PeSjanar.Si Forum

Zavetiščni boks => Društva in Zavetišča => Temo začel/a: šnapi na 21 Januar 2008, 08:04:05

Naslov: Venček prazničnih nesreč...
Prispeval: šnapi na 21 Januar 2008, 08:04:05
Novo leto nekaterim nesrečnežem ni prizaneslo; nekateri so se izgubili, drugi niso preživeli...tretji so dobili drugo priložnost. Sicer poškodovani, vendar vsaj živi.

Psička Lila je ena izmed tistih, ki je bila rešena ceste skupaj z svojimi osmimi mladiči, ki so se skrivali v podzemnem jarku. Skoki je kljub težkim poškodbam po srečanju z avtom vzdržal več kot 4 ure ob robu ceste. Daisy in Bigica sta pravtako bližje spoznali avtomobilske gume...nova priložnost pa je doletela tudi prijaznega Fruca, kateremu je bilo potrebno verigo - ki se mu je v vlogi čuvaja vsak dan bolj in bolj vžirala v vrat - dobesedno izrezati iz vratu.

Več o omenjenih štirinožcih si lahko preberete tudi tukaj: http://www.dzzz.si/modules/novice/article.php?storyid=315, kjer si lahko ogledate tudi njihove fotografije. V kolikor se boste odločili za pomoč malim nesrečnežem, lahko pomagate z donacijami na tekoči račun Društva za zaščito živali Ljubljana (http://www.dzzz.si) TRR: 05100-8010655733. Pod namen lahko napišete ime posamezne živali, kateri namenjate vaš prispevek ali pa napišete kar venček in mi bomo vedeli, kam naj ga preusmerimo.