Mi ravno puščamo rasti nov noht na sprednji taci, katerega si je spulil v celoti. Smo imeli pa nemalno problemov. V vojni sta bila zlomljena dva gigantska ovratnika, vsak dan smo previjali taco in kadar je imel na taci povoj, ni hotel nanjo stopiti. copatki so frčali vsepovsod, nogavice prav tako. Prav rad je tudi povito taco dobesedno zalil z vodo iz posode za pitje. Povoji pa absolutno ne smejo bit mokri, ker se potem rana lepo fino paca. Nekega dne sem preprosto obupala, snela povoj in pustila času čas. Vsakič ko smo prišli notr, sem mu tačko namočila v posodico, v kateri je bila mešanica nemrzle vode in joda, da je šla večina svinjarije stran, malo osušila in pustila. Na zraku se je ranica začela hitro sušiti in zdaj je krn suh (vse skupi je trajalo cca 14 dni). Sem ga pa, ker sem po naravi dost panika, večkrat vozila k veterinarju, da smo skupaj preverjali, če se kaj gnoji. Edini nasvet, ki sem ga dobila od veterinarjev je bil, da ne smemo dopustit, da bo rano lizal.
Če je priden in ti ne bo povojev vlekel stran ali jih načrtno namakal v posodi z vodo, boste po mojm lahko zadevo sami uštimali. Res pa je, da se je mojemu rana večkrat odprla, kadar smo šli ven brez zaščite (brez štumfka ali copatka), samo kaj ko se je, če je imel nekaj na nogi, namesto z vohljanjem, ves čas ukvarjal s tem, kar je imel na nogi, vse dokler ni tistga potegnil stran.