Moja je bila zdaj dva dni na Platinum - Jagnje, ki ga seveda obožuje - nič čudnega, briketi so kot priboljški. Ima pa tudi moja zelo mehko blato po tej hrani. Prej Platinumom je pojedla 2,5kg vrečo N&D jagnje in ni bilo takih "težav", pa prehod ravno tako ni bil postopen.
Meni se Platinum zelo dopade, najbolj mi je seveda všeč njen užitek pri jedi. Ne hranim je pa samo z briketi, ampak tudi s kuhano hrano, tako da bo očitno še nekaj časa trajalo, da se bo navadila nanj (uporabnica zgoraj je pisala o 14 dneh) - upam! Ne verjamem, da bi bilo kaj drugega, o čemer pišeš.
Me pa čudi, da ni več komentarjev na to hrano. Glede na kvaliteto je cenovno zelo ugodna, tisto 3-krat 5kg pakiranje je extra super za tiste, ki nimamo ravno velikih psov ali ki jih ne hranimo samo z briketi, pa si vseeno lahko privoščimo 15kg vrečo in še vedno ohranimo svežino. Stestirala sem že mnogo briketov - ali mi niso bili všeč po sestavi (pesina pulpa in pšenična moka in ta balast), predvsem pa je bila glavni sodnik ona, ki premnogih ni marala preprosto zato, ker so briketi, takih izbirčnežev je pa precej. Moja misli, da so to priboljški. Prav cepeta s sprednjimi tacami, ko ji posodo nosim.

Živjo!
Mehak iztrebek oz. driska ni značilnost za Platinum hrane. Če si prej imala velike probleme s hranjenjem je lahko tudi to posledica prehoda na novo hrano in posledično spremembe delovanja prehranjevalnega trakta psa. Počakaj še 2-3 tedne in če ne bo boljše preglej psa pri veterinarju. Na žalost je tako, da poleg psa tudi notranji paraziti obožujejo Platinum hrano in je treba psa, ob takih primerih, prvo pregledati proti notranjim zajedalcem.
Drug problem pa je lahko sam prebavni trakt psa, želodčna stena .... treba je narediti pregled pri veterinarju.
LP
Igor