PeSjanar.Si Forum

Za pesjanarje => Oprema => Temo začel/a: PERUNCON na 23 Januar 2008, 17:12:10

Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 23 Januar 2008, 17:12:10
Pozdravljeni, uporabniki foruma Pesjanar.si!


Obveščamo vas, da smo postali slovenski distributer za priznano avstralsko blagovno znamko Red Dingo. Z januarjem bodo ti izdelki prvič na voljo tudi slovenskim lastnikom psov in muc.

Red Dingo je uspešno avstralsko podjetje, ki je s svojo vizijio kvalitetnih in oblikovno dovršenih izdelkov prepričalo lastnike psov in muc, da so vredni njihovega zaupanja. Končno so tudi v Sloveniji dostopni ti kvalitetni dizajnerski izdelki za pse in muce. Red Dingo je sinonim za nov pristop k izdelavi povodcev, oprsnic, ovratnic in obeskov.

V čem se izdelki Red dinga razlikujejo od ostalih podobnih izdelkov?

Izstopajo po vrhunskem dizajnu, ki je se odraža v izgledu celotnega izdelka in ne zgolj po pisanih vzorčkih in barvah, kot dizajn pojmujejo nekateri drugi proizvajalci. Tovrsten dizajn je mogoč zaradi visoke kvalite izdelkov, saj je prav kvaliteta pri Red dingu ključnega pomena. Proizvajalec garantira dolgo življensko dobo svojih izdelkov, ki so narejeni iz izbranih visokokvalitetnih materialov. Želja po izjemni kvaliteti se kaže tudi v skrbni kontroli vsakega izdelka, preden zapusti tovarno. Cilj Red dinga je proizvajati vzdržljive izdelke, ki zanesljivo spremljajo pse in muce pri vseh njihovih dogodivščinah.

In v čem je dizajn Red dinga tako drugačen od ostalih?

 »Bucklebone« in »Fishclip« sponke združujejo dizajn in uporabnost in tako poosebljajo bistvo Red Dingovih izdelkov. Če pri drugih proizvajalcih za zapiranje in odpiranje ovratnic zadoščajo navadne sponke, se Red Dingo ni zadovoljil zgolj z osnovami. Patentiral je oblikovno dovršene »Bucklebone« in »Fishclip« sponke, ki dajejo izdelku svojstven pečat in nudijo visoko kvaliteto uporabe. Tudi karabin tukaj ni zgolj običajen karabin, kot smo ga vajeni pri drugih povodcih za pse. Red Dingo je dal pojmu karabin nove razsežnosti. »Dog bite« je estetsko oblikovan karabin, ki nudi točno to, kar se od njega pričakuje – zanesljivost in estetiko. Na testiranjih je moč »Dog bite« karabinov presegla moč običajnih karabinov, namenjenih za pasje povodce. Podobe in velikosti »Dog bite« karabinov so različne in nadvse zabavnih oblik. Tako lahko končno izberemo »Dog bite« karabin, ki ustreza karakterju in velikosti našega psa. Preizkušen sistem omogoča menjavo karabinov, odvisno od našega razpoloženja in starosti psa.
Prodajne uspešnice Red Dinga po svetu so odsevni povodci, oprsnice in ovratnice. Takšnih odsevnih modelov pri nas še nismo videli. Prednost Red Dingovih odsevnih izdelkov je v tem, da izgledajo lepo tako podnevi, kot ponoči. Večina odsevnih ovratnic za pse in muce pri dnevni svetlobi ne prepričajo s svojim izgledom. Red Dingo odsevni modeli pa se pri dnevni svetlobi ne ločijo od ostalih ovratnic in povodcev. Vzorček, barve in material ovratnic in povodcev so na videz povsem enaki ostalim Red Dingo izdelkom, ponoči pa se ob osvetlitvi zelo močno odsevajo in s tem nudijo psu, muci in tudi lastniku potrebno varnost na večernih potepanjih.

Red Dingo nudi tudi kvalitetne obeske, na katere se vgravirajo podatki o lastniku in živali. Obeski so narejeni iz nerjavečega jekla ali visokokvalitetne plastike in so praktično neuničljivi. Obeski so na voljo v več barvah, vzorcih in oblikah. Tako kot ostali Red Dingo izdelki tudi obeski dokazujejo kvaliteto in uporabnost izvirnega dizajna.

V kolikor želite izvedeti več o Red Dingo izdelkih nas kontaktirajte na [email protected] . Podrobnosti lahko najdete tudi na spletni strani www.reddingo.si. Z veseljem vam na vprašanja povezana z Red Dingom odgovorimo tudi na forumu.

PerunCon d.o.o.


Anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 23 Januar 2008, 17:34:54
Aha, to je torej ta zastopnik, ki ga je priporočila Polona  :P Lepo, da ste tu in upam, da bodo izdelki kmalu na voljo - bo kakšna spletna stran?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 23 Januar 2008, 17:45:24
Izdelki bodo na voljo nekje v roku 10ih dni. Morda celo kaj prej. Tudi sami jih že z veseljem pričakujemo. Spletna stran je že, www.reddingo.si , bom pa se potrudila in jo čimprej prevedla v Slovenščino, ter dodala fotografije izdelkov za lažjo predstavo, saj so v živo izdelki še 100x lepši kot po grafikah na spletni strani. ;D Morda bodo na spletni strani tudi fotografije Poloninih psov z izdelki Red Dingo, če pa želi kdo svojega psa za modela, pa kar  ;)

Lp, anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 23 Januar 2008, 17:55:00
Nekatere stvari so res super, bomo sigurno kdaj kaj sprobali. Kakšne pa bodo cene za npr. obeske? A je cenik že izdelan?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 23 Januar 2008, 17:57:55
Tudi meni so všeč vzorci ovratnic in povodcev 8) Cenik bi si rada mal ogledala :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 23 Januar 2008, 18:02:28
Tudi meni so všeč vzorci ovratnic in povodcev 8) Cenik bi si rada mal ogledala :P

Uf, to bosta Bode pa Lum manekena  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 23 Januar 2008, 18:17:38
Ful lepe stvari!!!  :o  Sploh karabini za povodce so mi vsec, neki extra..  ;D Tudi jaz cakam cenik  ;) :P :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ninci na 23 Januar 2008, 18:20:54
Ha tole je pa telepatija. Sem ravno včeraj govorila zoe, da bo tole tudi v slo. no in ... končno.  ;)

Lp nina
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Lilit na 23 Januar 2008, 18:22:23
A se bo narocalo preko spletne strani? :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: *sara* na 23 Januar 2008, 18:24:12
Meni so tudi všečni ;) Sploh če bo še cena všečna bo vse skupaj supervšečno  :o  8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 Januar 2008, 10:47:01
pošiljam naslov začasne slovenske spletne strani Red Dingo (poudarjam, da je le začasna - za nekaj dni - dokler se ne prenese na domeno, ki bo kasneje edina veljavna, to bo www.reddingo.si, kjer je zaenkrat le ang verzija). Začasna spletna stran: http://reddingo.predalcek.com (naslov je potrebno ročno vpisati oz ga kopirati v iskalno vrstico, saj je google ipd. ne najdejo, ker je zgolj začasna). Na spletni strani najdete podrobnejše opise, dodatne fotografije in tudi Red Dingo katalog za leto 2008.

Pozdrav,

PerunCon d.o.o.

Anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 30 Januar 2008, 11:07:11
Kdaj se bo pa dalo izvedeti cene za dolocene artikle? :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Sammy na 30 Januar 2008, 11:07:59
Pri Odsevnih vzorcih in Karabinih je isti link ... Toliko za opozorilo.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 Januar 2008, 11:16:56
sammy, a lahko poveš kaj misliš s tem, da je isti link, ker nam zadeva funkcionira kot je treba, če pa so očitno kje težave, moramo o tem obvestiti za to odgovorne. hvala vnaprej.

Glede cen pa še enkrat vsem: ne vemo cen, dokler ne pridejo izdelki v slovenijo in z njimi tudi katalogi v papirnati obliki in z njimi priporočene cene. Malo še potrpet  :) Se vedno vsi v ceno zapičimo očitno...  ;) no, saj pri tej inflaciji res ni čudno. torej, boste izvedeli takoj, ko bomo vedeli sami. Obljubim, da boste prvi, s katerimi bomo delili to informacijo  :)

lp, anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 30 Januar 2008, 11:24:08
Sammy je mislila, da ce kliknes na slikco pri karabinih povezava kaze na odsevne vzorce, ce pa kliknes na naslov pri karabinih, pa odpre pravo stran - karabine..

Pa hvala za info!  ;)

Lp..
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 Januar 2008, 11:26:29
aha, videla. bomo popravili. hvala! če so še kje napake, kar pogumno povejte. sem zelo vesela pomoči.


lp,

anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Sammy na 30 Januar 2008, 14:25:05
No, je že Ovcka odgovorila.  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Taj na 31 Januar 2008, 10:00:31
Iiiiiiii to bo nekaj zame! :o :D 8)

Lepe stvari! :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 31 Januar 2008, 12:37:50
Ojoj,šparat bo treba  :o Tole so pa izdelki,ko so me resnično premamili,sploh karabini za povodec in obeski 8)  :o
Hiiiitro cenik,da bom vedela,koliko dajat na stran  :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 31 Januar 2008, 13:08:03
Iiiiiii, kako lepe stvari!!!  :o Jaz tudi čakam cenik, pol pa v nabavo.

Kdaj bodo izdelki v Sloveniji?  :)

Lp, Maja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 01 Februar 2008, 14:04:11
Opremo nestrpno čakamo. Upam, da bo hitro pri nas. zagodlo jo je vreme (oprema mora prepotovati dobršen del sveta, da pride k nam), ker smo jo naročili z letalskim prevozom, bi že morala biti tu, a se je zataknilo v shanghaju, kjer imajo težave s snegom in je letalski in ladijski promet blokiran. Upamo, da se zadeve hitro uredijo in si bomo lahko kar se da kmalu ogledali zadeve v živo. takoj, ko izvemo kaj več, javim!  ;)

lp, anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 01 Februar 2008, 14:11:55
mimogrede; zanima me kakšna se vam zdi spletna stran? je na njej dovolj informacij? pogrešate kaj? (vem, cene, ja  ;D), ampak poleg tega? Za dodatne fotografije (opreme in kužkov) bomo naredili natečaj in nagradno igro, tako da boste lahko občudovali tudi vašega lepotca odetega v Red Dingo modo  :)


za vse predloge se vnparej zahvaljujem.


lp, anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 02 Februar 2008, 09:42:27
Meni se zdi stran zelo pregledna, informacije je tudi dovolj. Čakamo še cene...  :P :D

Velikosti odsevnih modelov pri ovratnicah pa so verjetno iste kot pri navadnih modelih ovratnic?

Oooo, nagradni natečaj.  :o :o :o Zdej pa še bolj nestrpno čakamo.  :D :D :D

Lp, Maja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: *sara* na 02 Februar 2008, 13:30:31
Mani je tudi stran  zelo všeč :). Bi pa mogoče lahko ločili pasjo in mačjo stran..torej z izdelki za pse in tistimi za mačke :). Sicer pa je super!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ursa na 02 Februar 2008, 13:39:56
ojla!
meni bi bilo zelo všeč če bi bile še kakšne dodatne slikice ovratnic/povodcev ne samo trakovi z vzorcem ampak na tak način
 
(http://reddingo.predalcek.com/Images/Collar2.jpg)
(da bi bilo zdraven motiva še slika ovratnice/povodca)

lp, ursa
drugače pa
 tile izdelki so prava paša za oči :o ;D ;)

Naslov: RED DINGO
Prispeval: *sara* na 02 Februar 2008, 13:43:12
Ursa tale ovratnica pa je glih tista za katero bom najbrš jast evrčke šparala :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ursa na 02 Februar 2008, 13:46:31
ja meni je tudi ta najbolj všeč  ;D 8) 8) :P :P :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: pupa t. na 02 Februar 2008, 14:13:20
Zelo lepe stvari. Bo potrebno resno šparanje.  ;) :P

Meni se tudi zdi, da bi bilo bolje če bi bili izdelki za mačke in pse ločeni.  ;D

                     
                                        Lp, Nina & Topla
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 02 Februar 2008, 14:26:12
glede spletne strani: tudi nam se zdi, da je boljše, če so na strani še fotografije izdelkov, kot pa samo grafike. in predvsem se nam zdi, da je najboljše, če so izdelki prikazani skupaj s kužkom oz. muco. vendar za to potrebujemo izdelke in manekene (čeprav imamo eno haskico sami in bodo za modele tudi Polonini razbojniki, je lušno, če je na strani pisana druščina raznoraznih kosmatincev). Torej, takoj, ko pridejo izdelki sledi fotoshooting  ;) Bo še sledil poziv!  ;D


Lp, anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Azu na 02 Februar 2008, 14:35:31
Ja res bo treba malo € našparat. :o
Komaj čakam da lahko probam tole na moji rdeči razbojici. :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 04 Februar 2008, 13:22:56
Sporočam vam dobro novico. Konec tedna bi naj prišla prva pošiljka kvalitetnih, dizajnerskih Red Dingo izdelkov v Slovenijo! V kolikor bo vse potekalo kot je predvideno, bo izdelke mogoče kupiti prihodnji teden. Več o natečaju in fotoshootingu bo objavljeno na spletni strani v nekaj dneh. Pa lep pozdrav vsem.


Anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 04 Februar 2008, 17:50:34
www.reddingo.si že deluje v slovenski različici!


Lp,

anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 04 Februar 2008, 19:24:23
Super!  8) :o

Komaj čakamo pošiljko!  :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 04 Februar 2008, 19:26:14
Mene pa zanima iz kakšnega materiala so držala povodcev, ker piše, da so mehki. Upam, da so pri odsevnih modeli tudi mehka držala. Drugače pa komaj čakam, da se bo dalo kupiti izdelke  :).
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 04 Februar 2008, 22:03:55
lejca, ročaji oz. držala na vseh Red Dingo povodcih so mehka, (uporabljajo se t.i. comfort&soft materiali), žal sestave ne vem. Torej tudi pri uporabi odsevnih modelov ne bo žuljev na rokah, če kuža rad vleče  :)

Seveda mehkih ročajev nimajo večnamenski t.i. multipurpose povodci, saj zaradi svoje funkcije (več možnosti v enem samem povodcu) nimajo fiksnega ročaja.

Lp,anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 04 Februar 2008, 23:09:03
lejca, ročaji oz. držala na vseh Red Dingo povodcih so mehka, (uporabljajo se t.i. comfort&soft materiali), žal sestave ne vem. Torej tudi pri uporabi odsevnih modelov ne bo žuljev na rokah, če kuža rad vleče  :)

Seveda mehkih ročajev nimajo večnamenski t.i. multipurpose povodci, saj zaradi svoje funkcije (več možnosti v enem samem povodcu) nimajo fiksnega ročaja.

Lp,anja

PerunCon d.o.o.

Hvala za odgovor, za sestavo mi je vseeno, pomembno je, da je mehko, ker so robovi navadnih najlonskih pretrdi, tudi če pes ne vleče  ;). Mogoče bom kar obema kupila nova povodca. Sedaj pa res nestrpno čakam, da pridejo  :).
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Urška na 05 Februar 2008, 02:08:58
Na kakšen način se vnese podatke na obeske. Je potrebno graviranje?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 05 Februar 2008, 10:47:39
Ja na hrbtni strani se da gravirat,na malem 2 cm je prostor za dve vrstici(zgoraj napišeš ime,spodaj pa tel.št.)!!!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 05 Februar 2008, 13:56:21
Lahko naročiš napis na obesku kr pri Red Dingu al moraš dat sam gravirat?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: deteljica na 05 Februar 2008, 15:53:06
a bi lahko prosim že enkrat cene izvedeli ?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 05 Februar 2008, 18:24:34
obeski: da, potrebno je graviranje. lahko se bo graviralo preko našega servisa, lahko boste dali gravirat sami. po želji.

cene:  cene bodo primerljive z ostalimi (po kvaliteti) podobnimi izdelki, več zaenkrat res ne vem. kot sem že rekla, takoj, ko dobimo priporočene cene, javim. cene pridejo s pošiljko in katalogi, pošiljko pa pričakujemo v teh dneh. zadeve so že na dunaju :) torej še res čisto malo počakat in potrpet pa bo vse znano.


lp, anja
PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: deteljica na 06 Februar 2008, 13:16:57
sorry, ampak ne razumem, kako se lahko kdo odloči  prevzet zastopstvo naročit robo, ne da bi vedel cene izdelkov za trg  ::)

če bi se šla jaz kaj takega poslovno bi bilo to prvo , kar bi me zanimalo poleg kataloga pred podisom pogodbe.
Kako pa ste potem ocenili če je tržišče sploh primerno za še enega ponudnika ?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Urška na 06 Februar 2008, 13:38:24
Hahahaha, sem se spraševala isto. Hmmm, če bi se jaz odločila za tak uvoz, tudi ne bi povedala cen, že zaradi dejstva, da se konkurenca pred prihodom izdelkov nanje ne bi mogla prilagoditi.

Izgovor, da so ceniki pri izdelkih je pa zelo hecen. Koliko ste plačali za naročilo veste, kakšni so prevozni stroški, davek in carina tudi, tako, da se morate  samo še odločiti kakšna bo marža, kar pa je brez dvoma odvisno od tega, kakšne so cene podobnih izdelkov pri konkurenci.

Nuff said...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 06 Februar 2008, 15:02:57
ne, zadeve niso tako preproste, Urška. v kolikor si sama ekskluzivni distributer za Slovenijo za katerikoli izdelek pač (morda povej, kot zanimivost), sem vesela zate, da vse podatke, ki si jih naštela veš vnaprej. nam žal niso znani vsi podatki, so bile okvirne številke, več od tega pa pač ne. Vsak si izbere poslovno pot, ki mu ustreza. in ne, ne vemo z zagotovostjo kolikšni so prevozni stroški, ker se ravno zdaj ukvarjamo s tem kako in kdaj in na kak način spraviti blago do Slovenije. Zadeve so se precej zakomplicirale z dejstvom, da je bil v Shanghaju blokiran ves promet za skoraj 10dni in to situacije ne poenostavi.
Deteljica, cene za trg se zelo redko izvejo pri podpisu pogodbe. Dane so ti cene, po katerih kot distributer kupiš blago, dan ti je zelo visok znesek prvega naročila, ugotavljaš kako spraviti blago v Slovenijo (ladja, letalo, ipd.) nato dobiš priporočene cene za trgovce, saj jih mora distributer, v tem primeru Red Dingo oblikovati za slovensko tržišče. Šele, ko dobiš vse te cene in priporočene cene za končnega uporabnika, lahko postaviš cene za izdelke. Priporočenih cen za končnega uporabnika torej še nimamo, bodo pa dane in oblikovane, ko prispe blago. Cene za trgovce pa posredujemo zgolj trgovcem. V kolikor sodita med slednje, pošljita mail s podatki trgovine in v začetku prihodnjega tedna dobita katalog in cenik za trgovce.
To je prvi in zadnji odgovor te vrste iz naše strani in v prihodnje na ostale podobne provokacije ne bomo odgovarjali.

Za vse ostale, ki ste zgolj nestrpni in ne nesramni, vas obveščam, da izdelki prispejo v naše podjetje v ponedeljek. V torek bodo znane cene (kar ne pomeni, da bodo takrat že objavljene na spletni strani, saj to vzame čas, ki ga pa trenutno zaradi bolne psičke (med drugim pozitivna celo na leishmanio) nimam na pretek. V ponedeljek lahko pošljete mail na peruncon(at)gmail.com, povejte za katere izdelke se zanimate in posredovali vam bomo cene in ostale podatke potrebne za naročilo. V trgovinah bodo izdelki proti koncu februarja, preko spleta pa se bo lahko naročilo takoj.


Pa lep pozdrav,

Anja
PerunCon d.o.o.



Naslov: RED DINGO
Prispeval: deteljica na 06 Februar 2008, 15:29:43
To je prvi in zadnji odgovor te vrste iz naše strani in v prihodnje na ostale podobne provokacije ne bomo odgovarjali.

Za vse ostale, ki ste zgolj nestrpni in ne nesramni, vas obveščam, da izdelki prispejo v naše podjetje v ponedeljek. V torek bodo znane cene (kar ne pomeni, da bodo takrat že objavljene na spletni strani, .......

Pa lep pozdrav,

Anja
PerunCon d.o.o.





 :o Hvala, ste mi ravnokar prišparali  ...... - ne vem sicer koliko  ::) ,

ampak, vseeno hvala   :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Neyka na 07 Februar 2008, 20:57:59
Kaj naj rečem one of the kind sweat  :-* ampak na žalost spet nič za naju  :'( 60cm ovratnica in večina stvari z vzorci je spet v rdeči barvi. Saj ni slaba, veliko psom dejansko paše ampak kakšna zelena z odbitim vzorcem mmmm Vsekakor pa zelo lepe stvari  :) Res rabim manjšega psa. ;)

Bi pa nekaj vprašala... kako te zaponke na ovratnicah delujejo? So kovinske? Plastične? Ali imajo tudi na splošno kakšen varen sistem ali so samo "lepe" drugače pa podobne običajnim?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 15 Februar 2008, 11:16:08
Pozdravljeni!

Izdelki so tu, še lepši kot na slikah. Skrbno izdelani, prijetni za dotik in pogled.

Ljubljanski agilitaši; če želite videti izdelke v živo (pa ne bi čakali do konca meseca, da pridejo izdelki v trgovino ali pa do razstave v Celju), pocukajte za rokav Polono, saj je njena črna banda prva v sloveniji, ki se važi z Red Dingo izdelki. Sicer pa nikakor ne bo za zgrešiti Tough Saj, ki blesti v oranžni, njen karakter pa pooseblja Tough guy karabin ;) Slikce mrcin bodo na spletni strani prihodnji teden. Za naslednji fotoshooting bo sledilo vabilo.

Zaloge izdelkov so omejene, kar pomeni, da se iz ure v uro spreminja število izdelkov, ki so na voljo. V kolikor se zanimate za kakšen izdelek, pošljite mail na [email protected] in preverite, če je izdelek, ki ga želite, na zalogi.


Lp, PerunCon d.o.o.
anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 15 Februar 2008, 12:13:41
Mislim,da to ne drži,da je prva v Slo,ki se sprehaja z Red Dingotovimi izdelki!!!!! :P :P :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 15 Februar 2008, 12:55:34
PERUNCON zakaj ni nikjer objavljen cenik?

No, pa recimo, samo informativno me zanimajo cene za: ovratnico L (ni vazno kater vzorec - ampak recimo enobarvni Light blue ali pa Pawprints red), povodec L - 1,2m in karabin L - Chaser..
Naslov: RED DINGO
Prispeval: deteljica na 15 Februar 2008, 13:19:31
PERUNCON zakaj ni nikjer objavljen cenik?



 ;D ;D ;D :D :o
ne bodite  nesramni in ne sprašujte  stvari, ki vas kot kupca ne bi smele zanimati  >:(
ceno na uho povedo vsakemu posamezniku po nabavi artiklov  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 15 Februar 2008, 13:23:18
Ovcka, cenika ni na spletni strani, ker nimamo spletne trgovine.

cene za artikle, ki te zanimajo: L ovratnica enobarvna = 8,15 eur, L ovratnica z dizajnerskim vzorcem = 9,59 eur. Povodec enobarven L 1,2m = 12,55, karabin L chaser = 3,80 eur


lp, PerunCon d.o.o.

anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 15 Februar 2008, 13:27:13
Naj morda poudarim, da so to cene podjetja PerunCon d.o.o. in cene, ki jih trgovcem priporocamo. Po kaksni ceni pa bodo trgovci dejansko prodajali izdelke mi ne moremo vedeti, saj bi slo, v primeru, da jim cene dolocimo, za omejevanje konkurence. Podjetje PerunCon d.o.o. pa bo izdelke prodajalo po taksnih cenah. Premierno na razstavi v Celju. Vabljeni!

lp,
anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Lilit na 15 Februar 2008, 13:27:28
Kaj pa enobarvna M ovratnica, enobarvni M povodec 1,2 m (sklepam, da so od Polone M?) pa Red karabin M?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 15 Februar 2008, 13:30:53
cena M enobarvne ovratnice = 6,65 eur, enobarvni povodec M = 10,12 eur.

ps: V kolikor komu ne bom uspela hitro odgovoriti na vprasanje o cenah ali na mail, se ze vnaprej opravicujem, vendar smo ze 3.teden vec pri veterinarju kot doma.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: deteljica na 15 Februar 2008, 13:37:49
Ovcka, cenika ni na spletni strani, ker nimamo spletne trgovine.

lp, PerunCon d.o.o.

anja

........

Za vse ostale, ki ste zgolj nestrpni in ne nesramni, vas obveščam, da izdelki prispejo v naše podjetje v ponedeljek. V torek bodo znane cene (kar ne pomeni, da bodo takrat že objavljene na spletni strani, saj to vzame čas, ..... ........., preko spleta pa se bo lahko naročilo takoj.


Pa lep pozdrav,

Anja
PerunCon d.o.o.

Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 15 Februar 2008, 13:51:33
aja, spregledala, se cena za karabin M Red = 3,10eur


lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 15 Februar 2008, 13:54:22
Anja hvala za odgovor  ;) Cene so pa dokaj uredu, tako da enkrat v prihodnosti (ko malo nasparamo) bomo tudi mi okoli hodili v red dingo stilu  :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dina na 15 Februar 2008, 13:58:39
Kaj pa cene identifikacijskih obeskov za pse? Pa če lahko poveš kar za vse tri velikosti :)

Hvala in Lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 15 Februar 2008, 14:02:01
ja, deteljica, hvala za skrbnost in lepljenje citatov.
na zacetku smo menili, da bomo imeli lastno spletno trgovino, vendar je zaenkrat ne bo, saj je prevec interesentov, ki bi zeleli prodajati Red Dingo izdelke preko svojih spletnih trgovin. Bo pa se dalo narociti preko emaila, kupiti v trgovini (seznam bo objavljen takoj, ko prejmemo iz trgovin prva narocila, saj bi mi, ce bi jih objavili ze zdaj in bi si potem katera trgovina premislila, spet lepila dele citatov, npr da smo navedli eno trgovino in tam potem izdelkov niso prodajali ipd), na razstaah ipd.

ze v naprej se opravicujem za vse napake, ki so in se bodo nastale in obljubim, da bomo zadeve izpeljali cimboljse. Predvsem pa se res zelo trudimo z vsem in kljub temu, da prakticno cele dneve vozim psicko naokoli, v upanju, da ji bo kdo znal pomagat preden bo prepozno, skrbim za zadeve v zvezi z Red Dingom, in res je zelo zelo naporno in mislim tudi, da nepotrebno, ukvarjati se s takimi zadevami, kot jih pisem sedaj.

prosim za malo razumevanja.

hvala
anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dina na 15 Februar 2008, 14:36:44
Kaj pa cene identifikacijskih obeskov za pse? Pa če lahko poveš kar za vse tri velikosti :)

Hvala in Lp

 ??? ??? ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: *sara* na 15 Februar 2008, 14:57:41
Anja hvala za odgovor  ;) Cene so pa dokaj uredu, tako da enkrat v prihodnosti (ko malo nasparamo) bomo tudi mi okoli hodili v red dingo stilu  :P

Se strinjam ;). Res so cene tudi meni precej ušečne in tudi mi bomo nabavlali L :). Najkasnej do 23.3. en kompletkič ;).
Se bo dalo potem tudi pri vas direktno po mailu naročat, ne bo treba po trgovinah laufat ?:)

Lep dan!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: *sara* na 15 Februar 2008, 15:01:15
Aja, pa še to  ::)  ::). Kolko pa bojo odsevni modeli (prav tako L)?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 15 Februar 2008, 18:24:12
Malce pozno zasledila tole temo, a se  mi zdijo res super proizvodi od te znamke :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Februar 2008, 21:29:10
Pozdravljeni!

Se opravičujem za krajšo odsotnost.

*sara* Da, naroča se lahko kar direktno preko PerunCon d.o.o. Naročila pošljite prosim na naš e-mail. Kot že rečeno pa bomo tudi na razstavi v Celju to nedeljo (24.2.).


Dina: obeski so trenutno le M, zgolj za vzorec, da vidimo, kakšni so izdelki v živo (cena 3,10eur), vendar bodo kmalu na voljo tudi vsi ostali. Sistem bo najverjetneje tak, da se bo kar preko maila naročilo željen obesek, napisali boste tekst, ki ga želite vgravirati in obesek boste prejeli po pošti domov. Upam, da bo sistem zaživel kmalu.

*sara* kateri odsevni izdelek velikosti L te zanima? npr. ovratnica = 10,59eur, povodec 1,2m = 14,47eur

aska, dobrodošla na Red Dingo temi, me veseli, da se ti zdijo izdelki super.

Novica: Morda bodo na www.reddingo.si  še danes objavljene fotografije naše haskice Freye in Poloninih kosmatincev v Red Dingo kolekciji pomlad poletje  :)


lp, anja




Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Februar 2008, 21:30:43
popravek!

cena povodca 14,47eur je za odsevni model, velikost M
cena za L odsevni model pa je 16,25eur.

se opravičujem, narobe sem pogledala.


lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Februar 2008, 23:25:05
na www.reddingo.si vas pričakuje galerija s pasjimi lepotci v Red Dingo izdelkih


lp, anja

PerunCon d.o.o.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 20 Februar 2008, 09:09:45
Kaj je napis na obesku vštet v ceno 3,10€ ali je potrebno to doplačat?? ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: maja72 na 22 Februar 2008, 12:30:23
Pravkar sem dobila Red Dingo ovratnice in povodce za moje pesjančke. Zelo zelo lepo izdelane stvari, fajn materiali in nadvse prijazni ljudje  :-*. Vse se je dalo dogovoriti, pomagali so mi z informacijami in dostavo.

Bucklebone sponke so čist hude  :o, dog bite karabini pa sploh  :o. Če bosta moja manekena danes pripravljena biti pri miru, bom poslikala in pokazala. No, res je zelo zelo lepo, nič kičasto in meni deluje trpežno.

Peruncon, hvala za prijaznost in dostavo  :-*! Se še kdaj oglasim z naročilom ;).
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 22 Februar 2008, 12:34:59
Uuuuiiiii  :o
Tudi jaz upam,da bosta danes manekenske volje in da bodo še zvečer slikice  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: maja72 na 22 Februar 2008, 18:49:05
No evo, nekaj je ratalo. Ni ravno manekensko, je pa pristno po domače ;).
Poleg te kombinacije ima Bajk (črni flatcoat) še oranžno, ampak ker je taka kot na Poloninih psih, nisem še tega fotkala. Za prvi vtis upam da bo  :-[.

(http://bajkamie.moj-album.com/slike/9797929/O1_KoQGTcPAJecbz.v.jpg)

(http://bajkamie.moj-album.com/slike/9797929/yDd6vayaun79LC0R.v.jpg)

(http://bajkamie.moj-album.com/slike/9797929/wVd9o9U5dbdWHnTO.v.jpg)

(http://bajkamie.moj-album.com/slike/9797929/0nxULKHrZrie2afQ.v.jpg)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Chiba na 22 Februar 2008, 18:53:52
Ful sta simpatična.  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 22 Februar 2008, 19:49:02
Iiiii,manekena sta dobro opravila  8)
Všeč mi je,da so barve žive.
Kako pa deluje tale zaponka? A se zapne tako,kot plastične ali kako drugače?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: kanchy na 22 Februar 2008, 20:37:45
 :o Tale rdeča s tačkami mi je pa ful lepa  8)

Me pa zanima koliko so tele tačke kaj odporne? A so natisnjene gor? Mi smo imeli enkrat povodec s tačkami pa so šle po nekem času (ne preveč dolgo) dol...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 22 Februar 2008, 20:46:04
Mislim da tele tačke niso natisnjene, ampak so na blagu in potem prišito na povodec... Tko kot od Rogz4dogz ipd.

Tiskano mislim da Red Dingo nima nič.

Jst komi čakam da v nedeljo na razstavi dobim moj kompletek  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ginka na 22 Februar 2008, 22:54:32
uf noro :o spet nekaj zame 8) :-[ to bo Gina lepa, bo sigurno imela kak tak kompletek :P.
 maja72 ful dobre slikice, so ovratnice še lepše ko so na takih pasjih lepotcih/lepotičkah :-*
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 24 Februar 2008, 23:57:32
Evo, tudi jst sm dobila svoj kompletek oz. ga je moj kuži :o
Sem zelo navdušena, a ga bom uporabljala le za posebne priložnost (ga je škoda) ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 25 Februar 2008, 00:56:03
Meni so ti izdelki zelo vsec, ampak rada probam stvari pred nakupom. Zal se po razstavah ne potikamo. Ali je izdelke mozno kje videti v zivo? Drugace bomo pa pac pocakali, da pridejo v trgovine ...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 25 Februar 2008, 12:49:04
xsara, če se družiš kaj v agilitaških krogih boš videla že kar nekaj kužkov z Red Dingo izdelki. Tako za prvi vtis, mislim. Drugače pa lahko počakaš na izdelke v trgovinah. Kdaj bodo izdelki dejansko v trgovinah pa težko povem, ker ni odvisno od nas. zdaj so pričeli oddajati naročila. Ko bodo končne podrtitve iz njihove strani, bomo objavili seznam na spletni strani.

Lahko pa se zmenimo, če vas je za ogled izdelkov zainteresiranih več, da se dobimo na vadbišču vašega kluba ali kaj podobnega (v Ljubljani, bližnji okolici, Kamniku ali Mariboru).

Ampak približno povejte katere izdelke si želite videti in kakšne naj bodo velikosti, da vem kaj prinesti s seboj.


Lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 25 Februar 2008, 12:54:23
Nisem še dobila odgovora,če je potrebno graviranje doplačati,ali je všteto v ceno??? ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 25 Februar 2008, 13:06:10
medo, oprosti. spregledala.


graviranje zaenkrat naredi vsak zase. torej nesete h graverju. cena graviranja je okoli 6 do 10 evrov, odvisno pri kom. Bo pa, predvidevamo že v mesecu marcu, aktiven nov sistem graviranja.

izdelek se bo naročilo (ali na internetu ali osebno, ipd.), kupec bo določil vzorec, velikost, barvo, ki jo želi. navedel bezedilo, ki naj bo vgravirano in po pošti bo prejel obesek, ki bo že vgraviran. Obeski se bodo gravirali v Švici, saj matični Red Dingo le tako garantira, da se napis ne bo izbrisal ali kako drugače poškodoval.

Morda še velja poudariti, da so obeski narejeni iz nerjavečega jekla in tako nezrjavijo, četudi so v stiku z vodo. Obeski so praktično neuničljivi.

Lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 25 Februar 2008, 13:07:30
če je komu ljubše, lahko nesemo obesek g graverju tudi mi in graviranje zaračunamo po ceni, ki nam jo je zaračunal graver.

lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 25 Februar 2008, 13:15:36
Anja hvala za odgovor!!!
Se pravi,da bo trba tudi kasneje,ko vam bo stekel sistem,graviranje dodatno plačati,če sem prav razumela?
Stvari so res enkratne!!! ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 25 Februar 2008, 13:44:28
medo:

ne, kasneje bo vse v eni ceni. Bi se že na začetku odločili za ta sistem, a so se mi zdele okvirne cene že graviranih obeskov previsoke. Sedaj pa, ko vidim koliko stane graviranje pri nas nas (na jeklo je graviranje precej dražje kot na kakšne tanjše, manj kvalitetne materiale), ugotavljam, da je bolje, da se gravira v Švici in se tako za podoben znesek zagotovi še garancija za graviranje, ki pa je pri nas ne da skoraj noben graver.

če se ne mudi nzelo, predlagam, da se počaka na ta sistem in potem bodo zadeve zelo preprosto stekle.

lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 25 Februar 2008, 18:51:00
Hvala,bomo počakali!!! :P :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Alya na 12 Marec 2008, 17:56:30
Jaz bi vprašala, kakšne širine in dolžine sta lahko tale oprsnica in povodec: http://www.reddingo.si/Galerija/Freya_hibiscus_red_3.jpg
Hvala
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Alya na 12 Marec 2008, 17:59:33
Ok, že mam. ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 12 Marec 2008, 23:57:04
Alya, Freya ima oprsnico L hibiscus red in povodec M 1,2m hibiscus red. No, podatke o širini si, kot praviš že našla, sicer pa so objavljeni na naši spletni strani.

Morda vse zainteresirane kupce obvestim, da pohitite z naročilom, če vam je kateri izdelek res všeč in si ga želite zagotoviti, saj so ostale še dokaj male zaloge izdelkov po promocijskih cenah. Kar večina izdelkov je namreč pripravljenih za v trgovine po Sloveniji. Ko v trgovinah izdelke prevzamejo, bom dodala na spletno stran podatke, katere trgovine ponujajo Red Dingo izdelke.

V kratkem na spletni strani sledijo nove fotografije Red Dingo izdelkov in informacije o sistemu graviranja ID obeskov.

Lep pozdrav,

Anja

Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 13 Marec 2008, 12:15:26
Aja, pa še glede pasjih modelov: organizirali bomo fotoshooting in še Red Dingo natečaj z lepimi, seveda Red Dingo nagradami  ;) Pordrobnosti bom objavila tukaj in na naši spletni strani. Več bo znano čez približno 14 dni, saj me sedaj nekaj časa ne bo, ker bom na vseslovenski Red Dingo turneji po trgovinah  :)

Upam, da bo v fotoshootingu in natečaju sodelovalo veliko raznoraznih pasjih lepotcev.


lep dan in lp,

anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 30 Marec 2008, 21:06:51
Kaj novega znanega o graviranju obeskov?  :)

Kaj pa glede photoshootinga?  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 31 Marec 2008, 13:15:06
pozdravljeni!


se opravičujem za odsotnost. sem z marketingom zasedena do konca. ko si izborim prosti čas pa ga seveda porabim za mojo kužiko in sprehode. rabim 28 ur na dan ali pa vsaj en prost dan v vikendu!  ;D

obeski bodo. kdaj, ne vem. bi že morali biti, zato nič ne rečem, dokler ne bo zadeva dejansko funkcionirala. takrat vam seveda takoj javim.

fotoshooting bo najverjetneje en vikend v mesecu aprilu. informacije sledijo.

nagradno igro pravkar pripravljamo, ko bo ideja gotova, gre skozi pravniški vpogled in nato jo objavimo na spletni strani www.reddingo.si

seznam trgovin bo objavljen do jutri.


lep dan in naužijte se sončka


anja




Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 07 April 2008, 13:43:39
Pozdravljeni!

Končno se lahko bolj resno pogovarjamo o photoshootingu. Lokacija bo znana takoj, ko določimo datum. Zagotovo pa bo v Ljubljani ali njeni bližnji okolici. Ker vem, da ste pesjanarji z vašimi kosmatinci polno zaposleni, je smiselno ugotoviti kateri vikend, predlagam eno nedeljo, ste po večini prosti? Da bo lažje, se omejimo na meseca april in maj.
Vabljeni ste vsi kužki, majhni in veliki, takšni in drugačni, da boste v vsej svoji lepoti ponosno nosili Red Dingo izdelke. Ko bomo določili datum photoshootinga, vas bom prosila še za potrditve prihoda (kar na mail), da bomo lažje predvideli koliko nas bo, da bo na voljo dovolj izdelkov in predvidenega dovolj časa. Sicer pa bo "uardno vabilo" še sledilo, ko bo znan datum našega srečanja.

Seveda vabljene tudi pogumne muce  ;)  (čeprav dvomim, da bi katera uživala v tolikšni pasji družbi in povrhu vsega še pozirala).

Torej, kar na dan s predlogi o datumu.

Razmislite kdaj nimate tekem, razstav ali drugih pomembnih aktivnosti.


Lep dan,

anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 07 April 2008, 19:32:20
No, mi se bomo poskusili prilagodit, saj bo verjetno dopoldne, ne) Imamo pa enega zmešanega borderja in eno sivo (sicer nekoliko plašno, no) muco. Btw - a bodo sodelujoči dobili kako nagradico  :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 07 April 2008, 19:53:27
A pridejo yorkiji tud v poštev???????? ;) :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 07 April 2008, 20:06:05
ja, tudi mi predvidevamo, da bo eno nedeljo dopoldan.

bodo nagradice, bodo.

bodo tudi velikodušni popusti za izdelke, ki jih bodo kužki nosili na fotografijah.

tudi kar nekaj Red Dingo majčk bo... pa še kaj  ;)  


pa seveda tisto, kar kosmatincem največ pomeni - okusni piškotki posebej za njih!


smo mislili na vse.

upam, da pridete v čimvečjem številu, da bo Red Dingo stran krasilo nešteto lepotcev.

Prav vse velikosti kužkov dobrodošle. Od malih do velikih, od mladičkov do seniorjev  :)


lp, anja

Naslov: RED DINGO
Prispeval: ginka na 07 April 2008, 20:22:04
jaz če bi imela prvoz bi prišla :) bom vprašala, če bi bila mogoče kakšna možnost priti do Lj :) :o 8)

Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 07 April 2008, 21:32:12
Ginka iz kje pa si?

Midve z mojo crno labiko lahko tudi prideva ce bova frej ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ginka na 07 April 2008, 21:38:24
sasha sem iz Gozd Martuljka, blizu Kranjske Gore :) mami prav, da sem zmešana, ker hočem v Lj na photoshooting  :-[ ::)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 07 April 2008, 23:07:25
mene pa zanima, ce te izdelke ze kje prodajajo, ali jih je treba narocit (pa v tem primeru, komu)? koncno sem se odlocila, kaj tocno bi imela - in kot nalasc nujno potrebujemo novo ovratnico in vrvico za RO  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 08 April 2008, 00:27:52
ja, tudi mi predvidevamo, da bo eno nedeljo dopoldan.
O fino. Z mojo pesjanko bi tudi verjetno prišle :)

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 08 April 2008, 10:16:38
Mi veselo čakamo na datum!!!! :)
Samo 17.5 ne moremo,ker imamo srečanje yorkijev v MB!!! :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 08 April 2008, 12:31:48
xsara, trgovine, kjer imajo izdelke že zagotovo na voljo so navedene na naši spletni strani. Drug teden dodam po vsej verjetnosti še nove. Pri Ljubljanskih trgovinah trajajo dogovori malo dlje, ker šefi trgovin običajno niso v trgovinah in je za sestanke potrebno usklajevati termine in nato še obiske trgovin. Konec drugega tedna obiščemo kar nekaj Lj trgovin, kar pomeni (iz dosedanjih izkušenj, žal kak mesec), pa bodo tudi v Lj na policah Red Dingo izdelki.

Predlagam, da naročiš izdelke kar direktno preko nas (pošlji mail nam na PerunCon: [email protected]) in izdelke boš prejela dan, dva po naročilu. Sistem dostave: pošta - plačilo po povzetju. Na mail nam povej kateri izdelki te zanimajo, sporočimo cene in če so izdelki, ki jih želiš na zalogi.


Torej, datumov niste nič predlagali? Ok, potem bomo morali sami določiti enega, pa se potem dalje dogovarjati. Bomo čimprej določili datum in ga seveda javim, takoj, ko bo znan. Predvidoma torej en vikend (nedelja) konec aprila ali do prve polovice maja.


Lep dan,

anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 08 April 2008, 12:38:14
Jst imam frej nedeljo le 4.5. (pa še to le dopoldne), in 18.5. :-[
Žal drugih nedelj nimam frej :'(
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 08 April 2008, 13:00:26
Predlagam, da naročiš izdelke kar direktno preko nas (pošlji mail nam na PerunCon: [email protected]) in izdelke boš prejela dan, dva po naročilu. Sistem dostave: pošta - plačilo po povzetju. Na mail nam povej kateri izdelki te zanimajo, sporočimo cene in če so izdelki, ki jih želiš na zalogi.

hvala, sem poslala mail :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Lilit na 08 April 2008, 17:10:56
tudi kar nekaj Red Dingo majčk bo... pa še kaj  ;) 


Ooo, meni je tista, ki jo ima polona, rdeca z belimi dolgimi rokavi, fuuul vsec :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 09 April 2008, 15:46:33
ok, jaz sem dobila paket ampak nikakor mi ne rata zamenjat karabin (odstranit starega). sem gledala pol ure v uno slikico, ampak ne znam. help!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 09 April 2008, 16:23:56
mi je uspelo, samo nisem mogla z nohti, ampak sem uporabila skarjice za nohte. takole pa izgledata na Xsari novi ovratnici:

bonarama - orange:
(http://s224.photobucket.com/albums/dd84/xsarcika/th_RedDingo004a.jpg)

se enkrat:
(http://s224.photobucket.com/albums/dd84/xsarcika/th_RedDingo005a.jpg)

odsevna rdeca:
(http://s224.photobucket.com/albums/dd84/xsarcika/th_RedDingo015a.jpg)

Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 09 April 2008, 16:43:18
Xsara ima isto ovratnico kot Bode :D ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 09 April 2008, 17:11:10
xsara, nikar z nohti! jaz sem si 3 polomila preden sem ugotovila, da bo pa res bolje s kleščami menjat karabin (kot je prikazano na sliki) kot pa z našimi ženskimi sicer za mnogo stvari uporabnimi nohti  :)

no, ampak glavno, da je uspela menjava. karabini, ki se menjajo (vsi razen že nameščenega Old faithful dog bite clip) imajo, kot ste najbrž že ugotovili, malo drugačen sistem odpiranja. Zaradi varnosti se mora najprej zatič za odpiranje narahlo potisniti noter in nato nazaj. če ga odpiramo zgolj nazaj kot ostale karabine, gre malo težje.


fotke beaglice so prelepe. prava pozerka. kako se nastavlja fotoaparatu. sploh pri odsevni je vsa ponosna  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 09 April 2008, 18:45:20
Pa še naš povodec + ovratnica:

(http://majchy.moj-album.com/slike/1328469/ejTXtPuJb_tlu2Xm.v.jpg)

Za photoshooting moram pa najprej psičko dobit. :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 09 April 2008, 18:58:42
Xsara ima isto ovratnico kot Bode :D ;D

upsi, nisem mislila ponavljat, ampak je bila tudi meni ta ze od zacetka najbolj vsec. saj ves, kaj pravijo - great minds think alike 8)

fotke beaglice so prelepe. prava pozerka. kako se nastavlja fotoaparatu. sploh pri odsevni je vsa ponosna  :)

hvala - za ponosno drzo sicer pomaga predvsem briket v drugi roki  ::) ampak sta obe ovratnici res super, tako da je lahko upraviceno ponosna. sicer pa bo bonaramo ovratnico in povodec imela samo za na RO treninge in tekme, odsevno ovratnico pa zvecer.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 09 April 2008, 19:18:18
Ah sej ni panike ;D tudi meni je bilo všeč ;D
Mi je pa tale od Majchy tudi ful všeč, tele odsevne so zanimive 8) mogoče bom pa še to enkrat kupila 8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 09 April 2008, 21:55:22
Majchy, ko dobiš majhno kepico pa še njo slikaj z ovratnico. Da vidimo kako sladki so mladički v odsevni opravi  :)

Za datum photoshootinga pa se navdušujemo za prvo nedeljo v maju. A še je vse neuradno. Je treba še prostor rezervirat ipd. Ko bo vse zmenjeno in urejeno z organizacijo, javim točen datum.



Lp,

anja





Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 09 April 2008, 23:41:10
Anja, kdaj bo pa nagradna igra? ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 10 April 2008, 10:36:55
nagradna igra bo objavljena na spletni strani drug teden. do sobote nekje.

sedaj pa me spet nekaj časa ne bo, ker grem na Red Dingo turnejo  ;)

se oglasim prihodnji teden.

lep dan,


anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 April 2008, 21:44:30
Tako, nagradna igra je tu! Več na Red Dingo spletni strani.


pa še link: http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm (http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm)



Lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 19 April 2008, 21:48:07
Še moja mala z Red Dingovo ovratnico... :P

photo by: Uroš Modlic  :)

(http://www.moj-album.com/slike/1328469/93RerzMZfcXMzs0Y.v.jpg)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 19 April 2008, 22:07:44
Peruncon,a točen  datum in ura slikanja je že znano?????
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 April 2008, 22:21:56
majchy, prelepa je! Zelo, zelo luškan mladiček. In boljše kot roza ovratnice ne bi šlo izbrat. Prav paše k smrčku  :)


medo, glede photoshootinga sem že kar precej sitna. ker je očitno nemogoče izbrat datum, ki bi ustrezal vsem organizatorjem in večini udeležencev. zaenkrat je bil datum že določen (še dobro, da ga nisem takoj objavila), potrjen s strani fotografa, a se je zataknilo pri prostoru, saj kaže, da bo ravno takrat zaseden. upam, da se čimprej zmenimo in končno potrdimo datum. bo pa v maju, zagotovo. če je kaj dobrega v tem, da se je malo zavleklo, je to, da bo vsaj vreme v maju bolj naklonjeno fotografijam, upajmo. malo bolj konstantno in sončno bi že moralo biti. javim datum takoj, ko ga določimo. bi tudi sama prav rada imela datum čimprej.
lp, anja

Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 20 April 2008, 08:27:23
OK,hvala,čakamo :o :o :o :o ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 23 April 2008, 14:43:05
taratata, verjeli ali ne, datum photoshootinga je znan!

dobimo se v nedeljo, 18.maja ob 11h na poligonu KD Duplica v Kamniku. lokacija je tukaj: http://www.kd-duplica.net/kinolosko_lokacija.html (http://www.kd-duplica.net/kinolosko_lokacija.html) Trajalo bo predvidoma kakšne 3 ure, tako da lahko pridete tudi kasneje kot ob 11h, če imate prej kakšne obveznosti, ker fotograf bo tako le en  ;)

Torej, pridite v čimvečjem številu, saj itak vedno velja, več nas je, boljše je  ;D

Prosim le, če mi lahko javite na mail, tisti, ki pridete, da vemo okvirno število, da bomo imeli s seboj dovolj izdelkov, prave velikosti, dovolj vode za kužke, darilc ipd.
Na [email protected] napišite s kolikimi kužki pridete in kakšne velikosti so.


Se vidimo torej 18.maja. Aja, še to, na žalost v primeru dežja odpade oziroma bo prestavljeno, a na to sploh nočem pomislit, ker me je kar groza ob misli, da bo treba določat nov datum.


Seveda je to priložnost za vse tiste, ki bi radi sodelovali v naši nagradni igri pa Red Dingo izdelkov nimate. pridite, oblecite psa v Red Dingo izdelke in ga fotografirajte. Datum nagradne igre sovpada s photoshootingom tudi zaradi tega.

Pa ne pozabite: od petka dalje se prične nagradna igra! več na: http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm (http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm)

lp, anja


Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 24 April 2008, 13:48:19
da vas kar tukaj pohvalim. veliko vas je že prijavljenih na photoshooting in res upam, da nam bo vreme dano, da bomo imeli eno prijetno druženje in da bodo nastale super fotke.

jutri začne teči nagradna igra! nekaj mailov smo že prejeli, a jih bomo, da bo pravično, odprli šele 25.4. (torej jutri), ko igra dejansko prične veljati. pričakujemo vaše lepotce!


lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 April 2008, 12:12:48
napovedano lepo vreme v prihajajočih dneh izkoristite za kakšne izletke in fotografiranje za nagradno igro. čakamo na še več lušnih fotk.

lep dan,


anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: *sara* na 30 April 2008, 12:19:52
Načrtujete predstavitev izdelkov tudi po razstavah? Na cac Hrušica mogoče?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 April 2008, 13:35:03
bili smo na cac celje februarja, najverjetneje bomo tudi junija na cacib portorož. drugih promocij na razstavah zaenkrat ne načrtujemo. ste pa vsi vabljeni v nedeljo, 18. maja na KD Duplica. Bo photoshooting,druženje in možen ogled vseh Red Dingo izdelkov, ki so trenutno na voljo.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 16 Maj 2008, 01:00:22
Živjo.

A je za nedeljo že znana kak ura za fotkanje? A če bo dež, bo zadeva odpadla, ne?  :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 16 Maj 2008, 09:16:15
Gulu tukaj je odgovor!!!!

taratata, verjeli ali ne, datum photoshootinga je znan!

dobimo se v nedeljo, 18.maja ob 11h na poligonu KD Duplica v Kamniku. lokacija je tukaj: http://www.kd-duplica.net/kinolosko_lokacija.html (http://www.kd-duplica.net/kinolosko_lokacija.html) Trajalo bo predvidoma kakšne 3 ure, tako da lahko pridete tudi kasneje kot ob 11h, če imate prej kakšne obveznosti, ker fotograf bo tako le en  ;)


Se vidimo torej 18.maja. Aja, še to, na žalost v primeru dežja odpade oziroma bo prestavljeno, a na to sploh nočem pomislit, ker me je kar groza ob misli, da bo treba določat nov datum.




lp, anja



Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 16 Maj 2008, 09:21:27
Joj, medo, hvala, sploh ne vem, kako sem spregledala tale post, ko pa skoz spremljam temo  :-[

Ampak napoved nam pa ne govori ravno v prid se bojim ...  :(
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 16 Maj 2008, 10:43:55
Ja, na žalost je veliko govora o dežju!!
Ampak upam,da se motijo!! ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 16 Maj 2008, 16:13:39
Ti prideš? Bi ti pol kar osebno dala še tist keš  :o (je tko mal, da se mi zdi tko trapast prek klika  :-\)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 16 Maj 2008, 16:23:44
medo, a ne da prideta?  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 16 Maj 2008, 16:25:58
Če bo vse šlo po planu JA!!! :P
Gulu ti pa men nisi nič več dolžna!! ;) ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 16 Maj 2008, 16:33:03
Kako ne? Še nekaj okoli 2€ bi ti morala dat  :-[

Me veseli, da se vidimo!  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 16 Maj 2008, 19:39:37
da se še jaz javim...

Neee! Nič govorit o dežju!! Ne bo ga!  :) 

No, res upam, da bo vreme zdržalo, sicer pa, če že mora deževat, naj dežuje popoldan. Javim jutri zvečer moje predikcije glede vremena  ;) Bom pa spremljala napovedi in vremensko sliko kakšna bo kaj na tem koncu.

Upam, da se vidimo!


Povzetek:

Red Dingo photoshooting, Nedelja ob 11h, KD Duplica, Kamnik.

Pa vzamite svoje fotoaparate poleg, da boste kaj pofotkali svoje kosmatince za Red Dingo nagradno igro, ko bo ravno priložnost :)


Lep dan,

anja
www.reddingo.si (http://www.reddingo.si)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 16 Maj 2008, 20:23:34
Neee! Nič govorit o dežju!! Ne bo ga!  :) 
Tako se govor :Di, ker komi čakam. Pa tudi jutri ga ne sme biti. No lahko ponoč dežuje :P, čez dan pa ne ::)

Fotiča pa res ne bom pozabila doma ;)

Se vidmo :)

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ginka na 16 Maj 2008, 20:33:44
Evo pa še slikice naše lepotičke, z Red Dingo kompletkom!  8)

(http://bernka-gina.moj-album.com/slike/9886210/c4hqh6P9L2243kOu.v.jpg)

(http://bernka-gina.moj-album.com/slike/9886210/tMffXzu7CMuVyy8G.v.jpg)

(http://bernka-gina.moj-album.com/slike/9886210/TBanQEul2dr6MAfY.v.jpg)

No, jaz upam, da v nedeljo ne bo padal dež, in da se boste imeli fino, ter da bo nastalo čimveč lepih slikic!  8) :-* Uživajte še za tiste, ki ne moremo priti!  :( ;)

Lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 16 Maj 2008, 21:22:36
ginka fuuuuuul ji pase   :o :-* :-*
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 16 Maj 2008, 21:58:21
Jeeee,na njej je ta oranžna še lepša,kot samo tako!! :o :o
Ful ji paše!!!!! :-* :-*
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 17 Maj 2008, 13:54:30
Hmm..zal je vremenska napoved vedno slabsa  :(
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 14:46:12
jap, mene vreme sedaj tudi malo skrbi  :-\  ne vem, se zmenimo tako, da vam do večera javim kako in kaj? še malo pobrskam po napovedih, počakam na poročila in javim. sedaj so prognoze res kar slabe: http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19 (http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19) (če kliknete na Kamnik vidite, da nam ne kaže dobro). Načeloma mene plohe ne motijo, tudi na kakršnikoli sprehod, izlet ipd. grem ob takem vremenu, ampak photoshooting pa bo res bolj težko izvedljiv, če dežuje.

Kaj pa vi menite? Predlagate kaj?

lep dan,
anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Maj 2008, 14:53:26
jap, mene vreme sedaj tudi malo skrbi  :-\  ne vem, se zmenimo tako, da vam do večera javim kako in kaj? še malo pobrskam po napovedih, počakam na poročila in javim. sedaj so prognoze res kar slabe: http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19 (http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19) (če kliknete na Kamnik vidite, da nam ne kaže dobro). Načeloma mene plohe ne motijo, tudi na kakršnikoli sprehod, izlet ipd. grem ob takem vremenu, ampak photoshooting pa bo res bolj težko izvedljiv, če dežuje.

Kaj pa vi menite? Predlagate kaj?

lep dan,
anja

Mah, za dobre fotke je dež res zoprna zadeva, pa še mrcine bodo vse blatne, predvidevam. Mislim, nekaj takih fotk je vsekakor tudi zanimivih (da niso samo tiste klasične sončkaste), ampak preveč pa najbrž ne. Pa tudi fotografu in opremi dež najbž ni ravno po godu, ne.
Napoved nekaj govori, da naj bi bilo popoldne bolje - če bi se mogoče lahko kaj prestavilo ... Je pa res (no, vsaj tak spomin imam na Kamnik jaz  ::) ), da če kje, potem dežuje v Kamniku, tudi če je v Mengšu še čisto ok  ;). Tako da je težko rečt. Verjamem pa, da je to ogromno neke nove organizacije in to ni fino ... Če bi se lahko dobili v kaki dvorani? Ampak fotke ... Eh, pa vreme!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 17 Maj 2008, 15:15:21
Ne vem no..sigurno so lepse fotke v soncnem vremenu..in je res da bodo pesjanarji cisto mokri in blatni, tako da je pomojem najboljse da se prestavi.. Vem da je sigurno veliko dela z organizacijo in vsem, samo verjetno je tudi vam v interesu, da bodo fotke cim lepse in da bodo izdelki izgledali tudi na slikah tako dobro, kot v zivo, ane Anja? ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 15:19:18
ma ja, fotografska oprema pa dež, to pomoje ni dobro... pa tudi za izdelke s katerimi so bodo kužki fotkali ne bi bilo fajn, da so blatni in umazani...

popoldan je žal prostor zaseden... nove lokacije pa tako hitro ne bom našla (za jutri popoldan, mislim). razen če kar nekomu travnik zasedemo  ;)  (hec!)

saj kolikor gledam, tudi v Lj ne kaže prav dobro z vremenom. bi se morali raje na štajerskem ali na morju dobit, tam je običajno manj dežja  :)  


torej, počasi ostanemo na treh opcijah ( v bistvu dveh, ker zadnja je kar nekaj):

1.) photoshooting bo (počakamo, kaj nam prinese jutrišnje jutro in če bo lepo, se dobimo) (če javim kakšno bo tu stanje nekje ob 8.30h ali 9h, bo prepozno? od kod vse pridete?)

2.) photoshooting odpade  :'(  in se seveda prestavi na nov datum...

3.) photoshooting prestavimo na popoldan, če bo vreme takrat ok, vendar se dobimo neznano kje, ker je poligon na KD Duplica pop zaseden (no, to v bistvu sploh ni opcija...)  :(
(morda vseeno vpraša: Če bo v Lj lepo vreme in tukaj dež, a pozna kdo kak lep plac v Lj, ki ga bomo vsi našli in iz kategera nas ne bodo podili?)

ampak, ja, pomoje res najbolje, da prestavimo... vreme nas pač nima rado. pa ko smo upali, da bo v maju lepo... ah, žalostna.

lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 17 Maj 2008, 15:26:52
Tole je napoved na arso.gov.si:

Jutri zjutraj se bo dež na zahodu okrepil in se razširil nad večji del Slovenije. Vmes bodo tudi nevihte.

Glede na to, da naj bi bil cel dan dez, sem jaz rajsi za drugo opcijo :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 15:31:47
sasha, jap tudi jaz žal mislim, da je tako realno gledano prav. torej, odpade?! upam, da vsi, ki ste bili zainteresirani prebirate forum, drugače pa tako še vsem prijavljenim pošljem mail...


lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 17 Maj 2008, 15:33:22
Anja pomojem bo najboljse tako..pa se magari prestavi za kaksen teden ali pa dva..kot sem ze rekla, skoda da bi izdelki na slikah izgledali kar neki, zaradi slabe svetlobe, dezja, itd..
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Maj 2008, 15:33:31
Hja, se bojim, da bo kar druga ja ...

Meni osebno je zjutraj malo pozno, če izvem. Sem sicer iz Lj, ampak si moram avto ekstra rihtat ... No, ampak če drugim ne bo prepozno ... Bo čisto ok.  ;) Bi bilo škoda, če bi se izkazalo, da bo vseeno dovolj lepo.

V Lj je takih možnosti kar nekaj (Zajčja, npr.), ampak niso ograjene. Bo pa vreme itak isto  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 15:40:26
ma ja, saj ograja ni problem. je ne rabimo. bom torej za drugič  :'( razmišljala še o kakšnih opcijah izven Kamnika, saj sem trenutno jezna nanj  ;)  Nas naslednja dva vikenda ni, potem pa je že junij, joj... pred dopusti bi bilo res nujno tole odfotkat, ker potem se je še toliko težje zbrat na kupu. torej - odpade in iščemo nov datum, vesela bom pa tudi predlogov o lokaciji.

lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Maj 2008, 15:43:39
ma ja, saj ograja ni problem. je ne rabimo. bom torej za drugič  :'( razmišljala še o kakšnih opcijah izven Kamnika, saj sem trenutno jezna nanj  ;)  Nas naslednja dva vikenda ni, potem pa je že junij, joj... pred dopusti bi bilo res nujno tole odfotkat, ker potem se je še toliko težje zbrat na kupu. torej - odpade in iščemo nov datum, vesela bom pa tudi predlogov o lokaciji.

lp,a

Res škoda!
Zdaj pa skoraj upam, da ne bo nazadnje jutri sonce  >:(

Lokacija - poligon Šmarna gora? Vseeno je kar fino, če je ograja, bomo imeli manj težav z morebitnimi naključnimi obiskovalci.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 15:57:59
gulu, bom se pozanimala tudi za to lokacijo. morda kakšna kontaktna oseba?

tako. sestavljam mail z obvestilom, da photoshooting žal odpade, čeprav mi je kar grozno, ker med tem ko to pišem sonce tako pripeka skozi okno, kot da mi želi kaj povedati. no, maile bom poslala vsem, ki ste na naš mail poslali prijavo, tako da, če bo kdo 2x obveščen (tu in po mailu) se oproščam, a bolje to, kot da kdo ne izve za odločitev pravočasno.

lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Maj 2008, 16:01:55
Za kontakt morda tule: http://kinolosko-drustvo-smarna-gora.si/Contents/KD/Predstavitev.htm

Drugače pa res škoda. Misliš, da vseeno ne bi počakali do jutri zjutraj? 
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 16:11:54
žal ne vem od kod vse bi se kužki in njihovi lastniki pripeljali. in morda bo za koga ju3 prepozno za obveščanje. vsekakor upam, da tisti, ki se niso prijavili pa so mislili prit, spremljajo to temo na forumu, da bodo seznanjeni. sicer pa je veljalo že od začetka; v primeru dežja, odpade. Bom počakala z mailom nekje do 18h, da vidim, če se na forum javi še kdo in kaj reče na to temo, drugače pa zaenkrat velja, da dogodek odpade. žal. meni bi bilo najlepše, da bi ju3 ob 9h napisala na forum: "Pri nas je sonce, photoshooting bo", a se mi zdi, da veliko tistih, ki so se prijavljali ni vsak dan na forumu.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 17 Maj 2008, 16:16:34
Drugače pa res škoda. Misliš, da vseeno ne bi počakali do jutri zjutraj? 
Jaz sem za tole opcijo :)
Drugače pa gulu, avto ni problem, imam še dovolj placa za vaju ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Maj 2008, 16:20:34
Hvala Aska, ampak imam potem še plan it naprej, če se bo izkazalo, da je vmem primerno, tako da ne bo prišlo v poštev ;).


"Pri nas je sonce, photoshooting bo", a se mi zdi, da veliko tistih, ki so se prijavljali ni vsak dan na forumu.

Ja, saj vem, kako je to. ampak glede na to, da bi fotkanje tako in tako potekalo nekaj časa ... Mogoče bi pa po mailu samo sporočila, da kaže bolj slabo, ampak da bo dokonča odločitev padla jutri do ne vem, npr. 9h. In če kdo ne bo mogle biti že ob 11h, bo pa malo kasneje na vrsti. Če bo vreme, seveda.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 16:31:15
tako bo: grem sedaj ven z mojo lumpo, na sonček dokler še je. potem se pogovorim z vsemi, ki sodelujejo pri organizaciji in fotografom in se javim enkrat po 18h. zaenkrat smo na odpade.

lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 17 Maj 2008, 16:39:23
PERUNCON...Jaz sem zato da, se počaka do jutri zjutraj. Mogoče pa ne bo dežja... Veš kolikokrat so se že vremenarji zmotili.  :-[
Pomoje vsi, ki se nameravamo udeležiti photoshootinga spremljamo temo. ;)
Me smo se že vse tri neznansko veselile photoshootinga in tudi tega da končno spoznamo Freyo.  :o
Pa še ovratnico moramo zamenjati...  :P Ne sme biti dež nooooo.  :'(
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Maj 2008, 17:58:45
PERUNCON...Jaz sem zato da, se počaka do jutri zjutraj.

Tudi jaz.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 18:20:38
govorila z ostalimi organizatorji, smo trenutno bolj na strani, da se raje prestavi, vendar še počakam na fotografovo mnenje. napovedan je dež in predvsem me muči ta napoved nizke oblačnosti čez cel dan, kaj le ta pomeni za fotke se bom pustila podučit. sporočim končno odločitev, ko govorim še z njim.

lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Maj 2008, 20:40:36
odločitev padla. Photoshooting prestavimo!  :( deževalo bi naj že ponoči. Če bo pa jutri res deževalo ali ne pa žal ne vem. Dejstvo je, da cele ekipe ne moremo imeti na stand by, ker se nekateri pripeljejo iz drugega konca Slovenije in bo prepozno, če javim stanje vremena ob 9h.

Govorila tudi s fotografom in je v slabem vremenu nesmiselno fotkat, ker z fotografijami ne bomo zadovoljni, kar pa ni namen photoshootinga.

Sem pa za možnost, da se dobimo, če bo popoldan lepo, kje v Lj, prinesem nekaj opreme, pofotkate za nagradno igro, ipd., če želite, seveda. Kot en majhen nadomestek bi lahko bilo.

Se oglasim ju3 dopoldan, če ste za kako alternativo.

Organiziran photoshooting torej odpade, prestavili ga bomo na datum v juniju.

lep večer,

anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 17 Maj 2008, 21:07:12
odločitev padla. Photoshooting prestavimo!  :( deževalo bi naj že ponoči. Če bo pa jutri res deževalo ali ne pa žal ne vem. Dejstvo je, da cele ekipe ne moremo imeti na stand by, ker se nekateri pripeljejo iz drugega konca Slovenije in bo prepozno, če javim stanje vremena ob 9h.
Škoda :(

Sem pa za možnost, da se dobimo, če bo popoldan lepo, kje v Lj, prinesem nekaj opreme, pofotkate za nagradno igro, ipd., če želite, seveda. Kot en majhen nadomestek bi lahko bilo.
O super :D Sem za ;D Upajmo, da ne bo dežja :)

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 18 Maj 2008, 08:05:42
skoda  :'( tudi mi smo se veselili, ampak ce vreme ni ugodno, potem je res bolje prestavit taksne stvari. upam, da bo nov datum na en dan, ko nimamo nobenih tekem, da bomo lahko prisli takrat - jutri popoldne pa midve ne moreva zaradi sluzbe (ceprav bi se veliko raje dobila s pesjanarji kot sla v sluzbo  ::)). Uzivajte!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Maj 2008, 08:21:32
no, pri nas dežuje in je deževalo tudi ponoči, saj je precej namočeno. upam le, da so vsi prijavljeni spremljali forum, vremensko napoved ali pogledali na svoj mail, da se ne bo kdo vozil po nepotrebnem.

lp, a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Maj 2008, 08:33:19
me pa res fejst skrbi, če kdo od prijavljenih ni spremljal teme oziroma bral maila, a sem naredila, kar sem lahko (objava novice na www.reddingo.si (http://www.reddingo.si), vsem, ki so bili prijavljeni je bil poslan mail in še ta debata na forumu...) Sicer najbrž ne smem objaviti vseh prijavljenih, bi pa vseeno prosila, če ste se s kom morda dogovarjali in veste da pride oziroma ste nameravali priti skupaj, če mu lahko sporočite, da odpade. za vsak slučaj. bolje biti obvščen 2x kot pa sploh ne.

hvala za razumevanje še enkrat.

upam na lepo vreme prihodnjič

anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Maj 2008, 09:49:04
sem se peljala v lj in nazaj po enih opravkih in je stanje tako, da le v Kamniku ni sonca  :(  sicer še nekaj prši, oblaki se trgajo, a mislim, da smo se prav odločili.

drugače pa mengeš, trzin, lj... povsod že skoraj jasno.




Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 18 Maj 2008, 09:57:46
Pri nas v MB pa sonček sije,pa tud včeraj nismo imeli nič dežja,smo tukaj bolj pridni!!! :P :P ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Maj 2008, 10:03:20
joj, medo, prav zavidam to vreme na štajerskem! Sem tudi sama v osnovi iz Mb in vem, da pa tam res skoraj vedno sije sonce. Torej naslednjič, lokacija Mb?  ;D

lep dan vsem pa naj bo sončen ali deževen kot v našem primeru  :'(
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 18 Maj 2008, 10:26:10
sem se peljala v lj in nazaj po enih opravkih in je stanje tako, da le v Kamniku ni sonca  :(  sicer še nekaj prši, oblaki se trgajo, a mislim, da smo se prav odločili.

drugače pa mengeš, trzin, lj... povsod že skoraj jasno.

Jap, to je "prekletstvo" kamniških alp  ::) Ne vem kolikokrat sem se peljala gor, ko sem še v Kamniku živela, in si rekla, poglej, kako je lepo, bomo šli lahko na sprehod, potem pa pri odcepu za Kamnik - ko da bi odrezal  ???
Kaj češ, je pa poleti manj vroče  :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 29 Maj 2008, 12:19:34
No pa začnimo ugotavljat kdaj bo primeren datum za drug poiskus photoshootinga  ;) Kaj predlagate? Kje predlagate?

Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 29 Maj 2008, 12:23:21
Aja, pa nagradna igra je podaljšana (piše na spletni strani vse). Zdelo se nam je pošteno, da podaljšamo zaradi odpadlega photoshootinga. Tako da na photoshooting vsi z čimveč kužki in seveda s svojimi fotoaparati, da boste lahko sodelovali v nagradni igri.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 29 Maj 2008, 12:34:48
No pa začnimo ugotavljat kdaj bo primeren datum za drug poiskus photoshootinga  ;) Kaj predlagate? Kje predlagate?
Predlagam datume: 7.6., 14.6., 22.6., 29.6. Ostale dneve med vikendi midve za Asko ne moreva priti, ker imava tekme.
Glede lokacije lahko zaradi mene ostane ta ki je bila prvotno mišljena. Lahko pa tudi kje v Lj. Najrajši res vidim, da je v LJ oz. njeni okolici ;) :D

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 29 Maj 2008, 12:41:05
7.6. je tudi nama v redu :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 29 Maj 2008, 12:42:08
No super :D Kaj pa ostalim?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 29 Maj 2008, 12:44:17
hm, kaj pa 8.6.?  torej nedelja? 7.mi ne moremo. ali pa sob, 22.6.? ali pa ned, 23.6.? a nimate agilitaši tekem ob sobotah?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 29 Maj 2008, 12:48:48
Sobota je 21.6., nedelja pa 22.6...

Prvi dve soboti v juniju sta brez agility tekm... (21.6. je tekma)

Jst če sm, sem za vikend 14. in 15.6.

lp

Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 29 Maj 2008, 12:52:19
14. in 15.6. smo mislim da na razstavi... saj je takrat Portorož, ne?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 29 Maj 2008, 12:54:17
joj, pa res. sem čisto zmešana s temi datumi. torej, kako vam ustreza nedelja, 8.6.? ali nedelja, 22.6.?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 29 Maj 2008, 12:55:21
Ja takrat je portorož... ;D
Cela gužva...
Meni 8.6. ne ustreza (me ni), zato sem za 22.6. ;) (ni pa seveda nujno da je takrat ;D)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 29 Maj 2008, 13:02:00
8.6. in 15.6. je RO tekma (eni hodimo na oboje ;)) A potem ste za to, da naj bo potem 22.6.?

Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 29 Maj 2008, 13:54:24
Meni bi bolj ustrezal tale prvi vikend v juniju, se pa bom poskusila prilagodit vam.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 29 Maj 2008, 15:04:05
veliko agilitasev nas gre prvi vikend v juniju na tekmo na madzarsko (vkljucno z mano). tako da jaz glasujem za 22.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sonce na 30 Maj 2008, 09:36:46
Alli se izdelke Red dingo lahko dobi tudi po pošti? Tukaj na Gorenjskem nimamo še nobene njihove trgovine v bližini ;) Zanimam se za oranžen povodec in ovratnico.

LP
B.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 30 Maj 2008, 09:43:58
Sonce, ena možnost je www.pasjemesto.com :)

lp Nina
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sonce na 30 Maj 2008, 12:02:05
Sem pogledala, hvala. Enobarven povodec imajo, nisem pa zasledila tudi ovratnice :-\.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sonce na 30 Maj 2008, 12:14:24
PERUNCON - boste slučajno tudi jutri na Hrušici?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sonce na 30 Maj 2008, 12:22:03
Še enkrat jaz :D. Na vsa moja vprašanja sem našla odgovore, ko sem šla brat to témo za nazaj.

LP
Barbara
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 30 Maj 2008, 13:10:51
Ne sejmu Interzoo so se predstavljali tudi izdelki Red Dingo.
Ker ovratnice in povodce že imam,sem šla še malo pofirbcat tja, da se malo pohvalim  :P
No,in ponujali so 100 eur nagrade,če lahko dokažeš,da se ovratnica da uničit-oz. če poči klipsna ali pa se odrgne potisk na ovratnici.
Ljudje so se trudili,praskali s ključi,kuliji,žičkami,vlekli narazen,cukali...ovratnice pa so ostale v brezhibnem stanju!  :o  :o
Dali so jih celo na neko mašinico,ki je praskala po njih,ampak nobene škode.
Seveda mi ni treba poudariti, da tistih 100 eur ni nihče odnesel  ;D

Super ste!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 30 Maj 2008, 13:16:12
No, jst še vedno ne zaupam več klipsnam, ki se ne zapirajo čez rinko...

Če se kdo javi in mi posodi ovratnico, jo stestiram na mojemu psu, pa da vidimo, če res zdrži (po testriranju jo vrnem)  ;D

Pa nimam neke 100 kilske zverine, ampak 20 kilsko žabo, ki je uspešno uničila klipsne treh ovratnic različnih proizvajalcev...

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 30 Maj 2008, 13:18:08
Moja žaba je tudi že uničila klipsno na Red Dingo small ovratnici.  ::) :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 30 Maj 2008, 13:23:00
Te naše žabe so čist nevarne ;D ;D

Vse najine ovranice, ki so se uničile (red dingo še nisva sprobali) so se uničile, ko je bila Ginny privezana (recimo na treningu). Takrat, ko drugi delajo ima seveda tudi ona blazno željo po delu in hoče na vsak način zraven - in očitno so takrat ful velike sile.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 Maj 2008, 13:38:49
glede nakupov Red Dingo izdelkov... v juniju zaživi naša spletna trgovina, kjer bo na voljo čisto vse kar imamo pa morda še sredi poletja kaj novega. Do takrat pa sprejemamo naročila preko maila. Glede trgovin pa upamo, da jih bo tudi kmalu več. Ja, klipsne so močne in bi morale zdržat. Majchy, če meniš, da jo je tvoja psička zlomila, se pomoje motiš. najbrž še ni tako močna  ;) po vsej verjetnosti je prišlo do kakšne napake pri vlivanju. Kot že večkrat rečeno, jo zamenjamo za drugo in tvojo pošljemo v švico na analizo. V hrušici nas ne bo, bomo pa po vsej verjetnosti v portorožu.

torej, datum? se nagibamo k 22.6.?



Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 30 Maj 2008, 13:41:16
No,jaz zaenkrat (trk,trk) ne rečem nič čez Red Dingo,ker se mi je Paxx zagnal za mačko z vso silo kar jo premore,da ga je cuknilo in je v zraku salto naredil,preden je pristal, ko je prišel do konca povodca,pa je klipsna zdržala. Čeprav mi je bilo kar slabo ob misli,da bi popustila  :-X
Spet drugič pa jo je imel na sebi med igro,ko je bil na fleksiju in se je isto v zraku obrnil,ko se je fleksi iztekel,ovratnici pa ni bilo nič.

Tako,da zaenkrat-vse najboljše o Red Dingu!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 30 Maj 2008, 13:43:09
Majchy, če meniš, da jo je tvoja psička zlomila, se pomoje motiš. najbrž še ni tako močna  ;) po vsej verjetnosti je prišlo do kakšne napake pri vlivanju. Kot že večkrat rečeno, jo zamenjamo za drugo in tvojo pošljemo v švico na analizo.

Ja sej fora je v tem, da skoraj nič ni potegnila.  ::)
Ne vem no, bodo povedali strokovnjaki v Švici.  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 30 Maj 2008, 16:12:41
Xsara je do zdaj uspesno zlomila ze kar nekaj ovratnic, tale je pa se vedno kot nova (pa smo sli z njo ze marsikam). Po eni strani je skoraj skoda - ce bo tako lepo drzala ne bom imela izgovora, da ji kupim se kaksno  ;) no, salo na stran, mi smo zelo zadovoljni, pa veliko ljudi nas na cesti sprasuje, kje smo dobili tako lepo ovratnico. sem pa pri poloni videla tudi enobarvne in moram rect, da so veliko lepse, kot sem si predstavljala!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 Maj 2008, 17:08:10
xsara, hvala in me veseli, da izdelki Red Dingo lepo služijo svojemu namenu. Proizvajalec res jamči kvaliteto in perfekcionist kot sem, izdelkov ne bi uvažala, če ne bi bili dobri. Seveda sem najprej sprobala na svoji zverini in če zdrži haskija, ko potegne za mačko, zdrži marsikaj  ;)

Glede enobarvnih ovratnic pa; barve so ful nore, žive in lepo izbrane. Res so se potrudili. Mi je kar žal, da ni več zanimanja za enobarvne. No, morda se bo videlo o čem govorim, ko bodo fotke v spletni trgovini. Vsaj oranžne še nikjer nisem videla tako zelo oranžne, pa rumene, pa roza je taka princeskasta, vijolična pa je itak nora. Žal kjub vsemu pri naslednji pošiljki enobarvnih ne bomo veliko naročali, če ne bo posebnega interesa, ker ni takega povpraševanja, zato tisti, ki želite enobarvne, sedaj so še.

V sredini tedna dokončno potrdimo datum photoshotinga.

Sedaj nas nekaj časa ne bo, se javim v sredo ali četrtek.


uživajte s kosmatinci in lepo jih razvajajte


Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 Maj 2008, 17:10:12
aja, nyssa, tudi tebi hvala za pohvalo  ;)

lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 30 Maj 2008, 17:18:50
torej, datum? se nagibamo k 22.6.?
Jaaaaaaaaaaaa :o

Moram prvo potrkat ob les, a vseeno moram zelo pohvalit tole ovratnico kot povodec. Je bila tudi že privezana in kdor pozna Asko, ve, da se zaganja z vso njeno silo za mano, ko gerem proč, a še ni nobena klipsna počila :o Slratka sem zelo zadovoljna s to Red Dingovo opremo. In ta kompletek ne bo edini. Se bo čez čas povečal še :D :P

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 30 Maj 2008, 17:42:41
Vsaj oranžne še nikjer nisem videla tako zelo oranžne, pa rumene, pa roza je taka princeskasta, vijolična pa je itak nora.

mene je pa najbolj impresionirala zelena, pa modre so tudi krasne. pa tudi druge barve seveda - res so take zive, intenzivne barve.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: *sara* na 03 Junij 2008, 15:13:33
Ko bom s financami vsaj na pozitivni nuli računaj od mene eno naročilo enobarvne, tako da prosim ne jih ukinit  :)  :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 03 Junij 2008, 17:54:05
Mene pa zanima, kako je sedaj s tem datumom. A potem ste zato, da bo to 22.6.? Takrat kot kaže večiini najbolj ustreza.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 03 Junij 2008, 18:03:52
Anje do četrtka ni, ker je v Švici, tako da bo sporočila šele takrat.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 09 Junij 2008, 14:19:06
eto me, končno. malo se je zavleklo pa še bolna sem se vrnila. ampak bo že. torej, 22.6.? nam je ok, le glede prostora se moramo še zmenit? a bi na duplici? prostor je lep, edino sedaj ko razmišljam zna bit problematično, da ni ograjeno oz je tako, da kužki brez težav skočijo spodaj, preko, skozi...  se vam zdi to problem?

Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 09 Junij 2008, 14:33:29
Kar se naju z Asko tiče imava v nedeljo še rezerviran čas za to nedeljo 22.6. za to  srečanje.

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 09 Junij 2008, 14:36:03
super! predlagata kakšno uro? sem skoraj bolj za popoldan, glede na vreme...  :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 09 Junij 2008, 14:38:27
Glede ure je meni vseeno, lahko tudi  popoldan.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 09 Junij 2008, 14:43:17
Ker ste pisali, da je potisk na ovratnicah neuničljiv, me zanima kako je s povodci. Moj odsevni povodec je ves razpokal na potiskanem delu  :-\.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 09 Junij 2008, 15:04:33
super! predlagata kakšno uro? sem skoraj bolj za popoldan, glede na vreme...  :-\

Meni načeloma dopoldanska ura bolj odgovarja, vendar ni problem, se bom prilagodila. Datum je načeloma ok, potrdila pa bom lahko šele v začetku prihodnjega tedna.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 09 Junij 2008, 15:09:07
tudi nama je dopoldne (ob eni normalni uri - 10h-11h) najbolje, ker popoldne delam. se bova pa pac prilagodili. kar se ograje tice pa meni osebno to ni problem, ker male itak ne spuscam, ce je ne morem imeti skos na ucu (najde luknjo tudi tam, kjer naj je ne bi bilo).
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 16 Junij 2008, 17:44:55
A je tole že kaj potrjeno? Jst bi morala čimprej izvedet ... LP
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 16 Junij 2008, 21:18:44
pozdravljeni.

bom potrdila upam da v kratkem. če je prostor fraj, načeloma bo. Bom vas ponovno prosila za prijave na mail, ko bo tako daleč. se javim jutri, upam, da izvem kaj več.

lejca, prosim, če mi poveš kdaj in kje si povodec kupila, da vidim kaj se da narediti. do sedaj ni bilo podobnih reklamacij.

lp vsem.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 16 Junij 2008, 21:54:53
lejca, prosim, če mi poveš kdaj in kje si povodec kupila, da vidim kaj se da narediti. do sedaj ni bilo podobnih reklamacij.

lp vsem
Kupila sem ga na Celjski razstavi, 24.2.2008.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 16 Junij 2008, 22:13:04
Razpoke pa izgledajo takole:
(http://lejca.moj-album.com/slike/1759957/liBWF0EoWKfXi_hb.v.jpg)
(http://lejca.moj-album.com/slike/1759957/VM84Rl2eWF7mOeIG.v.jpg)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 17 Junij 2008, 09:10:19
 ??? ??? moj pa je še zmeraj kot,da bi bil nov,pa ga uporabljamo vsak dan!!!! ;)
Čudno!! ???To se mi je zgodilo,pa pri enem čist navadnem odsevnem povodcu,mi je tud tako spokal!!! :-[
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 17 Junij 2008, 14:56:34
Meni je pa Paxx tale vikend ušel v morje  ::)   >:( In to z Red Dingo ovratnico  >:(

Zaenkrat se ovratnica drži zelo dobro, upam, da bo tako tudi ostalo, čeprav je ne nameravam uporabljati za kopanje  :D

Uf, Lejca, koliko časa pa že imaš povodec?  :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 17 Junij 2008, 15:32:31
Uf, Lejca, koliko časa pa že imaš povodec?  :-\
Tri mesece in pol. Je pa res, da ga ves čas uporabljam, ker mi je najljubši.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 17 Junij 2008, 16:07:00
Hm,čudno  :-\
No, jaz nimam takega povodca, imam tega (http://www.exo-eko.cz/Administrace/Images/Zbozi/8557/velky-obrazek.jpg), uporabljamo ga tudi vsak dan, je pa (se mi zdi) drugačen, ker nima potiska, ampak je na drugačen način vzorec gor(ne znam povedat  :-[ )
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 17 Junij 2008, 16:26:09
Vem, kaj misliš. Moj drugi pes ima tudi red dingo ovratnico, ki ni odsevna in ni je taka kot nova. Odsevni material je tak malo trši.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: najchy na 17 Junij 2008, 16:32:19
A pol priporočate rajši ne odsevne?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Junij 2008, 16:58:27
lejca, poslala sem osebno sporočilo, da se dogovorimo o postopku reklamacije. Bomo malo zatežili proizvajalcu, ker slike ne zgledajo lepe sploh.


zvečer napišem več o fotkanju. kako bi naj bilo vreme?  :-\

Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Junij 2008, 17:08:21
pa da še rečemo kakšno na temo odsevnih izdelkov:


Material na katerem je odtisnjen odsevni vzorec je trši od traka na katerega prišit, na otip je drugačen, kot izvezene ovratnice z vzorcem. Za lažjo predstavo, vse temeljijo na navadnih, enobarvnih ovratncah/povodcih/oprsnicah/, vendar je na tiste z vzorčki všit trak, ki ima izvezene vzorčke/dizajne, na odsevne pa je všit odseven trak. Po zagotovilu proizvajalca Red Dingo, se noben Red Dingo izdelek ne bi smel poškodovati ob normalni uporabi v nekem normalnem časovnem obdobju. Prav za odsevne izdelke smo bili skeptični, preden smo postali uvoznik Red Dinga, saj so, kot rečeno malo tršega materiala, vendar je proizvajalec zagotovil, da so prodali na tisoče odsevnih izdelkov po svetu in reklamacij ni bilo. Prav tako smo kontaktirali ostale distributerje (kar nekaj različnih držav), ki so kvaliteto Red Dinga le potrdili. Ker pa cenimo kvaliteto Red Dingo izdelkov in spoštljiv odnos do strank, si bomo prizadevali, da bomo vse napakice in opise poškodb ter poškodovane izdelke, posredovali proizvajalcu in se trudili za ugodno rešitev reklamacij. Upamo, da jih bo čimmanj, tiste ki pa bodo pa se jim bomo temeljito posvetili.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Junij 2008, 17:54:09
zvečer napišem več o fotkanju. kako bi naj bilo vreme?  :-\

http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SI|SI000|KAMNIK&metric=1
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Junij 2008, 17:55:33
Povezava dela samo delno, zato je najbolje copy/paste v brskalnik, pa je direkt za Kamnik  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 17 Junij 2008, 19:04:33
Tudi meni je odsevni povodec razpokal... Prav tako kot je na slikah...  :-[
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Junij 2008, 20:47:24
ok, vreme izgleda obetavno...  ;D glede ure, so mi svetovali na KDju bolj popoldan, ker ga nekaj urejajo dopoldan. Kdaj bi vam ustrezalo? Okoli 15h?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Junij 2008, 20:49:46
vsi, ki imate težave z izdelki, ne čakat, kar mail na [email protected] pošljite in bomo sprožili postopek reklamacije pri prpizvajalcu. Zadeve je treba rešit! Želim, da se stvari uredijo in vsak dobi izdelek, ki ga je plačal. Če se je poškodoval, se mi zdi fer, da prejme nadomestnega, v primeru, da je vidno, da napaka ni mehanska.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Junij 2008, 20:53:19
pa še to: če so vam všeč kateri vzorci - dizajnerski, torej ti, baje res neuničljivi  ;)  predlagam, da jih čimprej naročite, saj smo distributerji Red Dinga pred kratkim reševali ankete za nove modele in vzorčke. Bo jih kar veliko, kaj bo pa šlo v tovarno pa še ne vemo, saj morajo narediti selekcijo. No, kar hočem reči je, da se morda zna zgoditi, da katere stare vzorčke s prihodom novih ukinejo.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 18 Junij 2008, 01:08:22
skoda - popoldne nas ne bo, ker imam jaz sluzbo :'( ampak na sreco smo prejsnji mesec, ko je bilo vreme lepse, precej hodili po izletih in se pridno slikali, tako da nekaj lepih slikic z izdelki RD imamo. zelim vam veliko lepih slikic!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Junij 2008, 12:43:18
xsara, do kdaj pa vam ustreza? ker meni bi tudi bilo ljubše bolj pozno dopoldne, ampak ne vem kakšno in koliko čiščenja bo tam takrat. se bom še pozanimala. pa ostali? javite se, tisti, ki mislite priti.


Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 18 Junij 2008, 13:10:06
hja, jaz bi morala biti ob 13h v sluzbi, tako da imam cas samo do ene 12h. bi pa mogoce lahko fant ostal z njo se malo dalj, ga moram vprasat. ampak ni treba zdej samo zaradi mene delat problemov, ce drugim bolj ustreza popoldan, se bomo ze mi nekako probali prilagodit (ce bo le mozno)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 18 Junij 2008, 16:17:40
xsara, do kdaj pa vam ustreza? ker meni bi tudi bilo ljubše bolj pozno dopoldne, ampak ne vem kakšno in koliko čiščenja bo tam takrat. se bom še pozanimala. pa ostali? javite se, tisti, ki mislite priti.




Kot sem napisala že nekje višje, bi mi bilo veliko bolje dopoldne oz zgodaj popoldne, vendar če ne bo šlo, se bom prilagodila vam.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Junij 2008, 17:14:58
Prosim, če lahko vsi, ki želite v nedeljo priti na photoshooting, pošljete mail na [email protected] s kolikimi in kakšnimi kužki pridete in kdaj bi vam bolj ustrezalo, dopoldan ali popoldan. Zvečer prečekiram vse maile in javim uro za katero se jih je odločilo največ, mislim da bo tako najbolj fer. Pa spomnite še malo ostale, če se kaj družite, ker je bilo zadnjič precej vč odziva  :-\

lep dan,

anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Junij 2008, 17:15:42
no, xsara in gulu, za vaju že vem  ;) pridni.  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 18 Junij 2008, 19:01:56
Pri nama z Asko je prišla višja sila vmes (poškodba - samo ne Askina), tako, da ne bova mogli priti :(.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 18 Junij 2008, 19:28:16
Pri nama z Asko je prišla višja sila vmes (poškodba - samo ne Askina), tako, da ne bova mogli priti :(.

Maja, če je problem v prevozu, lahko gresta z nama, pa prijet ti jo tudli lahko malo pomagam  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 18 Junij 2008, 19:45:15
Maja, če je problem v prevozu, lahko gresta z nama, pa prijet ti jo tudli lahko malo pomagam  ;)
No mogoče pa res ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Junij 2008, 20:54:30
ojej, aska, upam, da vseeno prideta. glede na to, da prijav ni nič kaj dosti, bodo morali tisti modeli, ki bodo, fejst nastopat  :D  ne vem, za prejšnjega je bilo okoli 30 prijav, zdaj pa so že očitno vsi na morju čez vikende.


torej pomoje bo kar dopoldan, pa bo kar bo  ;D ampak, počakam še malo, da vidim, če še prejmem kakšno prijavo in predlog za uro
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 18 Junij 2008, 21:40:35
Midve lahko tudi prideva ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 18 Junij 2008, 21:42:44
Jst in Majchy tudi prideve :o 8)
Upamo da bo super vreme ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Junij 2008, 12:15:34
Tako. Poslala mail. Objavim podatke na hitro še tu, če sem slučajno po mailu koga izpustila.

Nedelja, 22. junij 2008, ob 11h na KD Duplica.

S seboj imejte kužke  :D  pa fotoaparat, če boste sodelovali v nagradni igri http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm (http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm) pa svoje Red Dingo izdelke, če jih imate. Bo pa vsak kuža pomeril del kolekcije Red Dingo, tako da bodo vsi sijali v lepi opravi in se, upam da, voljno nastavljali fotografu  ;D


Če je kako vprašanje prosim kar na mail pišite, ker tistega gledam zelo pogosto, tukaj pa ko mi čas dopušča. Torej, [email protected]


Pa seveda lahko prinesete tudi igračke za vaše pesjane, da se bodo kratkočasili med tem, ko bo fotograf fotkal ostale. Sicer pa se bodo itak najbolj kratkočasili v igri drug z drugim  ;)


lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Junij 2008, 12:19:00
jaz pa grem zdaj na temeljit pogovor s svojo sibirko, jo moledovat in prosit, da ne bo sramote delala in igrala klovna. Ah, bo kar na povodec obsojena se mi zdi, ker jo na KDju okoliški gozd vedno precej, precej mika  :-\

se vidimo!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 19 Junij 2008, 12:20:49
Moja pravi da bo za par piskotov naredila vse :D

Se vidimo!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Junij 2008, 13:39:28
no, super. piškotkov bo veliko, torej bo veliko dobrih fotk  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 19 Junij 2008, 13:41:34
Mi se že zelo zelo zelo veselimo!  8)

Držimo pesti za sonček!  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 19 Junij 2008, 13:46:00
Punce za nedeljo je napovedano sonce in 30°C. Imam obcutek da nam bo se prevroce ;)

Je na poligonu tudi kaksna senca? Ali pa v blizini kaksen potok? Da se gremo mal ohladit po napornem slikanju ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 19 Junij 2008, 13:48:37
Kolikor je vidno v galeriji je zraven potoček.  :o ;D

http://www.kd-duplica.net/gallery_pages/staro/kinolosko_duplica_stare.html (http://www.kd-duplica.net/gallery_pages/staro/kinolosko_duplica_stare.html)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Junij 2008, 13:52:27
je potok, je ribnik, ne bo nam hudega  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 19 Junij 2008, 13:53:23
tudi senčka je!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 19 Junij 2008, 13:56:46
Odlicno ;D Samo se kaksna mrzla pijaca pa sploh ne gremo domov do vecera :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: pupa t. na 19 Junij 2008, 22:40:21
Se lahko pridruživa še midve s Toplo (če bova imeli prevoz), ker je lepa priložnost za še malo socializacije (še ni navajena gruče lastnikov in njihovih psov)?  :-[ :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 20 Junij 2008, 11:38:49
seveda je tudi Topla vabljena  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 20 Junij 2008, 13:12:23
Mi se že zelo zelo zelo veselimo!  8)

Maja, mogoče ni moja stvar, vseeno pa me zanima, koga misliš pripeljat na slikanje? Nio ali Živo? Ker kolikor mi je znano, imata gliste pa me (ponovno) zanima, če se ti zdi pametno glistave pse vozit na srečanja s skupino psov?
Ker meni se ne zdi... :-\
Da ne omenjam, da tudi ljudje lahko dobijo gliste, in ker imaš mladička, ga bo sigurno kdo želel tudi božat...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 20 Junij 2008, 14:19:08
Ok, zaradu strahu pred paniko naju z majchy ne bo.
Bi pa svetovala vsem, da si malo preberete kako temo o glistah in kako se prenašajo ;)

Lepo se mejte.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 20 Junij 2008, 14:33:23
Pa se vama drugače še vseeno zdi v redu bolnega psa vozit tkole okoli?
Tole sicer ni napad, je pa vprašanje...
O glistah pa mislim, da bi si moral nekdo drug že zdavnaj kaj več prebrati ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 20 Junij 2008, 14:37:01
Ok, zaradu strahu pred paniko naju z majchy ne bo.
Bi pa svetovala vsem, da si malo preberete kako temo o glistah in kako se prenašajo ;)

Lepo se mejte.

Zelo škoda.  :'( Jst niem panična in vaju vadim v nedeljo popoldne na potep, če bosta imeli kaj časa  8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 20 Junij 2008, 14:37:37
Ker pes pa je bolan? a ti veš vse? ::)

Sej nima smisla... sej sva lepo napisale, da naju ne bo, da boste lažje spali ;)

Upam, da ni kdorkoli od psov, ki bodo na slikanju prenašalec kužnega kašlja (ki sedaj veselo naokoli razsaja), ker je to mnogo bolj nalezljivo...

Uživajte še za naju 8)

Gulu, majchy ima tudi reklamacijo za ovratnico (ji je počla) in odsevni povodec razpada... pa pač tega ne po mogla zdej reklamirat... se bo že drugače znašla. Če bo pa čas in ne prevroče, se pa lahko zmenimo za sprehod... se slišimo :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Alba na 20 Junij 2008, 14:42:14
No mislim, da je stvar Peruncon presoditi kdo sme priti in kdo ne. Bi pač Nia pila iz svoje skledice, se ne pretirano grizla z drugimi psi in se lepo crkljala pri majchy v naročju.

Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 20 Junij 2008, 14:45:28
Pa se vama drugače še vseeno zdi v redu bolnega psa vozit tkole okoli?
Tole sicer ni napad, je pa vprašanje...
O glistah pa mislim, da bi si moral nekdo drug že zdavnaj kaj več prebrati ;)

Hmmmm...ti že veš. Ko sem Sii rekla, da me zaradi tega ne bo v malo šolo se je začudila in rekla zakaj pa ne?
Če se mala dobro počuti in je živahna komot pride.  ::)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 20 Junij 2008, 15:45:00
Oh, pa sej to ni bolezen je le stanje...
Sploh pa, če je pes 4x na leto razglisten glistavost ni ogrožujoča  ::)

A jst tud zdaj raje ne pridem, ker sem zadnjič našla v drekcu en "lasek" (verjetno od glist).

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 20 Junij 2008, 15:53:43
Kakor veste  :)
Jaz samo sprašujem, če se vam to zdi pametno ;)
Očitno se vam zdi...ne vem pa kako bi vi odreagirali, ko bi nekdo, ki ga ne poznate, želel prit na neko srečanje z vašimi psi in bi vedeli, da ima njegov pes hude probleme z glistami ( ko se črpa tekočina iz trebuščka, se meni zdi že kar resno, sori in eno so velike gliste v malem mladičku in mali laski pri odraslem psu, in mislim, da tudi same veste to)?

Ko pa ste že omenjale kužni kašelj...kako se je le razširil,kaj? Zgleda, da je bil nekdo neodgovoren in ni ostal doma...  ::)

In ne glede na to, kako grozna se vam zdim in ne glede na to, kako ste užaljene, ker si vam drzne nekdo nekaj celo rečt, bi vas prosila, da mi vseeno po resnici odgovorite na moja vprašanja ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 20 Junij 2008, 16:02:19
Če se ne motim so pri kužnem kašlju lahko le prenašalci (psi ki ne zbolijo) in dejansko ne se da vidt da je pes kakorkoli bolan... a to pol pomeni, da mormo vsi bit doma in se nič družit?

Glej, sej po eni strani razumem skrb, ampak take panike pa pomoje ni treba delati.

In ker si izrazila skrb, nas ne bo... a to ni dovolj vredu zate?

Zdej pa lahko počasi nehamo smetiti tole temo, ki ni namenjena temu.

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: nyssa na 20 Junij 2008, 16:07:48
Jaz ne delam nobene panike, mojih psov tam ne bo ;) To če boste tam ali ne boste, je meni popolnoma vseeno- zanima pa me( oz. očitno sem že dobila odgovor), če vam to zdi v redu in kako bi ve reagirale, če bi bile postavljene v to situacijo...
Preseneča pa me aroganca nekaterih...resnično me... :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 20 Junij 2008, 16:10:50
Nama je zal prislo nekaj vmes, tako da naju ne bo :(

Lepo se imejte!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 20 Junij 2008, 16:17:23
No saj, zato sem pa vprašala, če se komu zdi tudi to sporno :)

Jst po pravici povedano glede glist ne bi delala pretirane panike. Seveda pa ne bi želela, da je moj pes v stiku s psom okuženim s kužnim kašljem, mikrosporijo in podobnimi. In se mi zdi fer, da se z bolnim psom čimbolj izogibamo stikov z drugimi psi (in ljudmi, če je bolezen prenosljiva).

lp

Naslov: RED DINGO
Prispeval: lorry na 20 Junij 2008, 16:32:01
Hm? Zanimivo kakšna reakcija na čisto umestno vprašanje.  ??? Sori punce ampak sama ne bi bila niti malo navdušena, da moja psica pride v stik s psom, ki ima gliste. In pri Nyssi nisem opazila nobenega napada ampak samo vprašanje, če se zdi pametno vlačit glistavega mladiča med množico psov in ljudi.  ???
In zdaj ste se spravile nanjo samo zato, ker ste z Majchi kolegice in je njen pes "full kul", Nyssa si pa drzne omenjat gliste? Shame on you, Nyssa!  ;D
Dajte malo razmišljati z glavo, ne samo s srcem.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 20 Junij 2008, 16:50:06
Ta debata itak ne pelje nikamor.
Na fotografiranje nas ne bo, da se ne bi slučajnoooo kdo kaj okužil, ok?

Pa sorry lorry moj pes ni ''full kul'' pa se ti ni treba delat norca.  ::)

Kolikor sem z veterinarko govorila, ker me je skrbelo ker smo šli na piknik, kjer so bili mali otroci, se gliste niti pod razno ne prenašajo z božanjem.
Razen če prideš v stik z jajčeci in še to direktno iz blata. Ta jajčeca pa pes lahko pobere iz luže ob cesti, ko žveči travo...
Nia pa itak jajčec nima že nekaj časa več, ampak samo še malo nitk.
Še Silvia je rekla, da kljub temu komot pridem v malo šolo.
Jaz zaradi tega pač nisem delala panike.

O glistah pa mislim, da bi si moral nekdo drug že zdavnaj kaj več prebrati ;)
Lepo da si se oglasila nyssa in povedala svoje mnenje.  ;)
Še dobro da se celo življenje učiš pa še vseeno umreš neumen.  ::)

Uživajte na photoshootingu!  8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lorry na 20 Junij 2008, 16:54:23
Nisem se delala norca iz tvojega psa. Narobe sem se izrazil. Se opravičujem za to.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 20 Junij 2008, 17:13:59
Čisto resno vprašanje - kdo sploh pride?   :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 20 Junij 2008, 17:43:55
Noben ni napadu Nysso, jst sm samo povedala kaj si mislim... Da govori da je Nia bolna, pa sploh ne ve kaj dejasnko je se mi pač ne zdi prav. Pa če je bila bolna, ne pomeni da je še vedno... al to pomeni da je za vedno zdej bolna? eh...
Kot smo ugotovil že v eni drugi temi... vrjetno je mnogo psov, ki imajo gliste, pa se lastniki tega sploh ne zavedamo, ker ne siciramo vsakega dreka, ki ga pes proizvede.
Če sem koga napadla se opravičujem...
Vseeno pa se meni ne zdi Nia bolna in zato bi šli na srečanje. Ampak če drugi pravte da je bolna, potem bomo pa doma, vi očitno že bolje veste.

Aja še tole, ja Majchy je moja prijateljica in ja Nia je super duper kuža! Zmenjene sva bli da greve skupi, zdej pač ne gre nobena. Ne bo konec sveta :) no midve bova tud brez tega preživele :) pa vi?

zdej pa res dovolj tega smetenja po tej temi.
grem furat aroganco še naprej...  :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 20 Junij 2008, 17:49:32
Čisto resno vprašanje - kdo sploh pride?   :-\

Jaz in Ginny.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 21 Junij 2008, 11:44:16
ojojojoj, kaka debata se je vnela med tem..., ... ko sem bila jaz na urgenci  :( 

s freyo sva včeraj noreli in nekako je naneslo, da se mi je z vso silo z glavo zaletela v nos. Ne vem še točno čisto kako (malo me je vmes zmanjkalo), a vem, da sem pristala na urgenci, takoj panika, RTG glave in nosu. Zaenkrat ni vidnih znakov zloma in sem doma, na strogem mirovanju vsaj 2 dni. Moram preblolet manjši pretres možganov...  :-[  Sicer, sem želela biti tough ju3 in vseeno prit, čeprav sem trenutno še v mb in si moram še organizirat prevoz do kamnika, ker sama ne smem (in ne morem) vozit, se zdaj vseeno glede na vse skupaj sprašujem, če je smiselno? Pod nobenim pogojem nisem mislila odpovedat, pa če ležim tam oz. bom v vsakem primeru zelo, zelo statična, a je fant rekel, da bo pomagal kolikor se da... Koliko nas bi bilo? Kaj vi predlagate glede na vse prej omenjeno in prejšnje poste? Majchy, kdaj bo Nia čisto zdrava, da se je ne bo nobeden bal?  ;)

lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 21 Junij 2008, 12:11:35
Majchy, kdaj bo Nia čisto zdrava, da se je ne bo nobeden bal?  ;)

Pomoje bojo drugi bolj vedli povedat kdaj se je ne bodo več bali... ;D

Anja, čimprej okrevaj po ''karambolu'' s Freyo.  :-* :-* :-*
Ti naši huskyji nas vedno znova presenečajo kajne?  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 21 Junij 2008, 13:32:01
trenutno mi je fejst slabo in neke čudne vrtoglavice se me lotevajo, grem probat spat, javim več proti večeru.

lejca, majchy: uredila sem zadeve in se s šefi na Red Dingu dogovorila, da je reklamacija popokanih odsevnih izdelkov ugodno rešena.  nudim vama menjavo staro za novo  ;D  Se bomo preko maila dogovorili o podrobnostih.

Še enkrat koliko vas ima namen priti? Na mailu je prijav (če odštejem odjave) 6.  :-\  Dodatnih obiskov (neforumaških) je predvidenih 5.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 21 Junij 2008, 13:35:04
lejca, majchy: uredila sem zadeve in se s šefi na Red Dingu dogovorila, da je reklamacija popokanih odsevnih izdelkov ugodno rešena.  nudim vama menjavo staro za novo  ;D  Se bomo preko maila dogovorili o podrobnostih.

Super si!  8)
Upam da bo z glavo bolje in da boš jutri lahko sploh šla na photoshooting.  :-*
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 21 Junij 2008, 17:19:06
žal mi ne kaže dobro. še sem kopiram pravkar poslan mail in prosim za razumevanje. zelo, zelo žal mi je in predvsem sem fejst jezna nase.

Pozdravljeni!
 
 
Pravijo, da nesreča nikoli ne počiva... bo žal držalo tudi v našem primeru. Fotografiranje nam očitno ni naklonjeno. Jutrišnji Red Ding photoshooting odpade.
 
Z mojo psičko Freyo sva se včeraj popoldan nič hudega sluteč na travniku igrali z igračko, nakar je prišlo do nesporazuma, freya je skočila za igračko med tem, ko sem se jaz sklonila po njo in doživeli sva hud trk. Freya me je z glavo sunkovito butnila v nos in kasnejših trenutkov se bolj malo spominjam. Pristala sem na urgenci, RTG glave in nosu je bil zaenkrat brez vidnih znakov zloma in odpustili so me domov na mirovanje, s sumom na rahli pretres možganov. Predpisali so mi strogo mirovanje in v primeru slabosti in vrtoglavice moram nujno nazaj. Ker je bilo včeraj in ponoči vse ok, sem menila, da photoshoting ne bo ogrožen, a sedaj me močno boli glava, se mi fejst vrti (ta mail komaj pišem in upam na čimmanj tipkarskih napak), slabo mi je in odločila sem se, da je bolje, da grem nazaj na urgenco pogledat kaj se z menoj dogaja.
 
 
V upanju na razumevanje vas lepo pozdravljam in upam, da boste kljub tej odpovedi, pripravljeni priti, ko se zadeve umirijo in bo znan nov datum.
 
 
Anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 21 Junij 2008, 17:21:03
pa držite pesti, da bo vse ok. grem zdaj v bolnico  :'(  lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 21 Junij 2008, 17:24:52
Anja, držimo tačke in pesti!  :-* :-* :-*
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 21 Junij 2008, 17:56:36
Da bo le vse vredu!!! :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 21 Junij 2008, 18:54:39
uh tole pa ni fajn :-\ Držim pesti tudi jst Anja :-[
Jst mam trenutno na srečo je buško na čelu, ki je posledica podobnega trka kot sta ga imele vidve ::)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 21 Junij 2008, 19:24:57
Anja drživa z Asko tako pesti (trenutno lahko samo z eno roko) kot tačke, da bo s tabo kmalu vse  v redu. Tale zadnji teden je res čudežen :-\ in ti ti naši polarčki :-\ Drži se.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: lejca_ na 24 Junij 2008, 10:19:32
Anja...držim pesti, da bo vse ok.

Hvala za reklamacijo povodca.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 28 Junij 2008, 09:00:28
Anja,tudi mi držimo pesti da bo vse ok!

zanima pa me,kako naročate REDDINGO izdelke? preko maila,al kako? sem pisala na mail,pa ni nobenega odgovora :-\ prosim za odgovor - gremo na morje,pa bi radi imeli njihove identifikacijske obeske :-[
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 28 Junij 2008, 10:43:47
_Dakota_, Anja verjento trenutno ne more odgovoriti zaradi zdravstvenih težav.  :'( Verjamem da bo odgovorila takoj ko spet vse ok.

Anja, poročaj kako in kaj! Upamo da je vse ok!  :-*
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sunset na 28 Junij 2008, 19:23:35
Anja,tudi mi držimo pesti da bo vse ok!

zanima pa me,kako naročate REDDINGO izdelke? preko maila,al kako? sem pisala na mail,pa ni nobenega odgovora :-\ prosim za odgovor - gremo na morje,pa bi radi imeli njihove identifikacijske obeske :-[

Glede na to, da sodelujem z PerunCon, lahko povem, da verjetno kaj dosti obeskov trenutno nimajo. Ko mi je kakšnih deset dni nazaj, pripeljala izdelke, so imeli na zalogi samo črn Pawprint obesek, M velikost. Razen če ni v tem času že prispela nova pošijka.
Sem pa prepričana, da ima Anja dober razlog, da ne odgovori na tvoj mail, ker kolikor jaz vem, drugače hitro odgovarja na maile.

Sicer pa tudi pri nas držimo pesti in tačke, da bo vse o.k.!

Lp, Maja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 29 Junij 2008, 09:27:16
no,potem bomo počakali na odgovor da bomo videla,kaj je na stvari :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 30 Junij 2008, 21:43:52
Pozdravljeni!

Hvala za razumevanje in vse držane tačke in pesti. Sem bolj kot ne že vstala od mrtvih, se mi zdi  :-\ 

Čisto na kratko sporočam, da nesreča s Freyo sploh ni bila glavna težava (je sicer bil kar fajni pretres),a je CT možganov pokazal na neke težave, ki so baje skoraj zagotovo od prej. Pa še moje že dolgo trajajoče migrene so našle ravno pravi čas, da še one opozorijo nase, skratka celo sr.... Trenutno sem še doma, v Mb, sedaj doma, prvič po ne vem koliko dneh za računalnikom  :( in dopoldneve preživim na preiskavah v bolnici. Kolikor me tolažijo, upam, da ni nič hujšega, a so izjemno čudne bolečine in pritisk v desni polovici glave... težko opisat... Dovolj o tem, upam, da ta teden končam s preiskavami in da lahko grem v Kamnik. Predvsem pa upam, da se bom boljše počutila.

Vsem, ki karkoli naračote, ali vas kaj zanima, se opravičujem, a odgovorim takoj, ko lahko.

Obeski so le pawprints black M (so bili le ti naročeni kot vzorčni, da sprobamo kvaliteto - smo navdušeni!). Naročilo novih izdelkov je oddano, pride še mnogo drugih obeskov. Od S, M, L in kar dosti vzorčkov. Ideja sistema graviranja se je žal upočasnila zaradi uporabe šumnikov, kar švicarjem povzroča težave...


Lep večer vsem in upam, da se kmalu tipkamo, da pa se bomo kdaj uspeli videt pa že kar dvomim pri moji nesreči  :'(





Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 30 Junij 2008, 21:46:15
Joj :( Potem je bila po eni strani sreča v nesreči, da si zaradi bližnjega srečanja odšla na preiskave...

Držim pesti, da bo vse ok :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 30 Junij 2008, 21:53:57
Pozdravljeni!

Hvala za razumevanje in vse držane tačke in pesti. Sem bolj kot ne že vstala od mrtvih, se mi zdi  :-\ 

Čisto na kratko sporočam, da nesreča s Freyo sploh ni bila glavna težava (je sicer bil kar fajni pretres),a je CT možganov pokazal na neke težave, ki so baje skoraj zagotovo od prej. Pa še moje že dolgo trajajoče migrene so našle ravno pravi čas, da še one opozorijo nase, skratka celo sr.... Trenutno sem še doma, v Mb, sedaj doma, prvič po ne vem koliko dneh za računalnikom  :( in dopoldneve preživim na preiskavah v bolnici. Kolikor me tolažijo, upam, da ni nič hujšega, a so izjemno čudne bolečine in pritisk v desni polovici glave... težko opisat... Dovolj o tem, upam, da ta teden končam s preiskavami in da lahko grem v Kamnik. Predvsem pa upam, da se bom boljše počutila.

Vsem, ki karkoli naračote, ali vas kaj zanima, se opravičujem, a odgovorim takoj, ko lahko.

Obeski so le pawprints black M (so bili le ti naročeni kot vzorčni, da sprobamo kvaliteto - smo navdušeni!). Naročilo novih izdelkov je oddano, pride še mnogo drugih obeskov. Od S, M, L in kar dosti vzorčkov. Ideja sistema graviranja se je žal upočasnila zaradi uporabe šumnikov, kar švicarjem povzroča težave...


Lep večer vsem in upam, da se kmalu tipkamo, da pa se bomo kdaj uspeli videt pa že kar dvomim pri moji nesreči  :'(







joj,sam res,sreča v nesreči :-\ še dobro da se je zgodilo,in da opravijo čimprej preiskave,čimprej,tem bolje.še vedno držimo tačke in pesti :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 30 Junij 2008, 23:43:58
Ojej - pa kaj je letos, no  ???

Ti se čimbolj spočij in si vzemi čas zase, videli pa se že bomo, to naj te najmanj skrbi. Pa srečno in upam, da bodo preiskave pozitivne  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: h3x0r na 30 Junij 2008, 23:47:32
Ja sej tako je treba.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 07 Julij 2008, 11:08:31
a mogoce kdo ve, kaj je zdaj s to nagradno igro ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 07 Julij 2008, 20:33:37
xsara, jaz vem  :)

Jutri bo žrebanje, objavljeni bodo rezultati in zmagovalne pa še ostale zanimive fotografije na Red Dingo slovenski spletni strani.


Od četrtka dalje pa me nekaj časa spet ne bo na forumu... No, upam, da ne predolgo, odvisno od posledic, grem namreč na puljenje dveh modrostnih zob.  :-\ Auuu!

lp, anja
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 08 Julij 2008, 20:48:30
uploadanje strani mi nekaj nagaja, zato bodo fotke in rezultati objavljeni takoj, ko bodo zadeve funkcionirale kot je treba.

Kratek povzetek pa vseeno kar tukaj:

Prijavljenih fotografij, ki so ustrezale pravilom nagradne igre (kar nekaj jih je bilo izločenih, saj fotografije niso vsebovale Red Dingo izdelka) je bilo 33 od štirih različnih avtorjev. Ker pa je nagrad 7, smo žrebali še naprej (saj se nam je zdelo nesmiselno nagrad ne podeliti), tako da pač najbolj srečni izžrebani prejmejo dve nagradi  ;D

Več o poteku in o fotkah ter o nagrajencih pa na spletni strani, takoj ko bom lahko uploadala zadeve.


Nagrajencem bo poslan mail, nagrado pošljemo na naše storške.


Pa še rezultati:

1. nagrada: Barbara R.L.
2. nagrada: Maja R.
3. nagrada: Maja K.
4. nagrada: Lucija P.
5. nagrada: Maja R.
6. nagrada: Barbara R.L.
7. nagrada: Maja K.

Bodo na strani še priimki in po mailu boste obveščeni o vsem, toliko za informacijo pa objavim še tu. Sicer pa mislim, da ste tako sami forumaši.

Za vse tiste, ki pa ste računali na photoshooting (da bi tam fotkali kužke) pa obljubim, da bo, ko photoshooting bo  :-\ (slabo nam kaže), takrat organizirana še kaka nagradna igra.


Čestitke nagrajencem!

Lp, anja

Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 08 Julij 2008, 21:00:43
Ooooo super!  :o :o :o

Komaj čakam da vidim fotke!  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 09 Julij 2008, 08:00:55
o kaksen lep zacetek dneva (pa se na morje gremo)! najlepsa hvala  ;D tudi jaz komaj cakam, da vidim vse slikice, sigurno so zelo lustne ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 09 Julij 2008, 08:36:46
Ooooo, lej no lej!!!  :o :o :o Fulll dobr!!!  :D ;D ;D Spet bomo lepi  :P :P :P

Tudi jaz cakam, da vidimo se ostale slikce  8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 00:14:14
http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm (http://www.reddingo.si/nagradna_igra.htm)

z zamudo, pa vendar...

so lepe slikce, ne?



Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 00:28:19
Živjo, koliko je cena odsevne ovratnice in odsevnega večnamenskega povodca, po moje velikosti M (za borderja)? Za barvo se sicer še nisem odločila ...  ::)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 17 Julij 2008, 08:12:07
gulu mogoce ti tole kaj pomaga.. Tlele (http://pasjemesto.com/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=915&ime=odsevna_ovratnica_-_M) imas odsevno ovratnico, in pa odsevni povodec (http://pasjemesto.com/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=282&detailID=949&ime=odseven_vecnamenski_povodec_-_M).. Predvidevam, da ni prevelike razlike v ceni..  ;)

Aja, pa tudi jaz mislim da Lum rabi velikost M, ker Cosmo ima L, pa bi mu mogoce celo M bil prav..  ;) :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 17 Julij 2008, 08:16:28
so lepe slikce, ne?

Nekatere so ful dobre!!  :o  :o  No, moje niso kaj prevec, ker so bile bolj v zadnjem momentu na brzino pofotkane   :-[ :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 17 Julij 2008, 08:19:10
Nekatere so ful dobre!!  :o  :o  No, moje niso kaj prevec, ker so bile bolj v zadnjem momentu na brzino pofotkane   :-[ :P
Pa ne no, ne biti tako skromna, meni se ravno tvoje zdijo prav posrečene in res se vidi tako ovratnica kot povodec :o Par slik mi ni všeč, ker se le tega ne vidi, sej le to je bil namen tega natečaja, a ne? Sama nisem nič poslala ravno zaradi tega, ker se v tej Askini zimski goščavi dlake, je ne bi videlo dobro, no edino povodec bi se.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 11:21:38
gulu mogoce ti tole kaj pomaga.. Tlele (http://pasjemesto.com/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=915&ime=odsevna_ovratnica_-_M) imas odsevno ovratnico, in pa odsevni povodec (http://pasjemesto.com/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=282&detailID=949&ime=odseven_vecnamenski_povodec_-_M).. Predvidevam, da ni prevelike razlike v ceni..  ;)

Aja, pa tudi jaz mislim da Lum rabi velikost M, ker Cosmo ima L, pa bi mu mogoce celo M bil prav..  ;) :)

Hvala. Bo treba počakat do naslednjega meseca, zgleda  ::)

A ima kdo doma črno ali rumeno odsevno ovratnico in bi mi mogoče lahko pokazal fotko? Med tema dvema se namreč odločam, pa se samo na podlagi tistih vzorcev malo težje, ker se ne vidi, kakšna je v resnici. 
Naslov: RED DINGO
Prispeval: jenny3 na 17 Julij 2008, 11:26:10
ojla!

mene pa zanima, če imate kakšne odsevne povodce S? a bi se dalo karabin S dat na M ovratnico?

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 17 Julij 2008, 11:31:20
gulu lejca je par strani nazaj objavila (http://www.pesjanar.si/forum/index.php/topic,5480.msg259148.html#msg259148) fotke svojega rumenega odsevnega kompleta. Sicer se bolj svoh vidi, ampak boljse je ze kot nic  :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 11:37:33
O, hvala, sem pozabila  ::)

A se mogoče ve, če se bo kaj spremenila tudi linija teh dizajnerskih vzorcev - mislim, če jih bo še kaj več? Zelo so mi všeč tiste tačke, namreč, ampak za Lum pač vijolična ali rdeča barva ne prideta toliko v poštev   8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 17 Julij 2008, 11:46:38
jaz sem pa popolnoma navdušena nad temi (http://www.pasjemesto.com/Media/SlikeIT/odsevniM.jpg) povodci... :) se mi zdijo bolj "uporabni", kot multifunkcijski :)

mi je pa žal, da sem pozabila slikco za nagradno igro poslat :(

lp Nina
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 11:51:40
gulu, novi dizajni bodo kmalu. bodo tudi fantovske barve, ja  8) So v glavnem že naročeni, a traja kar dolgo, da prispejo k nam  :(

aska, ja, res je, da se na vse fotkah ne vidi dobro Red Dingo izdelkov, a so te fotke najboljše, ki smo jih prejeli, so namreč bile tudi takšne, s sicer povsem lušnimi kužki, a brez Red Dingo izdelkov  :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 11:54:31
nina, ti povodci so se izkazali za zelo uporabne, nam je kar žal, da smo jih naročili bolj malo pri prvem naročilu. Bodo pa zdaj, ko pride nova pošiljka v več dizajnih, tako da bo izbira malo večja. Če si kdo kak vzorec in velikost prav posebej želi pa naj kar piše na [email protected] pa bomo naročili tudi tisto česar trenutno nimamo.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 17 Julij 2008, 12:01:09
Ta ovratnice so res izredno praktične in za Asko bom sigurno vsaj en komplet še kupila (povodec+ovratnica). Tudi karabini so super :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 12:01:54
gulu, novi dizajni bodo kmalu. bodo tudi fantovske barve, ja  8) So v glavnem že naročeni, a traja kar dolgo, da prispejo k nam  :(

Super, potem počakam  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 12:03:11
Če si kdo kak vzorec in velikost prav posebej želi pa naj kar piše na [email protected] pa bomo naročili tudi tisto česar trenutno nimamo.

Se da še kje videti (na kakšni tuji strani) še kakšne vzorčke?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 12:11:48
ne, žal ni še slik, ker so izdelki čisto, čisto novi. Niti distributer še nima fotk. Mislim pa, da jih bomo imeli prvi na tem koncu Eu  :o  Je pa ful barv (z vzorčki, novi so le design modeli), kar dosti jih je v modri, svetlo modri, rjavi, zeleni, roza, rumeni in takšni ql motivi so. Od marjetk do krogcev, črtic ipd. Take trendy so  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 12:13:19
ne, žal ni še slik, ker so izdelki čisto, čisto novi. Niti distributer še nima fotk. Mislim pa, da jih bomo imeli prvi na tem koncu Eu  :o  Je pa ful barv (z vzorčki, novi so le design modeli), kar dosti jih je v modri, svetlo modri, rjavi, zeleni, roza, rumeni in takšni ql motivi so. Od marjetk do krogcev, črtic ipd. Take trendy so  :)


Črni  :'(???

S kostkami ali tačkami  ::)   8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 12:17:57
joj, čakaj, da pogledam. ne vem točno  :-[  Smo dobili le en list z grafikami, kjer se bolj tak vidi vse skupaj...

Črne so tudi ja, ampak nič tačk v tej seriji  :-\ So šli bolj na take moderne, težje opisljive vzorce, imam občutek...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 12:20:56
Dobr, dobr, nič bat, bom že neki najdla  ::) Sem se zapičila v te tačke, pa me bo že minilo  ;) Ne maram namreč preveč načičkanih ovratnic - čisto preprost vzorček se mi zdi najbolj super.

Kdaj pa misliš, da jih je realno pričakovat?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 12:24:32
Saj te niso prav nič načičkane, take hipijevske se mi zdijo  ;)  Takšni vzorci, ki ne izstopajo, ampak izgledajo prav ql.

Joj, to o datumih pa nočem več nič govoriti preden me iz špedicije ne kličejo, da je roba v Slo. Ker itak traja 100 let da jih pošljejo sem, pol pa se še kje na poti kaj zalomi pa na carini znajo doktorirat zraven... tako da, ne vem, res ne. Potihem lahko upam, da konec avgusta, me prosim ne pol citirat in lepit ta konec avgusta naokoli, ker je to res in zgolj samo moje predvidevanje  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 12:25:33
seveda pa lahko tudi prej  :) nikoli ne vemo. se je zadnjič tako zavleklo, da zdaj vse z eno veliko rezervo vzamem...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 17 Julij 2008, 12:30:18
Super, se jih že veselim  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: 1x2xx3xxx na 17 Julij 2008, 12:38:28
ojla
Če prav razumem sta nova vzorca "chain in " dog bowl",ali ne?
Lahko kakšno sliko,ne le grafike?Katere barve so na voljo?
Kakšna je cena? Pa še povodec dolg 1.3 metra me zanima- cena,barva pri zgoraj navedenih vzorcih?

 :)


Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 12:42:13
ne, chain in dog bowl sta stara vzorca, ki pa jih v prvem naročilu nismo naročili. Kot sem že rekla slik ni. Povodcev 1,3m Red Dingo ne izdeluje. Cena česa?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: 1x2xx3xxx na 17 Julij 2008, 12:47:29
Aha,razumem,slik nikakor ne morem dobiti.OK.
Mislila sem,ceno in sliko (povodca) in ovratnice "chain" in "dog bowl".


cau
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 12:55:37
hm, ne teh fotk pa nimamo, ker nismo naročili teh izdelkov sploh. je grafika na spletni strani http://www.reddingo.si/leads&collars.htm (http://www.reddingo.si/leads&collars.htm)  Cene so iste kot ostali dizajnerski vzorci. Torej M dizajn ovratnica = 9,54 eur, M dizajn povodec 1,2m = 15,90 eur. Ampak, kot rečeno teh dveh vzorcev nimamo. Smo pa sedaj naročili L Chain ovratnice.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: 1x2xx3xxx na 17 Julij 2008, 13:04:25
PERUNCON,hvala

 :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 17:36:39
jenny3, pardon, sem spregledala tvoj tekst.

takole je: S odsevnih povodcev trenutno nimamo, na M ovratnice paše S karabin, pravtako na S ovratnice paše M karabin, je pa vprašljivo, če je primeren povodec S za psa, ki potrebuje M ovratnico. Jaz bi odsvetovala to kombinacijo, med tem ko se S ovratnica in M povodec super kombinirata.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: jenny3 na 17 Julij 2008, 17:39:31
ne saj problem, da je karabin na m ovratnici malce velik za papillon mladička :) OK, potem sporočim naprej, da se to da.
A to s da naročit tudi preko tebe, ali prek recimo spletne trgovine pasjisvet? Ker za en karabin je poštnina kar visoka...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 18:49:54
Ups, mislim, da sva se narobe razumeli. Zanima te, če se da karabin na M povodcu zamenjati z S karabinom? Ne, to ne gre, ker je sistem tak narejen, da točno paše na povodec karabin iste velikosti kot je povodec. Drugače pa je, seveda se da preko nas naročiti. A pogrešaš kaj S izdelkov? Katere denimo, da vem kaj pogrešate, česar ni?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 18:51:57
jap, mislim, da sva se malo zmedli.  navajaš "karabin na m ovratnici" , ne vem točno kaj misliš in kako bi ti lahko svetovala.  :-[
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 17 Julij 2008, 19:44:33
PERUNCON mene pa zanima ce sta barvno usklajena rdeca navadna ovratnica in pa rdec odsevni povodec? Ali je drug barvni kontrast in se prevec tepejo barve? (Razmisljam katero kombinacijo vzet za nagrado - pa ker sva zadela enobarvno ovratnico, bi potem vzela zraven odsevni povodec; seveda le ce sta vec ali manj iste barve, ker bo grdo, ce nista..)  :-[

Hvala!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 17 Julij 2008, 22:19:49
ovcka, bom jutri pogledala v skladišču. zdaj nimam nobenega od teh izdelkov pri sebi. ponavadi so barve popolnoma iste (zna pa variirat, odvisno od serije). sem pa tudi jaz nekaj sicer z vijolično enkrat kombinirala, pa sem precej, precej pedantna sploh kar se barvnih kombinacij in odtenkov tiče  ::)  pa je bilo res popolnoma isto, tako, da, saj pravim, odvisno od serij, bom pogledala in kritično presodila  ;)

Naslov: RED DINGO
Prispeval: jenny3 na 17 Julij 2008, 22:45:01
ja sem tudi jaz zbegano napoisla. torej se ne da na povodec M dat karabin S. Nič, bo pa poterbno kupit povodec S :) a multifunkcijske S imate (odsevne) ?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 18 Julij 2008, 18:45:24
ovcka, barve se ujemajo. seveda pa je odseven trak, ki je prišit na povodec v osnovi drugačnega odtenka kot je povodec sam, torej ob robu in na hrbtni strani, kjer je samo najlon, je barva ista kot ovratnica, saj gre za isti trak oziroma najlon.
Saj načeloma je vedno tako, da so vse barve enake, se trudijo, da se ne bi spreminjalo serij niti za odtenek, kar je tudi smiselno, če npr. kdo kupi kaj pa vem, roza ovratnico in se čez 3mesece odloči za roza povodec, je seveda pomembno, da sta barvi enaki.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ovcka na 18 Julij 2008, 19:21:15
Aha, no super, hvala za info!  ;) Mi je pa jasno, da odsevni trak ne more biti iste barve, saj je drug material.. Vazno je le to, da je zadi isto - itak se povodec ves cas okol obraca..  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 05 Avgust 2008, 22:14:47
Danes prejela moje Red Dingo nagradne izdelke!  :o :o :o

Ful so lepi!  :o :o :o Komaj čakam da naredim kakšen photoshooting.  :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 06 Avgust 2008, 09:56:54
majchy, me veseli, da si zadovoljna z izbiro  :)  se pa veselim, da bom videla fotke še ene haskice v red dingo oprsnici.

pa da javim še tukaj: dober teden nas ne bo, gremo uživat na hladno, v hribe. smo sklenili kompromis; freya potrpi 3 dni morja in potem gremo za dober teden na počitnice po njenem okusu  :)  tako da na maile, poste, odgovorim takoj, ko bom spet pri internetu.

lp,a
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 06 Avgust 2008, 19:37:53
Anja, par fotk samo zate:

(http://www.moj-album.com/slike/11846610/mqugk83_3QfCaQFU.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/11846610/dWJTaAepW9Sql4T3.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/11846610/LfW71IRT_AWZA6at.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/11846610/izQ2OYXFml3a_Ucu.v.jpg)

Uživajte v hribih, počohaj Freyo!  :-*
Naslov: RED DINGO
Prispeval: PERUNCON na 06 Avgust 2008, 21:53:12
joj, kako je dobra. prava pozerka. na zadnji fotki pa itak...  :D  vidim, da je Živa nadvse obetaven kandidat za photoshooting  :) ampak, glede na vso smolo, bomo, če sploh bomo, izvedli kar eno fotkanje tako bolj privat, brez prijav ipd. pač, kdo pride pride  ;)  Ful je lepa Živa, res. Si jo kar predstavljam v enem novem Red Dingo diazjnu, sinje modrem, bi ji poudaril očke  ;) 

No, majchy, povej Živi, da bo, proti koncu avgusta, ko pridejo novi izdelki, prav lepo vabljena, da se pride kaj pofotkat  :)

...jah, hribi... komaj jutri zgodaj zjutraj odrinemo. sem do pred ene ure iskala gojzerje  :-\ a jih k sreči našla. skrili so se mi ::)

lp se javim, ko se vrnemo.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 26 Avgust 2008, 20:53:58
Živjo  :)

Mene zanima kako kaj kaže z novo kolekcijo :) Bo kmalu? So že kake slike?

lp
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sasha na 26 Avgust 2008, 21:22:49
A bo zdej photoshooting al ne? :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 03 September 2008, 11:56:59
Danes prejela moje Red Dingo nagradne izdelke!  :o :o :o

a res, ze pred enim mesecem? jaz pa se vedno ne  :'( :'(
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 03 September 2008, 12:17:47
Jaz sem Anjo poklicala pa sva se zmenile za oseben prevzem...  :)
Pošlji ji emai ali pa če ti pošljem njeno tel.  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 03 September 2008, 22:42:59
Jst sm pa slišala, da je nova kolekcija IBR lepa ;D
Kdaj jo bomo lohk še ostali "smrtniki" vidl?? ;D
Jst bom en kompletek zihr kupila, tko da že komi čakam :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 04 September 2008, 12:19:45
ojla

mene pa zanima,če se kaj ve,kdaj bodo prišli S odsevni povodci?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 18 September 2008, 22:50:00
Anja??? Kaj se dogaja??
Mi bi novo kolekcijo ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 24 September 2008, 09:24:18
živjio

zanima me,ali imate na zalogi odsevne S ovratnice in povodce, in katere barve?

Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 29 September 2008, 19:12:27
ocitno imajo neke tezave - meni je ze pred parimi tedni rekla, da bodo naslednji dan poslali paket, pa ga se nisem dobila, na mail pa ne odgovori. res upam, da ni kaj narobe ??? vem, da je imela tezave z zdravjem, me kar skrbi :(
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 30 September 2008, 15:35:52
Tudi meni je zelo sumljivo vse skupaj... Vem da ima Majchy telefonsko, mogoče bi bilo dobro da jo pokličemo, če je vse ok... :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Macika na 30 September 2008, 15:41:29
Meni tudi na odgovori na mail...  :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 01 Oktober 2008, 10:38:17
Sem dobila Anjo na telefon.
Se vam opravičuje, ker se ni javila. Je imela zdravstvene težave in preusmeritev emailov ni delovala.

Je rekla da pride najkasneje jutri na forum. :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: cacy na 01 Oktober 2008, 11:07:10
No samo, da je vse ok 8)
Thx Majchy ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 09 Oktober 2008, 20:04:50
 ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Majchy na 10 Oktober 2008, 20:35:52
Je rekla da pride najkasneje jutri na forum. :)

Čudno, da se ni javila...  :-[ ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 14 Oktober 2008, 10:13:14
se vedno nic?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 22 November 2008, 19:36:25
to je pa že precj zaskrbljujoče ...  :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 24 Januar 2009, 17:28:31
kaj novega?  :-\ ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 11 Februar 2009, 14:22:53
Jaz sem se malo spravila brskat po internetu kakšna je kej nova kolekcija in sem se zaljubila v par vzorčkov :)

če še koga firbec matra... klik (http://www.reddingo.net/assets/images/Collars12Colour.jpg)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: terry na 11 Februar 2009, 14:26:55
Tudi jaz - so že napoti iz VB   8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 11 Februar 2009, 14:27:58
Ja, meni so tudi ful lepi, samo mislim, da jih pri nas ne bo :'( A ni enkrat nekdo naročal nekaj od Red Dingo iz tujine?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 11 Februar 2009, 14:28:31
terry, kje si jih pa naročila? :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 11 Februar 2009, 14:29:39
terry, kje si jih pa naročila? :)

To tudi mene zanima. Rabim nov ID tag pa so mi njihovi ful lepi!
Naslov: RED DINGO
Prispeval: terry na 11 Februar 2009, 14:31:01
tukaj http://www.collarsandtags.co.uk/?osCsid=et0r1kgv689vr6t4drfo13g8i5 (http://www.collarsandtags.co.uk/?osCsid=et0r1kgv689vr6t4drfo13g8i5) Samo je bila dostava v VB, se nisem niti zanima, če pošiljajo v Slovenijo. pa še ena UK stran je, ki ima tudi nekaj od nove kolekcije.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 11 Februar 2009, 14:38:45
Zdi se mi, da je enkrat nekdo naročal s Češke: http://www.reddingo.cz/ Imajo celo novo kolekcijo. Če nas je več, se lahko zmenimo za skupno naročilo.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Macika na 11 Februar 2009, 16:03:55
Na Zooplusu imajo tudi nekaj od njihove nove kolekcije. Mislim, da na vseh treh.
http://www.zooplus.com (http://www.zooplus.com)
http://www.zooplus.de (http://www.zooplus.de)
http://www.zooplus.co.uk (http://www.zooplus.co.uk)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dina na 11 Februar 2009, 20:23:39
Zdi se mi, da je enkrat nekdo naročal s Češke

smo naročali s češke, ja - tudi nekaj od reddingo, ampak ne iz tele spletne strani ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 11 Februar 2009, 20:36:42
Tale (http://www.canino-import.cz/eshop/index.php) stran se meni zdi zanimiva... sam kaj ko premalo znam češko, google translate je pa tudi dokaj neuporaben :(

Dina, s kje ste pa ve naročale?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dina na 11 Februar 2009, 20:50:14
Me smo naročale iz tukaj (http://www.exo-eko.cz/). In so vse stvari prišle full ceneje kot pri nas. Če se mal poglobiš dokaj hitro skopčaš kaj kej pomeni pri njih :P Al pa jaz jutri vprašam moje poslovne partnerje s češke, če mi prevedejo v angleščino :D ...sam nažalost tudi oni ne znajo kaj veliko bolje angleško kot google translate :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 11 Februar 2009, 21:03:54
Hvala :) vidim da so tile še cenejši kot pa tisti, na "moji strani".
Kakšne ste imele pa kaj stroške s poštnino?

zdaj sem prišla do tega, da je voditki - povodec :) sej počasi bo pa še šlo ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 11 Februar 2009, 23:07:27
če pride do kakšnega skupinskega naročila sem zraven  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 11 Februar 2009, 23:09:30
če pride do kakšnega skupinskega naročila sem zraven  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dina na 12 Februar 2009, 06:50:40
Me smo naročale po eni drugi poti, ne direktno v slovenijo. Vendar če ste zainteresirane lahko vprašam, če pošiljajo v Slo in koliko bi nas stala poštnina. V tem primeru bi nas moglo res biti nekaj, da se splača.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ewchy na 12 Februar 2009, 11:43:04
Kakšne lepe stvari! :o Tudi jaz bi bila verjetno zraven če bi kaj naročali.

LP, Eva
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 12 Februar 2009, 12:34:29
Kakšne lepe stvari! :o Tudi jaz bi bila verjetno zraven če bi kaj naročali.

LP, Eva

jst tudi  :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: gulu na 12 Februar 2009, 13:21:56
Vendar če ste zainteresirane lahko vprašam, če pošiljajo v Slo in koliko bi nas stala poštnina. V tem primeru bi nas moglo res biti nekaj, da se splača.

No, daj vprašaj.  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Xsara na 12 Februar 2009, 13:39:38
Tudi jaz, samo rabim samo identifikacijske obeske.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Hunda na 12 Februar 2009, 13:46:00
Tudi jaz bi vzela kak ID tag.. če boste naročale..
Naslov: RED DINGO
Prispeval: _Dakota_ na 12 Februar 2009, 13:58:21
a kdo kej ve kaj je z Anjo?  ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dina na 12 Februar 2009, 15:57:07
No, daj vprašaj.  ;)

Sem vprašala zjutraj, pa še ni nobenega odgovora. Samo ena stvar je - jaz nimam kreditne kartice...tko da, zmenim se že lahko, plačat pa ne morem jaz. Se bo mogla katera druga žrtvovat.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Lilit na 12 Februar 2009, 16:16:39
a kdo kej ve kaj je z Anjo?  ???

Sem slisala, da se je preselila iz Slovenije... vec pa ne vem :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 12 Februar 2009, 17:34:15
Jaz sem povprašala tukaj (http://www.canino-import.cz/eshop/index.php) in sicer dostavljajo, ampak žal samo Chuckit!, Canine Hardware in Dog Gone Smart izdelke :(

Jaz kartico lahko potegnem... ampak nebi pa jaz skupaj denarja zbirala in naročala :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dina na 12 Februar 2009, 17:52:47
Jah zbirala bi lahk tud katera druga, sam ne vem kako bi to skompletiral :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ewchy na 12 Februar 2009, 18:25:47
Jaz tudi na žalost nimam kreditne kartice. A mogoče kdo ve - od te nove kolekcije so verjetno samo ovratnice? Povodcev po moje ni glede na to da jih ni zraven na sliki?  ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 12 Februar 2009, 18:30:08
nekaj jih je: klik (http://www.exo-eko.cz/Nylonova-voditka-a-lana-pro-psy/Voditko-Cosmos-Orange)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: kanchy na 12 Februar 2009, 18:39:04
Jaz sem zraven če boste naročali
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 12 Februar 2009, 19:31:42
Mislim,da je bila takrat cena pošiljanja v Slo okrog 40€!!!Cena pa je odvisna od teže pošiljke ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Tadeja na 12 Februar 2009, 21:24:00
Jaz se tudi pridružujem naročilu, če bo kdo naročal.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: medo na 13 Februar 2009, 08:57:04
Od te nove kolekcije so ovratnice (obojky),povodci (voditka) in oprsnice (postroy)

http://www.exo-eko.cz/Voditka-obojky-karabiny-znamky?BezVyrobce=on&IdVyrobce=164&Filtrovat=Zobrazit
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Gaja na 13 Februar 2009, 09:03:46
Tudi jaz bi kaj vzela, če boste kaj naročali. Kreditne pa žal nimam.

LP
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Tadeja na 16 Februar 2009, 19:00:53
Izgleda, da ne bo nič iz skupinskega naročila... Jaz bom kar sama naročila. Ali ve katera, koliko so stroški pošiljanja (če vzamem recimo eno ovratnico in en povodec)?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Gaja na 16 Februar 2009, 19:25:08
Mislim,da je bila takrat cena pošiljanja v Slo okrog 40€!!!Cena pa je odvisna od teže pošiljke ;)


 ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Tadeja na 16 Februar 2009, 22:56:21
Joj, to sem pa spregledala.  :-[ Hmm... če stane pošiljanje ovratnice in povodca 40 evrov, se pa res ne splača... :-\ Bom počakala, če se bo še kdo odločil za nakup.  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 01 April 2009, 17:42:24
OJ. A potem sploh ni uvoznika za Red Dingo? Ker v Zoo Ajka v SL. Bistrici (dokaj blizu mene) bi naj prodajali, pa v MB Zoo trgovina Pluton blizu dvorane Tabor. ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Tadeja na 01 April 2009, 17:46:07
Za Zoo Ajka mi je kolegica s faksa povedala, da imajo Red dingo, tako da bom šla pogledat. Pluton v Mb pa ima samo še 1 ovratnico, ker je lastnica rekla da za Slovenijo ni več dobavitelja.  ??? Hvala,čara.  ;D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 01 April 2009, 17:53:24
Šmentana reč.  A kdo ve za AU ali pa ITA, HR-pa potem zbere(mo)te naročila in denar in tisti, ki bo šel kaj nabavljat k sosedom še to zraven naredi? Kero tole preko neta in z dragimi poštninami mi ne sede najbolj.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Dedee na 01 April 2009, 18:10:18
Zadnjič sem bila v ZOO Ajka v Bistrici in so jih imeli.  :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sunset na 01 April 2009, 19:51:21
Dobavitelj Red Dinga se je "pogreznil v zemljo", tako da so po slovenskih trgovinah verjetno samo še izdelki, ki so ostali od prej.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: saba na 02 April 2009, 11:29:01
Na tej spletni strani imajo nekaj od RDja in pošiljajo "Internationally" za dosti manj kot 40eur poštnine..

http://www.camddwrcanine.co.uk/ (http://www.camddwrcanine.co.uk/)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: jenny3 na 09 April 2009, 14:58:28
Če bi kdo naročeval od kjerkoli, kjer imajo red dingo izdelke, sem zraven... rabim nekaj ovratnic (in nov povodec mimogrede :D), pa so me te red dingove do sedaj najbolj prepričale... pa še lepe so :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sunset na 09 April 2009, 20:15:43
Pri nas imamo trenutno Red Dingo izdelke po znižanih cenah! ;)
www.pasjemesto.com (http://www.pasjemesto.com)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 09 April 2009, 22:20:23
Fino fajn. :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Tadeja na 10 April 2009, 22:47:00
Sunset, eno ovratnico in povodec prihrani za mojo cotončico...   :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: sunset na 13 April 2009, 16:29:37
O.k. zmenjeno! :) Lahko pa malo namigneš katere barve so ti všeč. ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Tadeja na 13 April 2009, 22:29:45
Samo da ni zelena ali rjava...  :) Všeč so mi tiste s pasjimi šapicami, pa tudi odsevne.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: n+n na 01 Junij 2009, 10:46:04
Če slučajno še kdo išče obeske od Red Dinga:
Jaz sem si tukaj (http://www.spottiedottie.co.uk/red-dingo-dog-id-tags-20-c.asp) naročila obesek.
Imajo brezplačno poštnino za obeske. Graviranje je všteto v ceno. Čakala sem pa nanj dobrih 10 dni.

lp Nina
Naslov: RED DINGO
Prispeval: LoveAnimals na 22 Junij 2009, 21:44:36
Ljubitelji Red Dingo izdelkov,

Obveščano vas, da je podjetje DOGET d.o.o. prevzelo distribucijo za izdelke kreativne avstralske kolekcije za slovenski trg. Na spletni strani www.reddingo.si lahko najdete vzorce in motive, ki so že dobavljivi:

- mačje ovratnice v eni velikosti
- pasje ovratnice v treh velikostih (S/M/L)
- oprsnice v treh velikostih (S/M/L)
- povodci dolžine 1,2m v treh širinah (S/M/L)
- povodci dolžine 1,8m v eni širini (L)
 
Izdelki bodo v nekaj dnevih dobavljivi v trgovinah DOGET in v nekaterih drugih specializiranih trgovinah za male živali po Sloveniji.
Ostale informacije: [email protected]

DOGET d.o.o.
zagovarjamo kvaliteto, ki ni testirana na živalih

 
Naslov: RED DINGO
Prispeval: aska na 22 Junij 2009, 22:50:18
O to pa je super novica :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 23 Junij 2009, 11:34:00
Da, da. Za nas ki smo usekani na to, da so naši psi lepi. Pa še vseeno kvaliteta prva. Lahko bi naredili še sezonsko razprodajo opreme za živali-a ne bi bilo fajn? :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Mai*The*Little na 25 Julij 2009, 11:11:13
jst sem tud čist navdušena!! a boste imeli id obeske tudi?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 01 September 2010, 12:01:18
Pa nova kolekcija tudi pride bojda prav kmalu.  :P Binčbalinč bo tudi dobila komplet za RD. Pa na razstavah imajo 20% popust, se splača. :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Lilit na 01 September 2010, 12:03:15
A mas kake slike nove kolekcije? :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 01 September 2010, 14:19:02
Ne nimam. Samo zvedela sem, da bodo novi vzorci na EU razstavi. Ker sem jih vprašala če bodo tam in sem se zanimala za L ovratnico rjavega vzorca-ker pač v spletni trgovini ni bilo L velikosti, so mi pa še ta podatek dodali. Čisto preveč izbire je, škoda da nimam mesečne rente...bi še Horjuski in Obalni zavetiščarji imeli lepe ovratnice, ker sem pač usekana na pasjo opremo. ::)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 01 Oktober 2010, 18:10:49
No, ni novih vzorcev, vsaj jaz jih nisem videla. Sem pa vzela tisto kar sem imela vpičeno že nekaj časa. Smo tudi stestirali danes na kratkem sprehodu čez mesto.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Lilit na 01 Oktober 2010, 18:15:43
Ma, niti na strani od Reddingo ni nic novih vzorcev. Po mojem ste se narobe razumeli.

Jaz sem ful zadovoljna s temi ovratnicami, samo eno smo zgubili in druga je bila udelezena v valjanju po gnoju in je ne morem resit smrada >:( tako da bomo morali ponovit nakup...
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 01 Oktober 2010, 18:24:06
Skopirano iz mejla: "Poleg obstoječih vzorcev in barv se bo kolekciji pridružilo še kar nekaj novih vzorcev, med katerimi boste lahko izbirala."

Verjetno je v načrtu nova kolekcija, ampak še ni dobavljena. Slej ko prej je vedno nek nov vzorec.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Lilit na 01 Oktober 2010, 18:25:36
Samo tle http://reddingo.com/products.htm ni nobene nove napovedane.
Edino ce mislijo uvozit se kak vzorec, ki ga v Sloveniji se nimamo.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 01 Oktober 2010, 18:30:03
Čisto možno...Saj dokler bom jaz ponovno kupovala kako ovratnico/povodec bo dosti časa minilo in bo sigurno kaj novega. Pa še takrat bom verjetno spet vzela ta vzorec CIRCADELIC. :)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 05 November 2010, 16:15:24
Ima redingo mogoče tudi polzatezne ovratnice? Na spletni strani ni, tako da najbrž ne. :-\
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Jana* na 21 Februar 2011, 13:13:01
Mi smo tud superzadovoljni s to znamko, in kljub ploščati naravi ne vozlja dolge dlake okoli vratu.  :)

ps: ne vem o kakšnih novih motivih je pred časom tekla beseda, ampak ko sem pred kratkim gledala nekaj iz njihove ponudbe je bilo nekaj novih motivov že v prodaji.   :D
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Macika na 21 Februar 2011, 13:20:58
Ima redingo mogoče tudi polzatezne ovratnice? Na spletni strani ni, tako da najbrž ne. :-\

Sedaj jih ima, jaz sem jo kupila v Ljubljani na razstavi.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 21 Februar 2011, 18:33:40
Bomo kupili, ko se nam tale znuca ali pa crkne, ne vem kaj bo prej.  :P
Naslov: RED DINGO
Prispeval: [Sharky] na 04 Julij 2011, 20:53:11
Mene pa zanima kje in kako se da nabavit tele obeske:

http://www.reddingo.si/2009/obeski.asp#Ploscati

Ko kliknem na oddajo naročila me vrže na .com stran od red dinga in hoče met nek username in password. Linka za registrirat ali za oddajo naročila tudi nikjer ne najdem na njihovi svetovni spletni strani  >:( ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 04 Julij 2011, 21:08:34
Pa si kliknil E-Trgovina? In se registriral?
Sicer pa jih prodajajo tam kjer imajo stvari od Red Dinga, so tudi na razstavah. Dosegljivi so tudi na e-mail.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: [Sharky] na 04 Julij 2011, 21:27:11
Pa si kliknil E-Trgovina? In se registriral?
Sicer pa jih prodajajo tam kjer imajo stvari od Red Dinga, so tudi na razstavah. Dosegljivi so tudi na e-mail.

če kliknem E-trgovina mi odpre stran http://www.doget.si ki prodaja nekaj njihovih izdelkov, ampak teh obeskov nimajo...

ah, bom jih jutri poklical
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ninci na 04 Julij 2011, 21:31:00
če kliknem E-trgovina mi odpre stran http://www.doget.si ki prodaja nekaj njihovih izdelkov, ampak teh obeskov nimajo...

ah, bom jih jutri poklical

doget je uvoznik za red dingo in imajo tudi obeske  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: [Sharky] na 04 Julij 2011, 21:36:04
doget je uvoznik za red dingo in imajo tudi obeske  ;)

ja pa jih ne najdem na njihovi strani  ???
Naslov: RED DINGO
Prispeval: [Sharky] na 04 September 2011, 11:56:28
Sem ga potem naročil v tisti pasji štacuni v Murgle centru

drugače sem pa zadnjič videl, da jih majo pa tudi v Grosupljem v veterinarski ambuilanti Buba
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoa na 23 September 2011, 05:01:35
Hej oboževalci Red dinga!!!  Imajo nove modele ID obeskov:
http://www.reddingo.com/products/tags/enamel/?new

 :o :o :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: Ro_Gi na 23 September 2011, 08:57:05
 :o :o :o
Naslov: RED DINGO
Prispeval: čara na 23 September 2011, 10:53:19
Pa tudi vzmetnice imajo, ta velike...Ampak verjetno so precej drage.
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 16 Oktober 2011, 19:14:04
V katerih trgovinah v Ljubljani prodajajo red dingo izdelke? Ima kdo izkušnje z njihovimi ležišči?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ninci na 16 Oktober 2011, 20:02:17
V katerih trgovinah v Ljubljani prodajajo red dingo izdelke? Ima kdo izkušnje z njihovimi ležišči?

Tebi najbližje - Doget v Murglah  ;)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoe na 16 Oktober 2011, 20:11:52
Zdaj niti ne, imam približno enako do Škofljice ;D
Kje imajo pa največji izbiro izdelkov?
Naslov: RED DINGO
Prispeval: zoa na 16 Oktober 2011, 20:52:55
Na Vrhniki so kar precej dobro založeni - in v kratkem pričakijejo nove modele ovratnc itd.   8)
Naslov: RED DINGO
Prispeval: ninci na 16 Oktober 2011, 21:02:20
Zdaj niti ne, imam približno enako do Škofljice ;D
Kje imajo pa največji izbiro izdelkov?

 :-[ O matr čist pozabila. :D