PeSjanar.Si Forum

Za pesjanarje => Razno => Temo začel/a: ninci na 26 September 2005, 17:04:15

Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 26 September 2005, 17:04:15
Tole temo sem odprla zato, ker moram pohvalit gostilno pri Avguštinu v Radovljici. Včeraj smo bili tam na kosilu z obema pesjanoma, na teraso se pride čez celo gostilno pa ni bilo nobenega problema. Oba sta ležala pod mizo, vsak je dobil celo svojo posodo z vodo, sem bila kar malo presenečena. Najbrž si take postrežbe res deležen samo v takih domačih gostilnah. Na terasi je bila še ena psička, ki je bila na začetku odvezana, potem pa so jo privezali, da ne bi motila Smarta in Rumbe, pritožb gostov ni bilo, je pa res, da smo bili pridni kot da nas ni ;) Je natakar najprej mislil, da imamo samo enega ;D.  Aja pa da ne pozabim, domača slovenska hrana, dobra... mmmmmm. Se splača če ste kdaj v tistem koncu ;)

Še eno gostilniško izkušnjo imamo iz gostilne pri Jovotu v Lj. Smo vprašali če je vstoo dovoljen psom, prav tako smo šli ven na teraso ampak čez gostilno. So rekli ja, nakar se  jim je Smart zdel popolnoma prevelik, najbrž so si predstavljali kakšno čivavo ;D
Natakar se je psov bal in se nas je tako celotno kosilo izogibal kolikor se nas je laho, hrano pa bi najraje kar odložil na sosednjo mizo, da bi si mi postregli sami. O pasjih posodah ali kakšni vodi ni bilo ne duha ne sluha... mogoče slab dan bomo še kdaj probali ;)

Lp nina

Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Neyka na 26 September 2005, 20:16:48
Mi kosili nismo še nikjer. Smo pa veliko po kafičih. In povsod je blo vredi. Mal se natakarji izogibajo, drgač pa če prosiš za vodo ali sladoled za psa v sekundi. Nekateri ga celo pocrkljajo =o)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: sarci na 28 September 2005, 16:31:58
Mi kosili nismo še nikjer. Smo pa veliko po kafičih. In povsod je blo vredi. Mal se natakarji izogibajo, drgač pa če prosiš za vodo ali sladoled za psa v sekundi. Nekateri ga celo pocrkljajo =o)
Heh, ko greva s prijateljico kam na pijaco, dajo Mishkotu vodo, piskotke, smetano .. Potem s ''kelnarco'' skupaj raznasata pijaco ( ga ''moram'' odpet). Isto je v piceriji..(smo ponavadi na vrtu , ce smo notri je pa v narocju , edino ce smo sami) .. Picopek mu da se sunko, hehehe..
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: **Jackie** na 29 September 2005, 18:53:49
Pri nas pa isto vsi prijazni s Kano - jedetna kakšen lepi kužek ipd. pa šunkica in podobno je obvezno
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: *nastja* na 29 September 2005, 19:03:33
mene (oz. mojga kužata) bi se pa verjetno izogibali, al pa tut ne ...  ;D
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: irenchy na 29 September 2005, 19:21:18
Nikoli še nismo imeli problema. Spmomim enkrat smo šli nekam jest..in z nami je šel rondo in gremo mi pa pride natakar ven...pa reče ja pes pa ne...pa oči ja pol pa mi tudi ne.....bilo nas je veliko....pač sorodstvo..in smo se obrnili...takoj so ven prileteli kar naprej itd. , dobil je donge svojo posteljo ....je bilo zelo zanimivo ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Sploh pa ko pogleda z tistimi očkami, da se kar stopiš....na morju pa tako ali tako ni nikjer problema :) :) :) :)

lp
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Neyka na 29 September 2005, 20:10:14
Irena, dobra fora!! hehe očitno res funkcionira, da se obrneš pa greš pa priletijo za tabo.  ;D ;D :D :D

Nastja. Ja verjetno bi se te izogibali. Pač zbiraš lokalčke, kjer so ljudje prijazni in normalni, pa da lahko sediš zunaj. Mislim da pri nas v dolini ni kafiča/restavracije,... kjer bi lahko pes šel not. Pa ne se jezit pa bemtit če te ne bodo zravn spustili. Ljudje so pač taki in drugačni. Čeprav mi včasih pokrov dvigne, ko mi kdo prov na glas izjavi ne tja je hud kuža, te bo pojedu. Sploh otrokom to govorijo, Pes pa mirno leži pa jih še pogleda ne. Kaj moreš.  :-X ::)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: *matei* na 29 September 2005, 20:20:12
Meni pa redkokam s psom pustijo, prevečzaj#!.press
Naslov: Pizzerije, gostilne kjer je vstop dovoljen tudi psom
Prispeval: mary na 11 Januar 2006, 18:05:08
Ker se velikokrat zgodi, da gremo z izleta in smo lačni, pa smo v dilemi kam bi šli kaj pojest, da bi bil pes lahko z nami in nebi bilo treba da čaka v avtu, sem odprla to temo.
Torej zanimajo me vaše izkušnje, kje so psi dobrodošli, kje ne...

Moje izkušnje so take, da poleti, ko lahko sediš zunaj, skoraj nikjer ne komplicirajo. Drugače pa imam pozitivne izkušnje s pizzerijo Pr' Matičku v Kranju (na Primskovem) in pa s pizzerijo Romano v Kranju, kamor smo šli lahko brez problema noter z Zaro.


lp

PS: če je kje že taka tema se opravičujem.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Lilit na 11 Januar 2006, 18:10:32
V Gozd Martuljku, gostilna Pri Jožici... najvecja guzva, pa ni bilo problem imet psa notri.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Sammy na 12 Januar 2006, 15:16:19
Na morju nismo imeli nikoli nobenih problemov, iz vljudnosti pa vedno prej vprašamo. Ponekod je dobil celo vodo (čeprav jo imam jaz zanj vedno s seboj). Drugače je pa v notranjosti, kjer psov v restavracijah niso toliko vajeni. Spustijo te samo če se jim gre za zaslužek ali so ljubitelji živali (mislim, da ponavadi kar to prvo, žal).
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: lorry na 08 Februar 2006, 19:49:46
no, pr nam v Celju smo enkrat šli z našo Lise v picerijo Oliva. smo se kar zunaj na teraso (ni ravno terasa ampak nekak pločnik) usedli pa nam reče natakarica, da zunaj ne strežejo hrane ampak samo pijače. ?! pa smo hoteli it noter in je rekla, da psom vstop ni dovoljen. smo se kar spokal in šli drugam. no, pol nas je pa še natakarica grd gledala. avša!

drugače pa na terasah sploh ni problem, pri večini.
kaj pa V restavraciji oz. gostilni? ima kdo izkušnje s tem?
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: galy na 16 Julij 2006, 17:34:03
Oživljam vedno aktualno temo…

Danes sem bila v gostilni Pri Gorjancu (pri izvozu za Brezovico) prijetno presenečena nad prijaznostjo osebja. Za psa niso nič komplicirali (pa psica ni velikosti čivave), celo v pokriti terasi smo lahko sedeli. Res priporočam! (tudi hrana je odlična ;))
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Urška na 16 Julij 2006, 17:44:07
Nič čudnega. Če bi zavila za njihovo hišo bi ugotovila, da imajo dva krasna psa, bernskega planšarja in rottweilerja in so veliki ljubitelji psov. Že dolgo nazaj so ugotovili, da se vgradnja alarmnih naprav ne splača, zato čuvanje prepuščajo kar štirinožcema, ki svoje delo izvrstno opravljata. Predprejšnji rottweiler (ja, imajo jih odkar pomnim) je bil prava maskota in je svoje dneve preživljal v restavraciji in na vrtu med gosti ter se nastavljal za crkljenje.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: scythe na 16 Julij 2006, 18:19:32
Tako blizu živim, pa nisem vedela, da so "dog friendly"  :-[
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 16 Julij 2006, 18:23:15
Mi smo bili kakšne 3 tedne nazaj v gostilni pod Lipo v centru Ljubljane. Vrt poln, psa sta ležala pod mizo, dobila veliko skledo vode. Postrežba hitra, hrana pristna domača, cene niso visoke, naravna senca pod staro Lipo,  ... se splača ;)

http://www.podlipo.si/

Lp nina
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Lilit na 16 Julij 2006, 19:41:08
Ko smo hodili tam jest na bone, je bila postrezba in hrana porazna ::) mogoce so bili krivi boni... me veseli, da so se poboljsali ;)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 16 Julij 2006, 21:02:51
Ko smo hodili tam jest na bone, je bila postrezba in hrana porazna ::) mogoce so bili krivi boni... me veseli, da so se poboljsali ;)

Menjal se je baje tudi lastnik... tako da je mogoče tudi to prineslo spremembe.

Lp nina
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: *LuNa* na 16 Julij 2006, 22:56:20
Mi še nikjer nismo imeli težav. Je pa res, da smo vedno zunaj, ker v glavnem zdej v lepšem vremenu hodimo z njo okoli. Imam pa vedno zanjo sledo s sabo in vodo, tako da natakarjem ne delam problema. Leži pa pod mizo.

Noter smo bili pa samo na Dobenu in je bila zelo prijazno sprejeta (res je bila pa stara komaj 3 mesece).
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: rina na 17 Julij 2006, 00:06:30
Mi smo bili pa danes v Močilniku, pri izviru Ljubljanice. Nismo imeli nobenih problemov zaradi psov, kelnar se je še malo pohecal na pasji račun. Ampak smo bili zunaj. Za notr pa ne vem kako je.
Okoli je lepo, da se it na kratek sprehod po naravi. V napoto so samo komarji. >:(
Hrana dobra, da se prirejat porcije. Smo naročili eno plato za dve osebi in pol. ;D

http://www.freetime-slovenija.tv/01/gostilna/1360_vrhnika/mocilnik/mocilnik.htm (http://www.freetime-slovenija.tv/01/gostilna/1360_vrhnika/mocilnik/mocilnik.htm)

lp :)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Lanabela na 17 Julij 2006, 11:48:46
No pa še obratna situacija: en majhen bufetek, kamor hodijo navsezgodaj zjutraj desci "sprehajat" svoje pse. Se nabašejo za šank psi pa spuščeni  pod stolčki. Izjemno lep prizor se ponudi vselej, ko se kdo zapelje s kolesom (boh ne daj da bi tekel) mimo lokalčka - Skozi vedno odprta vrata se zakadijo najmanj trije psi raznih barv in velikosti in se derejo kot jesharji. Lastniki in kelnarca se oib tem enako dobro zabavajo. Naj živijo psom prijazni lokali.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Tecka na 17 Julij 2006, 13:07:53
Jaz sem bila pa prijetno šokirana, ko sem peljala sina na sošolkin rojstni dan v Jurmana. Ker sva šla s Thebo, sem ga hotela kar pri vratih pustiti in mu naročala, naj pokliče sošolkino mamo,... Pa mi je natakar rekel, da lahko grem s psom čez vrt poln ljudi in hrane  :o . Med pogovorom z mamo (kdaj se konča ipd) pa je natakar prinesel še veliko skledo vode in ji celo držal dvignjeno (najbrž pozna pasmo)  :o .
Sicer ne vem kako bi bilo, če bi hoteli it tja na kosilo, pa vseeno vse pohvale za to gesto.
lp
T.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Satin na 17 Julij 2006, 13:41:52
Jaz pa bi pohvalila slaščičarno v Tivoliju, kjer sva bile z Asko kljub najinama mrcinama lepo sprejete in postrežene, sicer nismo dobile skled z vodo, pa to tudi ni tak problem smo imeli svojo sabo. So bile pa zato toliko bolj glasne dve gospe nasproti nas s kopico krasno "vzgojenih" otrok >:(, češ da z tako nevarnimi in velikimi mrcinami nimave tam kaj iskati, med tem ko sta Aska in Lars pridno počivala na svojih mestih pod mizo je njuna mularija laufala okoli miz metala prtičke, palček in še kaj v ribnik. Pa so naju kelnarji in kelnarice, ter še nekaj ostalih gostov potolažili naj se ne oziramo na njih.
Bi pa pohvalila tudi naš turistični kotiček Gradišče, kjer je gospod ki zadevo vodi, lepo uredil tudi manjši bazenček v senčki kjer se naši štirinožni lajavčki lahko osvežijo.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Tara na 17 Julij 2006, 15:12:18
Jaz tudi nisem imela dosti problemov, tudi ko smo šli na dopust smo lahko šli v njihovo restavracijo pa hotel in apartma. Pohvalila bi jelenov greben v Podčetrtku in Apartmaje Zdovc v ribčevem lazu pri bohinjskem jezeru kjer lepo sprejmejo pse. Moti me pa ful to da kadilci lahko vsiljujejo dim ostalim ljudem, psi pa ne smejo v restavracijo >:( (nič proti kadilcem, samo pse zagovarjam ;)). Lastniki lokalov bi še dovolilo pse, ampak jih inšpekcija omejuje :-\. Po eni strani bi ful rada da bi v več pizerijah, lokalih, restavracijah..dovolili pse, ampak po drugi pa bi lahko nastalo dosti nevšečnosti, ker bi bil problem če bi ob vsaki mizi ležal velik pesjan  in polovica bi bila nevzojenih, ki bi se hoteli pretepat in šetat okoli. Žal je več lastnikov s takimi psi, kot z vzgojenimi :-\.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Urška na 17 Julij 2006, 17:00:33
Jaz pa bi pohvalila slaščičarno v Tivoliju, kjer sva bile z Asko kljub najinama mrcinama lepo sprejete in postrežene, sicer nismo dobile skled z vodo, pa to tudi ni tak problem smo imeli svojo sabo. So bile pa zato toliko bolj glasne dve gospe nasproti nas s kopico krasno "vzgojenih" otrok >:(, češ da z tako nevarnimi in velikimi mrcinami nimave tam kaj iskati, med tem ko sta Aska in Lars pridno počivala na svojih mestih pod mizo je njuna mularija laufala okoli miz metala prtičke, palček in še kaj v ribnik. Pa so naju kelnarji in kelnarice, ter še nekaj ostalih gostov potolažili naj se ne oziramo na njih.

Ja, ja, tile so zelo tolerantni, smo jih strenirali  :P . Smo šli na ledeno kavo že z 10 cucki naenkrat, pa so nas postregli brez pripomb.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Taja_the_vizsla na 17 Julij 2006, 19:10:49
zivjo.

tudi midva s fantom imava nekaj dobrih izkusenj glede gostiln in nase pesjanke. do sedaj smo dobili se vodo zraven pri jelenu v lj in v kitajski restavraciji kitajski vrt na vodnikovi. tako da zaenkrat kar dobre izkusnje.

lp, laura
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Satin na 18 Julij 2006, 08:14:53
Citiraj
Jaz pa bi pohvalila slaščičarno v Tivoliju, kjer sva bile z Asko kljub najinama mrcinama lepo sprejete in postrežene, sicer nismo dobile skled z vodo, pa to tudi ni tak problem smo imeli svojo sabo. So bile pa zato toliko bolj glasne dve gospe nasproti nas s kopico krasno "vzgojenih" otrok , češ da z tako nevarnimi in velikimi mrcinami nimave tam kaj iskati, med tem ko sta Aska in Lars pridno počivala na svojih mestih pod mizo je njuna mularija laufala okoli miz metala prtičke, palček in še kaj v ribnik. Pa so naju kelnarji in kelnarice, ter še nekaj ostalih gostov potolažili naj se ne oziramo na njih.


Ja, ja, tile so zelo tolerantni, smo jih strenirali   . Smo šli na ledeno kavo že z 10 cucki naenkrat, pa so nas postregli brez pripomb.

Ja Urška samo še nekatere izredno "inteligentne" primerke gostov bomo morali še podučiti pa bo tam še lepše! ;) :P
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Urška na 18 Julij 2006, 11:19:36
V gostilni Ribič v Seči pri Sečoveljskih solinah so psi prav tako dobrodošli.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: mark na 18 Julij 2006, 11:35:25
No če boste hoteli na Rožnik in potem kaj pojest k Čadu, boste presenečeni, kajti psi ne smejo na vrt in tudi nalepke imajo, kjer je bil narisan prečrtani pes. Na Rožniku malo više pa je vse v redu tudi posode za vodo imajo. Tudi pri Mari, Kamnik pod krimom je v redu, na vrtu ti postrežejo tudi če imaš psa s seboj. So zelo prijazni.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: deteljica na 18 Julij 2006, 11:42:16
No če boste hoteli na Rožnik in potem kaj pojest k Čadu, boste presenečeni, kajti psi ne smejo na vrt in tudi nalepke imajo, kjer je bil narisan prečrtani pes. Na Rožniku malo više pa je vse v redu tudi posode za vodo imajo. Tudi pri Mari, Kamnik pod krimom je v redu, na vrtu ti postrežejo tudi če imaš psa s seboj. So zelo prijazni.
Mi smo bli pred leti pri čadu na vrtu s psi in še ni bilo problema  :-\.
Očitno gredo stvari s slabega na slabše  >:(
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: scythe na 18 Julij 2006, 11:52:40
Tudi pri Mari, Kamnik pod krimom je v redu, na vrtu ti postrežejo tudi če imaš psa s seboj. So zelo prijazni.
A to je še odprto? Nisem vedela....  :-X

Ko smo ravno že na teh koncih.
Na vrtu (odprta terasa) imaš lahko s seboj psa tudi v brunarici pri Podpeškem jezeru in v lokalu Mostiščar (pri Mercatorju v Podpeči). Povsod sem bila vedno prijazno sprejeta. Vendar nimajo nikjer posod z vodo, tako da je pametno imeti svoje.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: mark na 18 Julij 2006, 14:33:09
Mi smo bli pred leti pri čadu na vrtu s psi in še ni bilo problema  :-\.
Očitno gredo stvari s slabega na slabše  >:(

Ja v redu ampak mogoče nimate velikega psa kot je moja doga. Sem bil čudno pogledan, kaj s tem na vrt?
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: deteljica na 18 Julij 2006, 15:10:38
Ja v redu ampak mogoče nimate velikega psa kot je moja doga. Sem bil čudno pogledan, kaj s tem na vrt?
nimamo takoo  ::) velikeg a, jih imamo pa velikooo ;)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 18 Julij 2006, 15:19:35
 ;D ;D Mi smo hoteli enkrat k Jovotu čez gostilno na njihov ograjen vrt, takrat samo z Smartom. Črt gre vprašat če lahko in reče z kako velikim psom. Pa Črt pokaže tam nekje pri kolenu, pa je človek mislil, da se tam pač konča glava ::) torej, da imamo kakšnega pudlja, kokra ali kaj takega ::) ko ga je videl pa je rekel samo " A tako velikega?? ??? :o" in mu je bilo potem zelo žal, da je vstop sploh dovolil, sicer je smart cel čas brez problema spal pod mizo ampak natakar se nas je tako izogial in hodil naokrog okoli mize, da bi si skoraj mogli sami postrežt.
Torej... nikoli ne lažite o velikosti svojega psa, da ne bo kakšnega natakarja kap :P

Brez problema so nas na vrtu z obema sprejeli tudi v špagetariji Buf v Kranju ( trgovski center Supernova).



Lp nina
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: trigi na 18 Julij 2006, 15:41:59
No... nebi se dalo rečti da sem lagal o velikosti psa :D

Jaz sem pokazal plečno višino... on pa je mislil da kažem celotno višino :D

Lp, Črt
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Yo na 19 Julij 2006, 16:43:01
Mi imamo dobre izkušnje s pizzerio Jurman, Blef barom, Svetilnikom (Župančičeva jama), Che barom, Metelkovo  :P , KUD-om France Prešeren, Sombrero (Fužine), še kaj bi se našlo.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: lorry na 20 Julij 2006, 07:15:33
kaj pa kje v Celju? ima kdo tukaj kaj izkušenj ali vsaj v bližini Celja?
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Taja_the_vizsla na 26 Julij 2006, 20:40:36
V restavraciji Tunel v Lj tudi ne delajo problemov glede psov.

lp vid
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Neyka na 26 Julij 2006, 21:14:56
OK še moj popis (pasma: novofundlandec  ;) ::) plečna višina 75 cm, 70 kg, dolga črna dlaka, popolno zobovje in dolg jezik  ::) 8) ;) ;) ;D)

Sredi zime sem bila v Kamniku v Ideji z Neonom. Seveda notri. Kelnar je še pohvalil njegovo visokost in mirno postregel ter se pobijal čez psa da je le lahko iztegnjen ležal čez cel prehod  :-[ ::) (bolj majhen kafič in majhne mizice da se njufek pač ne stlači spodaj :)

Potem Kamniška obvoznica Atrium cafe in Fotana pa Orhideja. V slednjem smo dobili celo kepico sladoleda ker mamo takooo lepega psa  ::)

Na Morju smo bili na Murterju in kar ne morem prehvalit kafiča ob dvižnem mostu na kopnem in picerije ob mostu na otoku. Vedno so sami ponudili vodo  :-* :-* In nikoli ne bom pozabila gospe iz menjalnice od prvem kafiču...se mi je skoraj zjokala ob Neonu da tako lepega in urejenega psa pa še ni videla  ;D 8) 8) :) Dejansko se ne spomnim vseh kafičev kjer smo bili so pa posvsod bili zelo prijazni z nami

Šibenik: Kavarna pri kavarni...iz ene so nas vrgli češ da jim bomo zmanjšali promet V drugi so nas z navdušenjem sprejeli...privabli smo pa še par folka ki so se seveda morali ustavit ob tako lepem medvedu  ::) V malih kavarnicah v starem delu mesta so pa večinoma vsi prijazni. Sicer ni bilo kakih vodnih ponudb nikjer pa niso komplicirali ali hodili naokrog.

Smo pa bili povsod razen v Ideji zunaj. Kako bi bilo če bi šli noter ne vem.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: galy na 19 November 2006, 22:04:18
Mogoče kdo pozna kakšno restavracijo, kjer so psi dovoljeni (ne le na vrtu), kjer je možno jesti na bone? Po možnosti za Bežigradom ::)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: maja01 na 19 November 2006, 22:54:19
Pizzeria Gregorino. Na vrtu so bili itak navajeni na mojo Spelo, notri sem pa tudi ze videla pse, res pa da ob urah, ko ni neke hude guzve). Ampak za vsak slucaj pejdi prej enkrat brez psa vprasat ...
m.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Lilit na 20 November 2006, 00:05:36
Tudi v Foculusu dovolijo pse (ni pa ravno Bezigrad ;))
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Bugz na 29 November 2006, 18:45:15
No če kdo pozna Viki burger v Črnem kalu...Psi so dovoljeni in so vedno veseli ko pridemo tja z Bugzom:)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 29 November 2006, 21:56:40
No če kdo pozna Viki burger v Črnem kalu...Psi so dovoljeni in so vedno veseli ko pridemo tja z Bugzom:)

A tega kdo ne pozna :o Vsak, ki se je vsak enkrat peljal na primorsko ve kje je Viki burger :P 8)

Lp nina
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: andreja na 29 November 2006, 22:06:09
Noter ali zunaj?
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Bugz na 29 November 2006, 22:11:59
Mi smo bli 1 krat noter drugače zunaj pa se niti noter niso nič bunli:)

ja Viki burger je pa itk zakon...mislim takih hamburgerjev ne dobiš nikjer:)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: andreja na 29 November 2006, 22:31:42
Hvala. To je treba vedet ;)

Tudi vegetarjanski so super!  :P
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Bugz na 29 November 2006, 22:43:24
hehe....js sicer nisem lih za zelenjavo....ampak verjamem na besedo da so dobri:)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: husky_girl na 30 November 2006, 09:24:51
Zmeraj ko je Sany z mano in se gre nekam jest, jo vzamem sabo noter in prašam če je kaj narobe, če gre noter in potem v isti sapi povem, da je zelo pridna in čista-kar je tudi res. In še nikjer mi niso rekli da mora iti ven(pa gremo res velikokrat kam jest ko je ona zraven), ker je prava osvajalka s svojimi modrimi učki ;D Če pa ne bi pustili da je pri meni pa tudi jaz ne bi jedla tam, ker je toliko restavracij kjer je zaželjena oz. kjer so vsi pesjančki zaželeni ;D ;)
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Ribica_Tina na 02 Januar 2007, 19:45:04
vprašala bi (če morda kdo ve) ali so psi dovoljeni v restavraciji na Šmarni gori?

če pa je blo tole že omenjeno, se pa opravičujem...
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: irenchy na 02 Januar 2007, 20:11:00
če se prav spomnim je tabla ˝počakal bom zunaj˝. nisem pa prepričana.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: kala,runo,bella na 02 Januar 2007, 20:42:21
Aho!
No mogoče se bo slišalo da hvalim samo sebe, ampak saj ni važno. :-[ V glavnem pri nas na naši turistični kmetiji, v Soči( dolina Trente, če kdo mogoče ne ve). So vsi psi zelo dobrodošli in če le imam možnost in seveda če lastniki dovolijo vse te pesjane tudi prečoham. :) Edini pogoj pa je da če ne kuža ne mara psov da je pod kontrolo. Saj se mi je že zgodilo da so lastniki zagotavljali da ima kuža zelo rad mucke in mi je je potem skoraj raztrgal mucka. Je pa tudi res da se naše mačke prav nič ne bojijo psov pa naj je doga ali čivava, pa naj še tako renči se mu bodo mački prilizovali, včasih prav uživajoda nervirajo psa. >:D

Glede hrane pa je tako da je pretežno domača (saj smo kmetija, in tudi ni ne vem kakšna izbira hrane saj smo zakonsko omejeni, tako da je na dan lahko v ponudbi največ 5 jedi). Naša specialiteta pa je postrv z ovčjim sirom, nekateri že vedo kakšna je drugi pa boste zvedeli če nas obiščete.

p.s pozimi imamo zaprto
p.s.s pa se res sliši samohvalno :-[

Lp
Ana
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 02 Januar 2007, 20:49:54
Am eno vprašanje... a je število psov kaj omejeno?  ;D Sprašujem zaradi Tega (http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=2635.0)
... tudi z dolino Trente bi bili zadovoljni ;)

Lp nina
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: scythe na 02 Januar 2007, 20:54:49
p.s.s pa se res sliši samohvalno :-[
Glede na to, da sprejemate pse sploh ni važno!  :o Si me pa s tole postrvjo z ovčjim sirom čisto navdušila!  :o Po moje bo oče dol padel ko mu bom povedala....  ::) Ni 2x za reči, da se ob ponovnem odprtju prikažemo.  :P Imate kakšno spletno stran ali pa če poveš točen naslov, da se ve kje vas najti?


Lp,
Mojca
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 02 Januar 2007, 20:58:12
Glede na to, da sprejemate pse sploh ni važno!  :o Si me pa s tole postrvjo z ovčjim sirom čisto navdušila!  :o Po moje bo oče dol padel ko mu bom povedala....  ::) Ni 2x za reči, da se ob ponovnem odprtju prikažemo.  :P Imate kakšno spletno stran ali pa če poveš točen naslov, da se ve kje vas najti?


Lp,
Mojca

c c c  to bi pa lahko vedela ;D Turistična kmetija Jelinčič, Soča 50. Ana zadnjič me je Črt nagovarjal, da koledar dostavimo osebno in se ustavimo na kosilu,glede na to, da ste zaprti še dobro, da nismo šli, čeprav verjamem, da ne bi odšli lačni;)... bomo počakali na pomlad ;)

Ribica_Tina... mislim, da je na Šmarni res tako kot pravi Irenchy... počakal bom zunaj :-\

Lp nina

Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: scythe na 02 Januar 2007, 21:01:46
c c c  to bi pa lahko vedela ;D Turistična kmetija Jelinčič, Soča 50.
:-[ :-[ Se posipam s pepelom.  :-[
Hvala Nina!  :o :-*


Lp,
M
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: kala,runo,bella na 02 Januar 2007, 21:10:07
Aho!
Ninci: Glede števila psov ne bi bilo problem, problem bi nastal edino pri tem da imamo mi samo sobe in glede na to da so samo štiri osebe, bi jim naprimer dali 2 sobi ampak vseeno misli da bi bili kar na tesnem saj 2 psa v sobi še kar gre da se lahko normalno premikaš. Glede mojih pa tudi ne bi bil problem, ker se držim načela da kadar imamo odprto imam pse po kontrolo in jih peljem ven na povodcu, ker Runo ni ravno zadovoljen s tem da se kak tuj pes sprehajaja po njegovem dvorišču. Seveda čo so primirno predstavljeni ni problem ampak rajši ne reskiram.

Scythe: Ni problem vi se kar oglasite( odpremo aprila in smo odprti do konc semptembra), pa glej da pripelješ Astorja sabo. :)
 naslov ti je že Ninci povedala, drugače pa smo na spletni strani www.sloveniaholidays.com pod turistične kmetije. Če ne boš mogla dobiti sporoči.

Ninci: Prav zagotovo ne bi šli lačni nekaj bi se že našlo, čeprav ne postrvi s ovčjim sirom, ker jih trenutno v bazenu nimamo.
Ko pridete pa si boš lahko postrv ujela sama če boš hotela, pa ti Scythe tudi. ;)

Lp
Ana
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: scythe na 02 Januar 2007, 21:15:17
Ana - jaz pa ribolov... hmmmm.  :-[ No ja, poizkusiti ni greh.  ;D Seveda, da pride Astor zraven. Kaj si sploh lahko zaželimo boljšega kot dober izlet v lepi pokrajini z dobro hrano.  8)


Lp,
Mojca
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Tina na 02 Januar 2007, 21:16:25
kala,runo,bela, vas bom še jaz pohvalila.

Ko smo se vračali iz aussie srečanja, smo se oglasili še na turistični kmetiji Jelinčič. Vsi psi so ležali zraven mize, nekateri pod njo... ne vem pa točno koliko jih je bilo - kar nekaj. Hrana je bila pa odlična. Sicer nisem neka ljubiteljica ribjih jedi, ampak postrv z ovčjim sirom je pa resnično enkratna! Kdor gre tja, mora obvezno poskusit!
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: kala,runo,bella na 02 Januar 2007, 21:24:00
Aho!
Tina, hvala :-*, če se prav spomnim je bilo psov 7, mi je bilo pa najbolj smešno ko sem vas mogla iti povabit noter ker si niste upali napraj s toliko pesjani, tisti dan je padal dež kolikor je mogel. in predstavljajte si kako so vedrili pred vrati in si niso upali naprej :) ampak ko sem odprla vrata in jih povabla naprej so si vsi oddahnili ko sem jim rekla da lahko grejo psi tudi noter. Saj Martina je vedela da so psi pri nas dobrodošli ampak mislim da je bila tisti čas še pri avtu.

Mojca: Saj lovila jih boš v bazenu z ribiško mrežo in mislim da ne bo problem, je pa res da kolikor veliko boš ujela tako veliko boš dobila na krožnik ;)

Lp
Ana
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Ribica_Tina na 03 Januar 2007, 20:06:57
Jp, res je...Šmarna gora ni za pasjeljubce :-\
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: danaja na 18 Februar 2007, 15:43:41
V našem koncu je napis kužki dobrodošli v:
-Apropos bar (Gadafi center Bled)
-Jazz bar (Bled, blizu izvoza za Zasip)
-Back - George Best's irish pub (Bled, pod gradom)
Za zgoraj omenjene velja vstop tako na terasah kot za noter, nisem pa še imela problemov niti v:
-Rock bar
-Latino (Gadafi)
-Aško (Gadafi)
vse na Bledu - več ali manj nimajo nikjer nič proti, če je pes vzgojen, niti zaradi velikosti pa je moj zares oooooogromen ;)

Potem pa še v Radovljici Akademija, pa doslej sva bila z Dantejem v
-Kafeteriji na terasi
-Pubu (terasa),
-Mexu (terasa),
-Lipi (terasa) in
-Copocabani(sem psi sicer ne smejo noter, drugače pa ni problema)

Plus si zaslužijo tudi:
-Picerija Gala Lesce - za zunaj ni panike, prav tako zunaj tudi strežejo hrano (videla sem pa tudi že čisto majhno kepico, kar noter, pri lastnici v naročju)
-Jur na železniški postaji v Lescah
-Teater in Domino (Jesenice)
-Flamingo (Blejska dobrava - tam je uradno sicer vstop prepovedan, ampak se da zmenit ;))
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: dog4ever na 18 Februar 2007, 16:38:04
Citiraj
-Picerija Gala Lesce - za zunaj ni panike, prav tako zunaj tudi strežejo hrano (videla sem pa tudi že čisto majhno kepico, kar noter, pri lastnici v naročju)

Jaz sem zadnjič v Gali videla notri bokserja ;)

Pa na terasi Grajske gostilnice (Radovljica) tudi ne komplicirajo nič, če je pes zraven.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: ninci na 18 Februar 2007, 16:49:47
Pa na terasi Grajske gostilnice (Radovljica) tudi ne komplicirajo nič, če je pes zraven.

Tudi za notri se da zmenit, če ni ravno največja gužva. Ponavadi sploh za majhne pse ni problema tudi med vikendom, večji pa so lažje sprejemljivi med tednom.

Lp nina
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Sammy na 19 Februar 2007, 21:08:32
Psi so dobrodošli tudi v Pizzeriji Pino (http://www.hotel-kotnik.si/pizzerija.html), ki spada v sklop Hotela Kotnik v Kranjski Gori. Bili smo že dvakrat, tudi obakrat vprašali za vsak slučaj in ni bilo nobenih problemov. Bili smo pa obakrat notri, poleti je deževalo, zdaj pa itak ne moreš biti zunaj.  :) Pice so pa res ene boljših.
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: Gaby na 26 Marec 2007, 10:54:36
Psi so dobrodošli tudi v Brunarici ( na Rakitni ) in pa v lokalu Krimček bar, kjer sploh nič ne komentirajo. če prideš s psom notri v lokal. :) ;D
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: TYASHY na 17 Julij 2007, 14:50:52
Oj!
 En res ogromen plus za gostilno Košir pod Šmarno goro, tam kjer je glavno parkirišče. Zadnjič so imeli naši jedilni sosedi s sabo bernija  :-* . Sicer zunaj, ampak pes je dobrodošel. Gostilna je res super! Hrana je pa prav tako briljantna!  :-*  Mislim, da ne bo nič narobe če dam gor še http://www.nasceni.si/restorani/kosir/ (http://www.nasceni.si/restorani/kosir/)
Lp,Tjaša
Naslov: Re: Restavracije in psi
Prispeval: COSTA na 17 Julij 2007, 17:43:28
Čaw,

hmmm... ja, glede restavracij ter psov skupaj  ;D je pa tako, zdaj, če že dovolijo psa, je spet odvisno kako velik pes je. Saj sta ninci in Črt napisala situacijo.

Drugače pa še moj prispevek k temi: psi dobrodošli na terasi Mona Liza v Kranju (vsaj moj je bil, res pa, da je bil takrat še manjši),

L.P.P. Špela
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: cowgirl na 24 Februar 2008, 18:52:36
PSI DOBRODOŠLI

Pizzeria GALA
Pizzeria Gala je pri Radovljici - ob glavni cesti od Jesenic proti Radovljici.

Idilično za kofetkarje: Stan pri medvodah
Čeprav je na vratih nalepka prepovedano za pse, so civiliziranih psov vedno veseli. Vseh velikosti.


V Kašči Mrlačnik na Brezovici pri Ljubljani so me pa tako grdo vn vrgli... da se mi je tako za malo zdelo. Sem jim razložila, da ima psička šive (po operaciji) in da je ne bi rada pustila same v avtu, pa še pozimi je bilo... In da je psička majhna (15kg) in da se jo sploh ne bo opazilo, da bo pod mizo itd... se jih ni dalo prepričat.  :( Štirinajst dni za tem, je pa kolegica našla še gosenico v solati... mislim, da je bilo dovolj.
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: LeA :) na 24 Februar 2008, 18:58:25
Idilično za kofetkarje: Stan pri medvodah
Čeprav je na vratih nalepka prepovedano za pse, so civiliziranih psov vedno veseli. Vseh velikosti.
Tja jaz velikokrat zahajam,pa ne z Nallom,temveč s sošolkami. :-[ In enkrat je imel eden notri ZP pa niso nič rekli,za zunaj pa sploh nikoli ni še bilo problemov. :)
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: sasha na 20 Maj 2008, 14:16:21
Ana a vi ste ze odprti? Bi prisli kdaj na kaksen obisk pa na kaksno posrtv u mojo zverco? ;)
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: kala,runo,bella na 20 Maj 2008, 14:42:49
Aho!

Jp smo odprti samo sedaj še ta teden in naslednji smo med tednom zaposleni s taborom, med vikendom pa ni problem. Edino ta vikend sem jaz bolj na tesnem posebno v soboto, ko pride predsednik  v Sočo, ko je ena obletnica ( neki vojaškega) in sem zadolžena za fotkanje, ko nečakinje nastopajo ;)

Lp
Ana
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: Alba na 23 Maj 2008, 13:38:52
Če boste kaj v Bohinju hodili okoli, je v Srednji vasi zelo dobra gostilna Rupa, kjer je lahko pes zunaj ali notri. Ne komplicirajo, sami imajo tudi eno prikupno škotsko ovčarko.
Pa še hrana je odlična, v tem času tudi sveže ribe.
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: *Sky* na 24 Maj 2008, 22:10:40
V Bohinjski Bistrici je prijetna picerija - restavracija Zoisov grad. Mi smo bili pred kratkim tam in čisto nič ne komplicirajo, če prideš s psom na teraso. Imajo pa odlične pice in lignje ;D.

V Rupi smo tudi že bili. Naj dodam, da imajo tam božansko jurčkovo juho.

LP
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: Westy_ka na 02 November 2012, 10:03:56
Obujam to temo, ker prihaja zima in ne bo več tako fino sedeti zunaj, ko se gre na kosilo :)

Mene s psom vedno zelo prijazno sprejmejo v mehiško restavracijo Hombre na Gerbičevi v Ljubljani. Sicer je malo tudi odvisno od tega na katerega kelnarja naletiš, ampak jaz zaenkrat še nisem imela težav, pravzaprav so nad pobritim Lesijem bili zelo navdušeni.
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: Sammy na 02 November 2012, 11:13:37
Tudi v Cantini Mexicani v centru so psi dobrodošli.
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: Irmica na 10 November 2012, 12:40:27
v Dolu pri Ljubljani, je ena zlo super slaščičarna z velikim balkonom zunaj, s skromnim travnikom in z lesenimi mizicami pri travi, in tudi super je da je vse ograjeno, imajo senco, mojemu kužku so dali vodo in četrtino kepice sladoleda, tako da se ni zmrdoval, da ni nič dobil hehe... Res je fantastična mala slaščičarna!
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: zoe na 11 November 2012, 18:44:48
v Dolu pri Ljubljani, je ena zlo super slaščičarna z velikim balkonom zunaj, s skromnim travnikom in z lesenimi mizicami pri travi, in tudi super je da je vse ograjeno, imajo senco, mojemu kužku so dali vodo in četrtino kepice sladoleda, tako da se ni zmrdoval, da ni nič dobil hehe... Res je fantastična mala slaščičarna!

Katera to? :)
Naslov: Restavracije in psi
Prispeval: AslanTheAlabai na 15 September 2016, 15:43:12
Hejlaa!! :D
A lahko malo "oživim" temo? Sicer je res že veliko napisanega, vendar se časi spreminjajo...Ste morda našli še kakšno psem-prijazno gostilno? Ali pa ste morda izvedeli, da (iz nevem kakšnih razlogov-to pišem le kot primer) vstop v nekaterih gostilnah ni več mogoč ??? Js bi predvsem rekla, da je najlepše v planinskih kočah (je fulfull psov, ampak ne bom rekla Velika Planina ker mislim da vsi vemo, kolk je pa tm več psov kot ljudi ;)...)  :) Sprejem je zelo lep, nobena koča (kolikor jaz vem) še ni rekla, da pes pa ne sme biti pred kočo za mizah  8). Za prespat je pa jasno druga zgodba...eni ja eni ne eni v kurilnicah...ampak to je pa potem že druga tema...sem zašla...Torej bi bilo lepo, če bi kdo malo "posodobil" sprejeme v lokalih, prevsem pa v gostilnah (tam več komblicirajo).
Hvala useemm :P

AslanTheAlabai