PeSjanar.Si Forum

Za pesjanarje => Vzgoja in šolanje => Temo začel/a: aleshor na 27 September 2018, 10:46:46

Naslov: Individualna pomoč pri vzgoji in šolanju
Prispeval: aleshor na 27 September 2018, 10:46:46
Društvo Fenrir (http://www.fenrir.si/) za vas organizira individualne urice, ki vam bodo pomagale pri tečajih Malih šol in/ali Začetniških tečajev poslušnosti. Vam in vašemu psu se bomo posvetili individualno in tako boste lažje napredovali. Vsak izziv, ki vam predstavlja posamezen ukaz, vsak trikec, ki ga želite osvojiti, ali dodatna priprava na zaključni izpit, vi povejte, mi vam pomagamo. Naši inštruktorji imajo izkušnje in opravljene izpite za voditelje tečajev, 45 minut, koliko traja srečanje, pa se bodo posvetili SAMO VAM!

Ne ukvarjamo se z organiziranjem skupinskih tečajev in zaključnih izpitov, naše delo je izključno pomoč vam, pri socializaciji, vzgoji in šolanju vašega psa, in časom, ko ste med tednom prepuščeni samemu sebi, brez inštruktorjev iz tečajev, katere obiskujete.

Več, si lahko preberete na spletni strani: http://www.fenrir.si/solanje/individualne-dodatne-urice-male-sole-in-osnovne-poslustnosti/ (http://www.fenrir.si/solanje/individualne-dodatne-urice-male-sole-in-osnovne-poslustnosti/)

(http://www.fenrir.si/wp-content/uploads/2018/09/zira_fokus_polek.jpg)