Za pesjanarje > Nega dlake

Strojček za striženje psa

(1/8) > >>

DogTrade:
profesionalni strojček za striženje pasjih dlak.
Moč motorja je 30W, ima 4 nastavke, 3, 6, 9 in 12mm
DogTrade 040665214
Cena je 72,49€

Felina:
 Tisti, ki doma strižete pse, mi lahko svetujete kateri je najboljši strojček za strišenje psa in kakšna dodatna rezila bi mi priporočali.

Kaj more strojček počet: Brez problema se prebiti skozi gosti kožuh bradatega in dolgodlakega ovčarja ter shih-tzuja in pri tem ne izdihnit. Zraven bi še imela nastavke za striženje tac, ne mislim tisto med blazinicami, ampak da lahko skoraj na nulo postrižem cele tačke, nastavek za striženje na čist na kratko (pol centimetra, recimo), za 5 cm dolžino in za 10 cm dolžino. Če obstaja kaj za redčenje je tudi to dobrodošla informacija. :D Aja, pa enostavno grobo čiščenje rezil.

EnNa:
Jaz sem kakšen mesec nazaj kupila OSTER GOLDEN A 5 po priporočilu ljudi, ki se s tem bolj profesionalno ukvarjajo, pa tudi nekajkrat sem si ga sposodila in je res super! Je močen in vem, da ga nekateri uporabljajo že dolga leta pa še vedno dela brez problemov. Tako, da jaz mislim, da bi bil ta eden izmed tistih, ki bi ti sigurno ustrezali. Jaz sem sicer zraven dokupila samo 1 rezilo (7f=3,4mm) tako, da tukaj ti pa ne znam kaj dosti svetovati...
Sem pa nekaj časa poizvedovala kje bi ga kupila (sem nekaj časa upala, da ga bom na EDS kaj ceneje dobila, pa so bili še dražji :-X), tako, da sem potem na Zooplusu našla eno super akcijo in sem za cca 130€ dobila strojček+rezilo, dostavljeno je bilo pa naslednji dan :o Tako,da to je zaenkrat najbolj ugodna cena, ki sem jo zasledila... Tako, da zaenkrat same pohvale za ta strojček...

Felina:
a mi lahko kdo pove, kej v Sloveniji bi se dalo dobiti ta Oster strojček....ker iščemo in iščemo in ne najdemo preko neta nobene primerne prodaje, ali ne pošljejo v Slo ali nam je spletno mesto sumljivo.

ninci:

--- Citat: Felina na 20 December 2010, 12:25:11 ---a mi lahko kdo pove, kej v Sloveniji bi se dalo dobiti ta Oster strojček....ker iščemo in iščemo in ne najdemo preko neta nobene primerne prodaje, ali ne pošljejo v Slo ali nam je spletno mesto sumljivo.

--- Konec Navedka ---

Tule mogoče: http://www.provet.si/katalog.php?id=6

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo