Živjo!
Pa sem malo testiral in tu je report (seveda če koga zanima).
Torej naprava je enako kot je napisala n+n. Enaka vsebina in karakteristike vendar različni source.
Kako deluje:
deluje preko gsm omrežja z sms sporočilom ali gprs. Jaz sem uporabil sms. Napravo sem dal bučmanu, ko sta šla z ženo na sprehod. Na enoto se pošlje sms katera nazaj odgovori s povratnim sms sporočilom v katerem je zapisana dol/širina in hitrost (če se seveda premika).
Kje deluje:
Probal sem v hiši, v kleti hiše, v garažni hiši in še nekaj lokacij je bilo. Ker mi tudi to ni bilo dovolj sem napravo zakopal v blato (cca10cm). V vseh primerih sem dobil povratno informacijo , ki sem jo želel. Probal pa nisem jam ali podobnih votlin (to še sledi, samo se mi zdi da itak...to bi blo pa že preveč).
Kako natančna je:
Težko rečem, ker sem si ogledal na kartografiji "google maps" kjer je višina (na pamet) 100m. Lokacija je več kot zadovoljiva, ne morem pa reči ali je to 1ali 5m
Kaj dela:
Kaže info kje se nahaja, prikaže hitrost.
Nastavi pa se še lahko:
rajon-kjer se "naprava" lahko giblje, v primeru izhoda iz tega rajona naprava obvesti,
limit hitrosti-nastavi se max hitrost katero se ne sme preseči v nasprotnem primeru javi na sms
spremljanje-naprava pošlje sms, če se prepovedano premakne
itd funkcij je še kar nekaj.
Baterija zdrži nekje 3 dni (kar sem uspel tesstirati do sedaj. Ko je baterija "prazna" naprava samo opozori na to in pošlje koordinate
Testirala sva jo s prijateljem med tem , ko je jezdil konja. Zelo zanimivo. Vklopil sem funkcijo sledenja pri katerem sva si kasneje ogledela prejezdeno pot...
Še kar nekaj zanimivih lastnosti ima, ki pa jih ne bom našteval.
Zaključek:
Za napravo sem dal 200 eur in sem si jo nabavil sam iz tujine. Ali je denar koristno uporabljen? Mislim, da. Če ne drugače lahko še vedno konča na motorju ali avtomobilu. Kjer bom plačal za kasko nekaj manj.

Odločil sem se, da jih bom vzel še nekaj kosov, saj so imeli prijatelji drugačne namene z njimi kot jaz.
Torej , če še koga zanima me lahko kontaktira in se dogovorimo.
ps
Upam, da s tem ne kršim kakšnih pravil foruma, če jih se opravičujem in modi ali admini pobrišite kar se vam zdi neumestno.
lp Aleš
051 606 252