Ostale živali > Žuželke

Chat o paličnjakih

(1/24) > >>

T.M.T:
Ja Klemen ma tud avstralske paličnjake...une ta tanke (palčke ali kaj so že) pa nima več...ima pa zato 8 pajkov.Čudak :P ;).

*nastja*:
robidovje morjo met notr ...  :) jst bom pa enga dobila ... paličnjaka ... ne vem od koga ... od rine al pa od Neyke ...  :D

Neyka:
Nastja v ponedeljek bom vprašala pa bomo vidli kaj lahko dobim zate  ;D

*nastja*:
mami nč ne sme vedet ... lol ... če ne me s paličnjaki vred nažene od doma!!! ;D

rina:
Kot je že Nastya rekla, paličnjaki jejo robidovje. Lahko tudi vrtnice, hrast, jagode (liste)....
Enkrat so mi ušli (ker niso bili zaprti) in so pogrizli vse sobne rastline. ;D ;D ;D Jih je bilo po celi bajti polno. ;D ;D
Edino bršljana naj ne bi jedli. Nekateri pravijo da jih pobije, nekateri da jih stelirizira (sicer ne vem kaj to pomeni, če se nespolno razmnožujejo), nekateri pa pravijo da je čisto vredu. Prejšnjo zimo sem dajala bršljan (je pač ga najlažje najti - na balkonu ;D) pa so potem čez nekaj časa vsi pomrli. Ampak so bili že kar nekaj časa odraslli. Ta Palca, ki jo imam pa sedaj pa še ni videla bršljana in se mi zdi da že ful dolgo živi. Tako da je mogoče res kaj na tem da bršljan ni vredu.

Nastja, ja kako pa misliš imeti paličnjake, če jih bo tvoja mami iz hiše vrgla pec ko jih bo videla? ??? ::)

Trigi, veš da so paličnjaki lahko prav fine domače živalce. :) Če se kdaj spravim učit, vzamem enega paličnjaka, ponavadi Kravo in jo imam na roki. :D Se umiri in potem je tam. Ali pa jo dam na vrh svinčnika in potem je tam. :) In mi dela družbo. :)

lp, rina

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo