Da se poberemo iz naftalina...
Črna Smrt ima zadnje dva tedna malo okrnjene fakultativne dejavnosti in si že poje Queene in njihovo I'm going slightly mad...

Vseeno se trudim čimveč delat z njim, predvsem sva v tem času klikala, ponavljala trikce in se učila novih skrajno uporabnih spretnosti, pa danes sva že drugi zaporedni agi trening ponucala za ponovitev mize, saj se resno ( še sama sebi ne verjamem

) pripravljava na zadnjo RO tekmo letos, pa moram reči, da nama je šla super, saj ga nanjo lahko že pošljem s cca treh, štirih metrov, o čemer sem prej lahko le sanjala. Očitno mu je pavza koristila

.
Drugače sem prejšnji teden začela sprejahati prijateljičini psici med njeno odsotnostjo, tako da ima Sambo na sprehodih malo družbe. On je navdušen, jaz malo manj, saj sta bolj slaba družba kot ne, slabi zgledi pa vemo, da vlečejo neprimerno hitreje kot dobri

. Tako se je nenadoma spet začel zanimati za miši

, kar pomeni, da bom še po enem tednu skupnega sprehajanja porabila prb. 2x toliko časa, da ga ponovno odvadim knapovskih dejavnosti

. No ja, vsaj dolgčas mi ni in mi ne bo (sicer pa ne vem, kako je človeku lahko dolgčas, če ima doma ovčarja...).
Pa dodatek k mojemu zadnjemu postu - včeraj me je na sprehodu ustavil še en gospod, ki se tudi zanima za dolgodlakega belgijca (letos je res belgijski boom očitno); najprej je vprašal, koliko je cena, naslednja tri vprašanja so bila, koliko stanejo pri nas, pa pri sosedih, pa drugje, pa tu in tam, potem ga je pa zanimalo samo še to, če so kaj hudi, ker njegov kraševec se je zelo rad tepel. Pa sem mu povedala, da samci znajo bit malo tečni do drugih samcev, kar ga sploh ni motilo in se mu zdi čisto fajn, da je pes pravi dec. Špica

. Sem mu že začela razlagati svoje mnenje, po dveh stavkih videla, da sem prišla v slepo ulico, napletla štorijo o visoki ceni, zahtevni negi in dosegla svoje - hitro se je pobral. Včasih se vprašam, zakaj se sploh trudim...
No, pa za konec še dve novejši fotki, prva je s frizbi seminarja, ki ga je pred kratkim priredila forumovka Jean, druga pa je s švicarskega piknika na Jančah.

Lp, Urša