nemški volčji špic ali keeshond

rozica.66 · 2878

rozica.66

• *
: 23 December 2012, 11:05:18
Zdravo!
Jaz se pa zelo zanimam za nakup nemškega volčjega špica in bi mi bile v pomoč kakršnekoli informacije o tej pasmi. Namreč iskala sem po internetu in je o tej pasmi na slovenskih straneh bolj malo govora  ???. Kolikor je, se pa opisi pasme že na slovnskih spletnih straneh razlkujejo predvsem pa je veliko razlik na tujih straneh (prav tako se tudi opisi v knjigah ne ujemajo). Tako da bi mi prav prišle informacije tistih, ki o tej pasmi veste kaj več ali pa imate celo izkušnje z njimi. 
Koliko sem izvedela iz literature naj bi bil to pes z zelo dobrimi lastnostmi.

Lp in že v naprej hvala za vašo pomoč  :)

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1 : 23 December 2012, 11:37:19
hej

Tema o spicih je ze odprta, in sicer med posameznimi pasmami: KLIK Ne vem sicer, koliko uporabnih informacij bos nasla, ampak nekaj sigurno..  ;)

Drugace pasemski standard za spice je tale: http://www.fci.be/uploaded_files/097g05-en.doc

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

rozica.66

• *
Odgovori #2 : 23 December 2012, 12:14:44
Ja sem tudi tu že gledala. Vendar bi raje izkušnje prav s to pasmo. Kako je z zdravjem, potepanjem, lajanjem itd..  :) Hvala za pomoč.  ;D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #3 : 23 December 2012, 14:43:23
Vsa ta vprašanja lahko bi zastavila že v odprti temi, da se teme ne podvajajo  ;)

rozica.66

• *
Odgovori #4 : 23 December 2012, 15:14:49
Ko sem to že napisala sem ugotovila ja. Se opravičujem ampak prvič sem tko na forumu in nisem vedla kam bi napisala.  :)