi, trikci, delavnica na temo skrbimo za svojo žival – barvanje, risanje itd...

- Divjanje psov na poligonu - Udeleženci, ki vas bo na dan odprtih vrat spremljal štirinožec, ste dolžni za psa poskrbeti sami, pes mora biti ves čas na povodcu, za vsa njegova dejanja odgovarja lastnik. DPŽ Šnoflja ni odgovorno za kakršnekoli nevšečnosti, ki jih lahko povzroči pes. V času izpusta /druženja/ divjanja imejte svojega psa na očeh in ne dovolite, da bi se agresivno / neprimerno obnašal do ostalih psov. Goneče psičke pustite doma, kot tudi pse s kužnimi boleznimi ali premlade pse, ki niso ustrezno cepljeni. Več o pravilih lepega vedenja /obnašanja na srečanjih pa si preberite: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,5414.0.html).


Vabljeni tudi tvoji prijatelj - lahko jim posreduješ to sporočilo!


DPŽ Šnoflja
www.snoflja.si

Društvo za pomoč živalim ŠNOFLJA
http://www.snoflja.si/
Informacije na tel. št.: 070 816 367 ali e-mail naslov: [email protected]
Moja srčica Lina: http://linak.moj-album.com/


Kimi*

  • *
    • Prispevkov: 41
    • Točke: 0
Odgovori #1 : 04 September 2008, 20:54:26
Če vam je več naša majica, jo lahko od danes naprej naročite. Z nakupom Šnoflja majice, boste pomagali živalim, ki potrebujejo vašo in našo pomoč. Na voljo imamo črne in bele majice s kratkimi rokavi, izbirate lahko med dvema napisoma NE GRIZEM! in NE PRASKAM!, na hrbtni strani pa je logotip našega društva. Majice so različnih velikosti: ženske telirane majice so na voljo od št. S do XL, unisex T-shirt pa od S do XXL.

Majico lahko naročite po elektronski pošti [email protected] do 8.9.2008, prevzamete pa 13.9.2008 na dnevu odprtih vrat ali pa po dogovoru.

Društvo za pomoč živalim ŠNOFLJA
http://www.snoflja.si/
Informacije na tel. št.: 070 816 367 ali e-mail naslov: [email protected]
Moja srčica Lina: http://linak.moj-album.com/


rapgirl

  • *
    • Prispevkov: 2.898
    • Točke: 9
Odgovori #2 : 03 Oktober 2008, 11:11:19
Mi smo naročili majice, jih dobili. Res so super! :)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."