Zdaj imam vse nekako spisano in imam uradna imena vaj če kdo slučajno še kaj najde

Mikroskopiranje to mam zaključeno)
Rastlinska celica (manjka mi skica celic zgornje povrhnjice luskolista čebule in zaključek z diskusijo)
Razmaz krvi in barvanje po Giemsi (manjka mi skica krvi pod svetlobnim mikroskopom in zaključek z diskusijo)
Razmaz tekočine s kvasovkami (spet skica kvasovk - oz. jo imam pa se ne znajdem iz nje ker sem jo morala anrisat v dveh sekundah in ni mi jasen namen naloge)
Razmerje med difuzijo in velikostjo celice (alias agar - nimam pojma kaj naj pišem v uvodu)
Priprava trajnega histološkega preprata vinske mušice (vklapljanje celega organizma v smole) - tega niti nismo delali vsega ampak smo si ogledali že narejene trajne preprate in odkrivali razliko med samcem in samico - manjka mi namen vaje, uvod s hipotezo in diskusija)
Seciranje lignja - nimam praktično nič razen materialov, verjetno bom vajo zamenjala za prehajanje snovi - problem je, da nimam priprave, ker smo to delali v drugem letniku
Seciranje očesa sesalca - diskusija in zaključek
Priprava svežega preparata orjaških kromosomov v žlezah slinavkah pri vinski mušici - spet imam slabo skico in preparat mi ni dokončno uspel in nimam pojma o čem pisati v zaključku
Seciranje srca sesalca spet zaključek
Ponekod mi res manjkajo samo ideje (ok povsod

) o čem naj pišem v zaključku in kaj je dejansko namen vaje.