Jaz sem naročila Ziwi Peak iz nemške spletne strani, samo dostavljajo le v Nemčijo in Avstrijop, Slovenijo pa ne.
V konzervah je samo meso, vsebujejo precej vode, imajo pa v redu vonj in moja jo z veseljem poje - tako kot vsako konzervo

Kakšnih posebnosti nisem opazila, res pa da je ne hranim samo s tem, ampak jih dobi le občasno. Cena za eno 400g konzervo je okrog 2,80 evra, jaz sem našla eno varianto za 1,70, zato sem jih tudi naročila (za 2,80 ji raje kupim sveže meso

).
Naročila sem tudi njihovo suho hrano in priboljške - oboje je svinjsko drago! 1kg hrane stane 20 evrov, priboljški pa še nekaj več. Sestava mi je sicer zelo všeč, tudi to da ni čisto suha ampak vsebuje precej vlage, razočarala me je le oblika: koščki nepravilnih oblik na tanko razvaljane mase (cca 1mm). Ker suho hrano večinoma uporabljam za priboljške mi je to malo štorasto, saj se lomi in drobi in po pol ure imam samo še drobtine v torbici. Moja jih ima rada, ne dela pa ravno salte za njih, ker nimajo tako izrazitega vonja.
Če želiš ostati na briketih so fajn hrane: Acana, Fish for dogs, Wolfsblut - vse brez riža, kako je pa z ostalimi sestavinami pa ne vem.