našla sem tole temo in se moram spihat, ful sem jezna..
doma sem na vasi, in živimo v ulici, kjer je tudi javna razsvetljava. vsak večer tak čas peljem tamalo ven in ker je pač tema dalje od ulice ne gremo.
že en mesec pa me moti spuščen velik kooosmatt pes. mešanec, ki je doma približno 2 km ven iz vasi . danes je bilo šestič, da sem ga srečala. res je, da pes ne deluje nevaren, kakor ga poznam iz pogovorov niti ne napadalen, vendar je iztedno neprijetno, če po temi pred sabo zagledaš 45 kg mrcino, naša jih ima pa samo 8.

in ravno danes ta pes spet primašira po ulici. sicer se nama je umaknil, res ni videt, da bi se sploh zmenil za naju, vendar ti požene kri po žilah.
baje ga lastniki vsak zvečer izpustijo, da se zdivja, zjutraj pa ko pride domov, ga privežejo. mora pa ta kuža pridet 2 km skozi sam gozd,da pride do vasi..
sem se odločila, da bom jutri poklicala lastnike in jim povedla svoje.
ne morem po naši ulici, ne morem po zgornji ulici, ne morem gor, ne morem dol..kamor grem ga zagledam

kaj naj storim, saj so najini večerni sprehodi sedaj že nekaj časa omejeni samo na lulanje in kakanje okoli hiše, pa hitro domov, ker me je enostavno strah, da se ta srečanja ne sprevržejo v kaj drugega