Pesjanar.Si > Tehnične težave

Vstavljanje slik

(1/49) > >>

ninci:
Ker imate nekateri probleme z vstavljanjem slik, upam da vam bodo ta navodila v pomoč

Slike najprej naložite nekam na internet najpogosteje se uporablja kar www.moj-album.com. Če še nimate svojega gesla in uporabniškega imena se najprej registrirate. Nato slike dodate v svoje albume. Ko so slike dodane in bi jih radi delili z nami je postopek sledeč:

Iz albuma se najprej odjavite in greste neprijavljeni v svoj album naslov mora biti sledeč : http://blabla.moj-album.com (blabla je primer imena vaše police).

Nato desen klik na sliko, ki jo želite objaviti in lastnosti ter označite link in CTRL+C da ga skopirate. Nato v sporočilu klknete na gubmek vstavi sliko, pokaže se vam tole
--- Koda: ---[img][/img]
--- Konec Kode ---
link slike kopirate (CTRL + V)  med oglati zaklepaj in oglati oklepaj  takole :
--- Koda: ---[img]http://blabla.moj-album.com/imeslike[/img]
--- Konec Kode ---
in slika je vstavljena.
Med oklepaji in tekstov ne sme biti presledkov!!
Lp nina

Lanyca:
Imam eno vprašanje, ko vstavljam slike iz mojega album v pesjanar.si so zelo majhne, kako jih lahko povečam? In še eno zakaj ne v moj album vstaviti slike, kisem jih dobila po elektronski pošti? ??? ::)


Lp

ninci:
Slika, ki si jo dobila po mailu:
Najprej klikneš na priponko in sliko shraniš nekam na računalnik. Nato greš v moj-album se prijaviš in naložiš sliko. Sigurno ti jo bo naložilo, razen če imaš album že zelo poln in nimaš dovolj prostora. Se odjaviš in greš nazaj v svoj album recimo lanyca.moj-album.com klikneš na sliko, ki jo želiš pokazati na forumu, daš na povečano sliko desni klik, lastnosti in skopiraš link.

To je to.

Lp nina

ursa:
ninci kako pa se sliko doda v priponki?

*nastja*:
Dodatne možnosti .. pol pa samo tak Browse/Prebrskaj pa naložiš, samo mora bit manjša od 128 KB!!

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo