Vem da ni lepo kar delam ampak bom vseeno naredila! Torej če to bereš (lepo bi bilo če bi prebrala) se zamisli o tej ženski ki jo imaš za izredno dobro 'vzrediteljico''! Pa začnimo...
najprej nekaj vprašanj za vas ki to berete! Prosim ne se pretirano ponavljat in odgovarjajte lepo

! Pa če bi pisali samo tisti ki dobesedno nekaj veste... (ker se žal pogosto dogaja da ne razmišljate z lastno glavo... )
Je spodaj opisana ženska sploh vzrediteljica? Ker meni se zdi tipičen primer šteparke in prevarantke če to ni se bom vsem lepo opravičila za odprto temo!
Zakaj jih je po domače vrgla iz frizerskega salona?
Zakaj ima 9 psov?
Zakaj si je kupila dva mladiča v tako kratkem času?
In še kaj...
No vse skupaj se je začelo tako...
Soseda si je zaželela psa in Koder se je zdel pravi za njih... hitro so šli poiskat leglo pritlikavih pudeljčkov... in našli to ''gospo'' ki je imela veliko različnih ''pudlčkov'' jaz se jo takoj opozorila da so psički brez rodovnika ki jih prodajajo kot čistokrvne velikokrat bolani in ne tipični (morate ločit vzreditelje niso vsi šteparji!), ampak me niso poslušali in so odšli pogledat kepice (opozorila sem jih tudi da se potem tako močno zaljubiš v kužka da ga skoraj 100% vzameš). Ženska je imela 7 odraslih psov, in nevem koliko mladičev! No edini ki je bil še na voljo je bil en kuža in odločili so se da ga vzamejo! Jaz sem jo cel čas prepričevala naj ga ne vzame ampak zaman

govorila je ''zdaj je že rezerviran''

ni pomagalo da sem ji ene 100% povedala da je ONA kupec in odloča če ga bodo vzeli-vseeno so ga! Mšek je prišel in je postajal večij,večji in večji ko je bil star okoli 3 mesece nama je na sprehodu gospa ki ima rjavo pudlico z rodovnikom (zdaj bo vzrejala-komaj čakam

) povedala da je bila njena psička takšna pri 4 mesecih! Tudi prijateljica se je takrat spomnila da nje njegova mama večja od rjave pudlice! Zdaj je prišel čas prvega striženja in odpeljali so ga do vzreitieljice ki ima baje tudi salon in trgovino! Ko so prišli je rekla da nemara če je kdo zraven ko ona striže bolje rečeno da raje striže sama! Opazili so tudi da si je v 1,5 mes. kupila dva nova psa! ''mopsa'' in še enega ''pudlja''! V svoji trgovini pa ima veliko živali ki sploh niso na prodaj... Kuža sploh ni postrižen kot pudelj (nevem a so jo oni prosili da ga tako postriže ali kaj!?)
Prosim ne rabite se kregat jaz bi rada samo nekomu s pomočjo vaših mnjen razložila da je ženska slaba!!! PS:nerabiš me nadret ampak če ne poslušate mene (mogoče zato ker sem stara 12, kar ne pomeni da nima prav! ) boste pa mogoče njih!
Lp, prosim ne bit jezna

( to delam v dobro tvojega kužka)