Ja še sama ne morem verjeti, da je sedaj res samo še čisto malo in bo tamala pri meni.
Mucika... Avrora, Eva in jaz smo v skupini ob 19h. Hotele smo biti ob 18h, pa smo malo zamudile in je bilo za ob 18h že vse zasedeno.

Z Živo nisem nič hodila v šolo, nisem imela možnosti za to

. Tako da sem jo vse učila sama. Na začetku sva se pač naučile osnovnih povelij, nič kaj takega. S klikerjem in trikci pa sva začeli delati pred parimi leti.

In moram reči, da ji je šolanje s klikerjem zelo zelo všeč. Takoj pogrunta kaj hočem od nje in tudi ful ji je zabavno. Takoj ko vidi kliker že kaže vse trikce, ki sva se jih nedavno naučile.

Zna kar nekaj trikcev in povelji poslušnosti (sedi, prostor, tačko, drugo tačko, mahaj, počakaj, domov, prosi, skoči, hop gor, hop dol, išči, lulat, teci, sem, počasi, lupčka, skozi, hop čez, zasuk levo, zasuk desno, tačko čez oči (v ležečem + sedečem položaju),...) in malo elementov iz agilityja: preskoki, slalom, hoja po klopi,...
Saj se da tudi s huskyjem marsikaj naučiti, vendar je treba vedeti, da ju huskyju v prvi vrsti v nagonu želja po teku. Rabi res ogromno gibanja. Tako da ja, se ukvarjave s bikejoringom, tekom, skijoringom, rollerjoringom, itd.

No saj s tvojo sošolko se bomo pa zihr videli, ko bomo imeli izmenjavo skupin.

Kakšne barve psičko pa ima? Kako to da se je odločila za huskyco? Daj reči ji naj pride na forum.

Potem bomo kar 4 iz male šole forumašice.