Kaj se dogaja pri nas?
Trenutno uživamo vse tri babe na Ptuju.

Živa je po starem, v večernih urah šibamo na sprehod, ali pa s Seven uživata v skupnem bikejoringu.

Z Nio sem bila v soboto pri veterinarju zaradi napihnjenega trebuščka... Je rekel veterinar, da je vse ok, sploh če je živahna, normalno je in kaka... in da normalo razglistit konec tedna.

Potem smo bili cel dan v Halozah, kjer smo se imeli ful fajn na praznovanju roj.dneva... Nia se je ful igrala z otroci, lovila frizije, žogice...
No, ampak mene je ta trebušček res ful skrbel, ker je res ogormen. In sem šla včeraj še enkrat na veterinarsko kliniko. Tokrat je hvala bogu delal g. Senčar!
In že takoj ko jo je vidil je rekel, da je treba nujno slikat na rentgen. Sva se šle slikat, kjer sem jo držala in je bila ful pridna.
Nato sva dali iz obeh tačk kri, za preiskave. In nato sva šle nazaj k Senčarju, ki jo je poslušal, ji izmeril temperaturo in jo pretipal...
Rentgenska slika ne bi mogla biti slabša kot je bila. V trebuščku je bilo polno vode!
Tako je dobila v ponedeljek 3 injekcije, danes sva bile zopet v ambulanti, kjer je dobila 2 injekciji.
Jutri greve zopet na injekciji in na punktacijo.

Danes sva dobili izvide krvi, ki so dokaj ok, edino malce je slabokrvna (HTC=32,5% - normalno je 37-55) (HGB=10,9g/dl - normalno je 12-18).
Tako da sva dobili sirup za zdravljenje anemije, pa uporablja se tudi pri črevesnih,želodčnih, krvnih zajedalcih, oslabelih živalih.

Groza, Senčar je rekel, da res čudno, da je normalno živahna, normalno kaka (4x dnevno) in da ima normalen apetit.
Upam da bo kmalu končno vse ok.