Đizus, ljudje! Kaj je z vami
Se nikoli niste slisali za pogodbo med stanovalci, lastniki vecstanovanjskih his, blokov....V Ljubljani je vedno vec takih pogodb o medsebojnih lastniskih odnosih, kjer se sprejmejo doloceni pogoji bivanja ali celo kupovanja stanovanja v doloceni enoti? V vec kot 50% enot je v Ljubljani s pogodbo doloceno kaksne najemnike se lahko oz. nekateri sploh ne dovolijo v svojih hisah, prepovedano oddajanje v podnajem, nezazeljeni otroci, zivali ( katerekoli ), prepovedano spreminjati zunanji izgled terase, balkona, atrija, ne smes montirati tende, klime...Hisna politika pac! Celo obcina naj ne sme kupiti stanovanja v bloku kjer so se enote prodajale kot nadstandardne ker ljudje nocejo imeti za sosede socialno ogrozene...in se mali milijon stvari, ki se jih spomnijo lasniki stanovanj. Sedaj je to izi, ker imamo upravnike, ki ti hisni red skupaj sklanfajo na enem samem hisnem sestanku! V nasi hisi je med drugim klavzula, ki prepoveduje jemanje kredita ali hipoteke na lastno stanovanje, ce se s tem ne strinjajo vsi stanovalci. ( hocete slisati se kaj bolj neumnega?)
Yo, nicesar ti nisem nudila, niti nicesar ne ponujam. Hotela sem samo opozoriti na dejstvo, zakaj se ljudje branijo otrok in zivali.
In tega bo vedno vec!
In zakaj bi bilo mene sram? Jaz ne iscem stanovanja!
Missa
Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.