Avtor Tema: Flatazor  (Prebrano 4615 krat)

Sinica

• *
  • Spol: Ženski
Flatazor
« : 05 September 2010, 20:18:28 »
pozdravljeni!
Se oglašam po dolgem času ...
Danes sem malo brskala po internetu, pregledovala strani, ki jih že nekaj časa nisem odprla in tako sem skočila pogledat tudi na stran od Dogeta. In kaj vidim! Ker sem rahlo obsedena z odkrivanjem novih pasjih hran, me je ugotovitev, da so pri Dogetu dobili novo pasjo hrano, čisto poživila. Flatazor ima dve glavni liniji: Prestige in Protect. Protect je malo boljša in je nekako zasnovana kot dietna linija. Meni se zdi hrana na splošno kar ok po sestavinah, solidna višje povprečna hrana, edino kar me moti, je velika uporaba pšenice in koruze.
Ali kdo od vas pozna to hrano ali je slišal kakšno mnenje o njej?
Naj se debata začne! :-)

Sinica

• *
Flatazor
« Odgovori #1 : 03 Oktober 2010, 18:19:29 »
Sem bila v četrtek na razstavi v Celju, kjer je bila tudi stojnica od Dogeta in so me punce prijazno ponudile dva vzorčka hrane Flatazor: Flatazor Prestige Sensitive Lamb and Rice in Flatazor Protect Digest. No, briketki so kar lušni in lepo dišijo, Athena jih je pojedla z največjim veseljem (ampak to ni merilo, ker itak vse poje), tako da dejansko razmišljam o nakupu nekje v prihodnosti.
Je v tem času še kdo sprobal to hrano?

čara

• *
  • Obožujem pse!
Flatazor
« Odgovori #2 : 03 Oktober 2010, 18:44:25 »
Za čas ko sem pa jaz prišla tja testerjev že ni bilo več. Je pa ta hrana komaj 2 meseca v SLO in si mislim, da je bore malo ljudi to sprobalo.

Če se odločiš pororaj čez cca 3 mesece kako se hrana obnese, ker smo doma v fazi menjave, pa je tooooliko tega.

Sinica

• *
Flatazor
« Odgovori #3 : 03 Oktober 2010, 18:52:37 »
Ja, saj ravno zato sem odprla to temo, ker je hrana nova in ker jih je toliko, da noben nič več ne ve. Potem pa kompliciramo in pregledujemo te sestavine, na koncu pa psu hrana ne odgovarja. Vsaj to se je meni dogajalo takrat, ko sem glede hrane preveč komplicirala.
Sem pa malo pregledala francoske forume, kjer sem našla objave o Flatazorju, in nisem naletela na nič negativnega. Pišejo ljudje, da so zadovoljni in da je hrana ok na njihovih psih.

Lissa

• *
Flatazor
« Odgovori #4 : 30 Oktober 2010, 14:23:34 »
Mi smo trenutno na Flatazorju in smo kar zadovoljni. Chilly jo ima rad (pa je dugače ena zbirčna metka) pa tudi iztrebki so ok.
Pa tudi cenovno je kar ugodna; 1 kg Mini Adulta je 6,45€ če se ne motim.  :)

Lusi

• *
Flatazor
« Odgovori #5 : 06 December 2010, 21:03:15 »
Moja je imela na razpolago že Acano, TOTW (vse 3 okuse), Orijen, RC, Dog Club Elite, pa še kak tester bi se našel... Flatazor Mini so do zdaj edini briketi, ki jih normalno poje (ne tako kot ostale - enega po enega, tako nekaj, potem čez čas pa še kakšnega..), ne le to, jih obožuje (repek tako vihti kot to počne pri občasni konzervici). Zelo izbirčna.  ::)

Škoda le, da je max pakiranje 3 kg.

zoa

• *
Flatazor
« Odgovori #6 : 02 Avgust 2011, 20:00:15 »
Živjo!

Tale tema je sicer malo zastarana,ampak me vseeno zanima,če še kdo uporablja Flatazor briketke? Izkušnje?
http://www.doget.si/trgovina/index.php/psi/hrana/briketirana-hrana.html?blagovna_skupina=178

maryy

• *
Flatazor
« Odgovori #7 : 07 December 2011, 21:40:24 »
Živjo!

Tale tema je sicer malo zastarana,ampak me vseeno zanima,če še kdo uporablja Flatazor briketke? Izkušnje?
http://www.doget.si/trgovina/index.php/psi/hrana/briketirana-hrana.html?blagovna_skupina=178

Ko človek malo brska, pa naleti tudi na taka vprašanja. Moja spička, stara slabih 7 mesecev je začela driskati  in to se nikakor ni umirilo. Niti z rižem. riporočili so mi hrano od fFlatazorja Protect Digest in jo morem prav pohvaliti. Že po dveh obrokih se je prebava uredila in sedaj uživa pasje življenje normalno naprej. Sicer je malo dražja, ampak kljub vsemu, pravi lastnik želi za svojga psa le najboljše :)

Sinica

• *
Flatazor
« Odgovori #8 : 07 December 2011, 22:23:43 »
Oj!

Ja, moja Athena je na Flatazorju že od poletja naprej. Hrana ji je ok, dlaka sije, prebava je super, pa ful rada jo ma. Še kar lep čas ne mislim menjati. Hrano priporočam vsem!