Ta oseba verjetno ni tista o kateri vi govorite.... on ne daje v oglase in nic...
Pse "zrihta" samo prijateljem in znancem- dobro tudi komu ki ga ne pozna zato ker pac pozna dosti vzrejnikov, kajti on sam je imel par psov.
KAJ IMA OD TEGA?
on jih gre iskat in mu doplacas nekaj za prevoz, ne isce dosti, ker kot sem rekla rihta samo prijateljem in znancem.ali pa mu das nekaj minimalnega za uslugo.
pa tudi vedno PODUCI KUPCA kako skrbet za psa- mu da goro papirjev ki jih mora prebrat o negi, prehranjevanju in vsemu kar pes potrebuje.
pa tudi ostane v kontaktu z novim lastnikom psa, ce psa ne neguje pravilno in je pes zaradi lastnikove malomarnosti kaj zbolel ali je kaj narobe, psa tudi VZAME!
zato pa "proda" psa samo tistim ki jim zaupa.
sem napisala zgoraj, da on ni stepar (al kaj so ze) in ne prodaja psov na veliko. ce ima moznost ti zrihta kaksno vezo ali se on vse zmeni,pa mu ti poves ce se strinjas ali ne. pa tudi pri steparjih ne kupuje, ker ve dobro kako "skrbijo" zanje tam.
KARMEN: a imate se kaksno samicko odvec?

lahko posljes privat ce ne drugo?

no, to je to.
res ne vem zakaj mislite da vsak ki naredi uslugo preprodaja pse. res je, da je teh ogromno, sem tudi dosti oglasov dala skozi in vem da je tezko najt postenega.
ampak ce vam pravim da je clovek posten je posten, ne bi garantirala da je ce ne bi bila 100%
obstajajo tudi dobri ljudje na svetu ki jim ni prva stvar zasluzek in nategovat folk.