Kakšne pa so kaj vaše izkušnje s psarno Fligeland (se opravičujem če sem narobe napisala)?
Jaz poznam poleg svoje še dva iz te psarne in sta mi oba zelo v redu (en je še mladiček tako da ne morem kaj veliko reči). En je ta Roly (sem pred kratkim dala povezavo na njegovo stran), ki je res prijazen (do vseh tujcev), delaven, poln energije in tudi lep. Mojo recimo da že poznate kakšna je

Mi pa njegov odnos (kot vzreditelj) ni všeč. Ko smo mi prišli izbirati svojega mladiča nas ni nič vprašal kakšen karakter želimo, bolj živahnega bolj mirnega (ker je to naš prvi pes pa tud mii nismo kaj dosti vedeli in smo izbirali kar tako

), povedali smo mu da hočemo dolgodlakega in nam je pokazal katera psička ima najdaljšo dlako in to je to. Ko smo čez dva tedna prišli ponjo smo ga za začetek ene pol ure čakali tam pred boksi, in potem je prišel nam jo dal in mi smo šli domov. Brez kakršnih koli nasvetov, kaj naj je, mogoče kakšna osnova česar koli glede na to da je bila naša prva psička, ali da bi nas vprašal kje bo živela, koliko sprehodov in podobno da bi ugotovil če smo sploh pravi lastniki zanjo... kot da mu ne bi bilo mar komu proda svojega mladiča

Moje izkušnje.
Še nekaj včerajšnjih slikic s prvega snega (ki ga danes itak ni več):