No, jaz sem po naklučju šla v Portorožu ravno mimo ko so imeli tekmo in se seveda nisem odlimala stran do konca

Me je kar navdušilo ja, samo z mojim nebi bilo ravno izvedljivo ker ga kot prvo najbolj okrog zanimajo psi, potem bi bila mogoče zanimiva drevesa za polulat...seveda se nebi upal če rov...

mogoče bi kdaj za hec poskusila na kakšnem osamljenem agility placu

skratka, najbolj mi je všeč pri nekaterih povezanost med psom in vodnikom....pa ko se res vidi da pes rad dela, pri drugih pa se nažalost vidi da jim niti ni v veselje, pa bojijo se lastnika....en gospod je bil tam, in sem šla nalašč malo za njim...so psi kar bežali pa se skrivali pred njim, ne vem, že tako so nadpovprečno pridni-a je treba še tega??je bila pa psička na koncu druga, in kaj je izjavil ta človek??da bi lahko imel zdajle vozovnico za v benetke(ker je bila to glavna nagraga

)
a kdo pozna tega gospoda? 3 borderje je imel tam...
glede pravil sem si zapomnila samo toliko, da so psi razdeljeni v tri skupine po velikosti:small, medium, large, pa potem so še razdeljeni po izkušenosti oz. starosti

pa to, da se postavi zakompliciran poligon potem pa imajo vodniki 20 minut časa da si ga zapomnijo

LP, petra