Za pesjanarje > Oprema

Primeren sesalec za dom

(1/47) > >>

Felina:
Mogoče je malo čudna (smešna) tema, ampak mi smo že rahlo obupali nad sesalci. Doma imamo sicer Kirbyja, ki se je odlično obnesel, ko smo še imeli ponekod tepihe, sedaj pa smo brez le-teh in ne najdemo primernega sesalca, zato me zanima, kaj imate vi doma in kaj se resnično obnese. Kirby je namreč malo prevelik, pretežek in preneroden za sesanje netepiciranih tal.

Problem je namreč v tem, da noben sesalec ne prenese količine dlak 3 dolgodlakih psov in 2 mačk in zelo, zelo hitro pojenja njihova sesalna moč. Pomebno je še, da je lahek (zato vodni ne pridejo v poštev), ker imamo kar nekaj stopnic in da resnično dobro sesa, ne glede na količino dlak. Prodajalci nam vedno znova zagotavljajo, da ta pa je res močan, ampak oni si resnično ne predstavljajo, kaj je res dober sesalec za naše razmere.

Res prosim za vaše izkušnje in ideje, kam se naj obrnemo in kaj nam priporočate, ker smo za brez veze kupili že 3 sesalce, denar pa vseeno ne raste na drevesih in se mi zdi takšno nakupovanje popolnoma brez smisla. >:(

Lp, Tina

sasha:
Midva imava doma Electroluxov Maximus. Sesamo na dva dni, je pa res, da imamo samo enega psa (labradorko, ki pa skozi celo leto pusca enormne kolicine dlake). Dva psa sta samo, kadar imamo koga na pocitnicah. Po enem letu uporabe sesalec se vedno dela kot nov.
Imam pa tudi vrecke, ki so namenjene zivalim (imajo tacke gor, pa baje so bolj trpezne).

Upam, da sem ti kaj pomagala.. ;)

ninci:
Definitivno super zadovoljni z Vorwerkom. Ga ne zamenjamo za noben denar :D Je drag ampak se splača :-[

roy2:
Jaz imam doma 2 psa (en kratkodlak, drugi ima daljšo dlako) in 4 mačke (2 kratkodlaka,ki puščata malo dlake in 2, ki sta živi obup kar se dlake tiče).

Že 2 leti imamo Phlilipsov navaden sesalnik (niti ne vem,če ga še izdelujejo), brez vrečk-posodo praznimo in moram priznati,da je super.
Ko začne moč malo pojenjat, kupim nov filter (cca 15€) in spet dela kot nov.
Ga je takoj za mano kupila še moja mama, ki ima doma "kao perzijca" in se po hiši valijo same dlake.

Ga bom poiskala na netu,če najdem kje fotko.

Maruša_Star:
Jaz imam Electrolux, ne vem sicer kater model - cena je tam nekje 100€ in je super!

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo