Maja a za Nio imaš že vse nakupljeno?
Bom naredila v nedeljo pohod po Sloveniji, da bom tamalo pokazala vsem. Morm do cacy, pa dp tebe, pa k mojim, pa k fantovim staršem, pa ka babici,...
Majchy glede na to, da je tamala lepoticka in pol, a se mislita kdaj udeleziti tudi kaksne razstave mogoce?
petrca, ni slaba ideja... Naredim spoznavni piknik v nedeljo...
Jaaaaa!!! Bom naredila v nedeljo pohod po Sloveniji, da bom tamalo pokazala vsem. Morm do cacy, pa dp tebe, pa k mojim, pa k fantovim staršem, pa ka babici,... Bom posnela kakšen filmček tamalih, pa dala na net. (Od Elitke mislim seveda. )
A sem kaj pozabila?
Kaja, kaj se štuliš k Elitki Maja bo sam za mene prinesla njene filmčke
A pa to ma use skrati zunaj? Kako ap ve kam gre kakšen?
Maja, jst morm bit prva, ki jo bo spoznala, ker sm najbolj zaslužna
Jaaaaa, kuroooo
Saj jih ima zunaj na vrtu, kjer ima vse zagrajeno. Tako da ji noben ne more ravno pobegnit.
Kaja, kaj se štuliš k Elitki Maja bo sam za mene prinesla njene filmčke Maja, jst morm bit prva, ki jo bo spoznala, ker sm najbolj zaslužna
p.s. ampak jst vem kje je majchy doma, tko da grem lohk do nje jo gledat, vi pa ne veste
Babeeee! Na koncu boste mogle kar na obisk pridt če boste hotle Nio vidt.
Se lahko najavim za vikend po tistem ko dobiš Nio in gremo na eno norenje?Pa še možnost da Nio premečkam je velika
Mi bomo morali kar počakat , da se na kakšni tekmi vidimo,ker pri nas bo postala norišnica- Šušu ima 2x na teden agi, 2x Bbh, še Sky treninge, treninge pašnje bo tudi treba nekam še vriniti pred testom,tamalga vozit na treninge,...