Hej!

Včeraj proti večernim uram sva se z Živo odpokali v avto in se zapeljali proti Ljubljani. Odšle sva na obisk k Aski.

Pa zmenjeni sva bile še z eno punco, da prevzameva kletko, ki sem jo jaz zlicitirala. Tako da sva okoli 18.40 prišle v Ljubljano. Parkirali in ker Aske takrat še ni bilo doma, ker je prihajala domov s treningov, sva se še malce sprehodili naokoli.
Ko je Aska pripla smo šle babe na vrt, kjer sva z Živo spoznali Askin prečudovit domek.

Res super pesjak, ful velik zagrajen vrt!

Tam je Živa veselo začela spoznavati nove stvari in seveda vse prevohala. Aska pa ji je vse razkazala.
Malo zatem me je klicala punca za kletko, tako da smo se odločile, da se dobimo na glavni železniški postaji in smo jo mahnile na sprehod. Tam smo prevzele kletko in se še malce zaklepetale.

Nato pa smo šle do mojega avta, odložile kletko, ter jo mahnile nazaj proti Askinemu domeku. Tam na žalost ni bilo ovir, da bi Živa vadila preskoke, oz. poskusila kako to zgleda na pravih ovirah.

Je pa Maja postavila ovire za slalom, ki pa Živi še ne gre najbolje.

Je pa nato Aska pokazala kako se stvari streže in izpeljala odličen slalom.
Nato smo jo mahnile na sprehod ob Ljubljanici. Živa je bila prvič v mestu in nič ji ni bilo jasno, zakaj se na poti tolikokrat ustavljamo in čakamo na rdečih lučeh na prehodih.

Pa prvič v življenju je hodila skozi množico ljudi, ampak jo moram pohvaliti, da je bila ful pridna.

No z Asko sva šle vse od Poljanskega nasipa, do Zlate Ladjice in se nato usedle na pijačo malo naprej od Samsare za Ljubljanico. Midve sva malce klepetali, pesjanke pa sta počivale pri najinih nogah.

Najboljše so bile izjave najmanjših, glej volka, ooo kako lep kuža...

Pa ustavil se je tudi lastnik AMja iz Kungote in smo smo se malce zaklepetali.
Proti 22.uri zvečer smo se odpravile proti avtu in nato sva z Živo počasi odšli domov. Maja in Aska pa sta jo mahnile še na krajši sprehod.
Aska, moram vaju obe pohvalit, ful sta pridne, sploh s treningi in ubogljivosti. Maja je pri Aski dosegla odlično pozornost, Aska samo čaka kdaj bo dobila kakšen ukaz od Maje.

Samo pridno nadgradujta, pa trenirajta.

Pa naj še kdo reče da polarčki niso primerni za agility, RO...

Vse se da če se hoče.

Nekaj fotk:
Živa pri spoznavanju novega teritorija:

Z Asko na vrtu:

Aska:

Pesjanki po lovljenju:

Aska:

Počitek:

Aska Živi: ''Pridi greva se lovit!''

Kdo pa tamle prihaja?

Žejni:

Aska pri prinašanju: