Cremona, vsak lahko sam pelje kremirat v Avstrijo, niste vi edini, ki imate dovoljenje za prevoze:
http://www.vurs.gov.si/si/za_prebivalce_in_pravne_osebe/zivalski_stranski_proizvodi/kremiranje_poginulih_zivali_v_tujini/
Sicer si pa s takim napadalnim tonom resnicno ustvarjate vse drugo kot pozitivno publiciteto. 
Res je da lahko vsaka stranka sama pelje v Avstrijo, sicer to ni ravno lahka pot in mi ponujamo kot pogrebna služba to ureditev. Kar se tiče podjetji smo mi edini ki lahko to uradno storimo! Preverite na VURS-u! Saj nisem rekel da lastniki sami nesmete voziti!! Evidentirani smo pod št. SI B 07-23-01! Kot podjetje ki se profesionalno z tem ukvarja je potrebno malce več, naprimer posebno predelano vozilo! Upoštevati posebne higjenske pogoje itd.... in seveda dovoljenje za opravljanje takega dela in še mnogo več!
Prosim da se natančno prebere! Pišem: " katero podjetje ima dejansko dovoljenje........!"
Mi vam nudimo le nestresno rešitev tega postopka ki je že po naravi dovolj stresen za lastnika, kajti imeli smo že stranke ki so želele biti prisotne, so se peljali z nami in v Avstriji niso mogli več, kljub temu da ni nič groznega ali posebnega za videti. Lastniki imamo čustvene povezave katere ni možno kar tako izklopiti in zaradi katerih nam je vse še toliko težje. Kljub tem je potrebno urediti vso dokumentacijo kar katera je potrebna za prevoz preko meje. Vsi te papirji stanejo pot stane in kremacija stane in dopust je potreben. Konc koncev boste zračunali in boste ugotovili da ste prihranili 20,- EUR, sicer ste mogli sami trpeti celo pot z Vašo mrtvo žival, jo sami predati v krematoriju itd....! Naše stranke so pred vsem zelo hvaležne ta tega niso same storile in da so nekoga našle ki jim je vse to uredil!
Želim se pa distancirati od vsakega napadalnega tona, opisujem le našo dejavnost in podjetje. Vse kar pišem se lahko preveri!