Za pesjanarje > Okostje in kremplji

Bolečine ob premikih-ledveni del

(1/6) > >>

čara:
Oj!

Našemu pesjanu se zdaj že tretjič ponavlja sledeča stvar. 1x veterinar ni ugotovil kaj je, da tablete, so pomagale, ortopedu pa ni poslal, trajalo je 5dni , 2x v enem dnevu bolečina šla

-tuli od bolečine, ko vstane in ob drugih premikih (ampak se mi zdi da je tokrat huje)
-vmes med hojo mu zadnje tace popustijo, komaj jih premakne, enako je ko želi vstat
-vsakič se je začelo iznenada
-zjutraj je normalno tekel, lulal, kakal

Nika:
A ma mogoče kej hrbet skrivljen? Podobno se je zgodilo enmu znanemu psu, pa je na koncu šlo le za gliste

čara:
Gliste? Ja to skor nemogoče, ker je bil oktobra razglisten. hmmm Ko stoji hrbet niti ni skrivljen, je tak ko prej. Samo v nekem krču stoji. Kot bi mu stisnilo živec, se disk premaknil, al pa se mu vnelo kaj. ???

KARMEN:
To bo znal rešiti le ortoped (Dr.Matko v Topolščici ali na kliniki v Ljubljani). Mislim, da je težava v hrbtenici. Mi smo podobno stvar že dali skozi, naš Jon je imel diskospondilitis, ki ni niti najmanj lepa stvar.

čara:
Jap verjetno res. Zdaj se je spravil na povšter-brez tuljenja. Pa zadnjo levo taco drži v zrak, kadar stoji...Je pa vprašanje kako se bo postopalo pri vetu. Nekako nismo naklonjeni operaciji, ker Karo je težaven bolnik, ne mara pomoči, dviganja, obračanja. Povrhu ga je strah višine ( na novo odkrito :-\)  In po "mostu" noče do hiše, po stopnicah je pa danes popoldan komaj šel-napol ga je mama nesla na oprsnici.

Bomo videli kako bo. Najprej lokalni vet. Pa ga bomo vprašali za nasvet kako in kaj-potem pa Matko.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo