Hhehehe
sem že jaz mislil napisati pohvalo vsem članom, ki se jih je do danes nabralo že okroglih
100 
Pa me je Irenchy kar prehitela

Na kakorkoli ... jaz osebno sem ponosen da je stran v tako hitrem času zalavfala in da imamo že po dobrih štirih mesecih delovanja 100 članov, kakšni so seveda malo manj dejavni, drugi malo bolj, nekateri pa ste že pravi manijaki

Zaenkrat se mi zdi da gremo v pravo smer ... da se držimo tistega zaradi česar smo stran sploh postavili in upam da bomo še naprej dobivali tako dobre člane kot ste vi
Naj živijo Vsi Pesjanarji !!!
Še ena anekdotica

Ko sva z Nino začela razvijati misel o koledarju sva seveda poizkusila ugotoviti koliko koledarjev bi se približno dalo tiskati (ker je seveda cena tiska odvisna od količine) in sva se takrat pogovarjala če bi bilo res smiselno naročiti
50 koledarjev, če računamo da je bilo takrat cca. 30 članov je bila najina bojazen da bo to preveč popolnoma upravičena

Takrat sem jaz rekel "Lubi, pa sej do novga leta bo pa že 100 članov, mogoče celo 120"

Nina ni bila prepričana da imam prav

Ja noooooo.... kaže da so bila še moja predvidevanja slaba

Saj vse kaže da nas bo do novega leta že skoraj 200

Še enkrat hvala vsem za dosedanje sodelovanje in se že veselim našega bodočega sodelovanja

LP, Črt
P.s.: Marko, o kapicah in majicah že nekaj časa razmišljava, pa še nisva točno dodelala kako bi to izgledalo... bom odprl novo temo pa se bomo še o tem pogovorili