PeSjanar.Si Forum

Za pesjanarje => Zdravje => Oči in ušesa => Temo začel/a: GR Dina na 13 April 2017, 13:44:29

Naslov: Prehrambeni dodatek za oči
Prispeval: GR Dina na 13 April 2017, 13:44:29
Živjo,

moja psička bi rabila prehrambeni dodatek za oči Ocu Glo. Mogoče kdo ve kje se ga najceneje lahko kupi oz. ga sam kupuje? Sama namreč ne najdem nič primernega, da ne bi bilo visokih stroškov pošiljanja.

Hvala!

Naslov: Prehrambeni dodatek za oči
Prispeval: čara na 13 April 2017, 14:40:57
Ja, sem se zanimala pri proizvajalcu, na lansko poletje ker ima psica pač začetno stanje katarakte...Ampak nima smisla. Edino uvoziš si lahko.

Lahko daješ tudi (nima za psa škodljivih sestavin)Nutrilab  Vse vid, lahko pa obrneš splet in nabaviš posebej Lutein, vitamin E, cink in selen, se pozanimaš o učinkovinah, dozah in daješ.

Kaj pa psa muči?

Jaz potem nisem preveč komplicirala. Dajem omega tri in E vitamin, pa baldrijan in meliso za živčke. V najine sprehode, treninge sem vpeljala nekaj zadev, ki naj bi olajšale handling ob njenih izpadih zaradi strahu. Pač da poveže določen dotik in besedo z umirjanjem v stilu "nič ni". edaj e namreč še vedno veliko zanaša na vid. Če bi bla res sila bi pa obiskala Stariho in dala psico na pomirjevala....ampak sem optimist, da ne bo treba.
Naslov: Prehrambeni dodatek za oči
Prispeval: GR Dina na 13 April 2017, 18:14:04
Sum je na PRA. Psička je mlada in mi je res pomembno, da čim dlje ohrani vid.
Naslov: Prehrambeni dodatek za oči
Prispeval: čara na 14 April 2017, 10:30:32
Si bila pri Zemljiču? Si se zmenila za dodaten pregled v MB, kjer gostuje njegova kolegica večkrat na leto? Da se diagnoza potrdi ali ovrže. Z njim s epomeni glede dodatkov, mogoče bi se dalo v Avstrijo dobavit Ocu Glo ali kaj drugega.
Naslov: Prehrambeni dodatek za oči
Prispeval: Anja Karina na 12 Marec 2021, 11:10:17
Pozdrav vsem,

če bi kdo potreboval Ocu Glo za majhne pse, so meni ostale od mojega psa. Sama sem bila sicer z njim zelo zadovoljna, jih je uporabljal kakšnih pet let, v tem času mu PRA ni napredoval in je ohranil svoj vid.

Imam še dve zapakirani škatli po 90 kapsul in eno odprto, v kateri je kakšnih 60 kapsul. Rok uporabe pa do maja 2022. Če koga zanima, naj mi piše.

Vse lepo,
Anja