Avtor Tema: Angleški Buldog [Bulldog]  (Prebrano 313560 krat)

Grega18

• *
Angleški Buldog [Bulldog]
« Odgovori #240 : 07 December 2007, 17:09:08 »
Oh te slikce.... ko bi jih vsaj znau dat gor.... Ne rata mi urediti sliko da bi bla manjša od 256kb.... ima kdo kakšen nasvet???

Rinchy

• Moderator
  • Spol: Ženski
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #241 : 07 December 2007, 17:11:04 »
Grega, slike pomanjšaj v kakšnem programu za slike. Glede vstavljanja slik, pa je več napisano TUKAJ (http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=800.0). Če ti ne bo šlo, mi lahko slike pošlješ na mail, pa jih lahko jaz objavim.

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #242 : 07 December 2007, 17:14:01 »
Shrani jih na net moj-album.
Potem pa ko imaš slikice v tem albumu pa klikneš desni miškin gumb in lastnosti 2/3 klikneš url "naslov"
in kopiraš v Pesjanarja. Prej še moraš dati sliko v :

Grega18

• *
« Odgovori #243 : 07 December 2007, 17:20:59 »
Hvala.... Bom poskusil.... Aja doma sm pa blizu Nove Gorice

misaja

• *
« Odgovori #244 : 07 December 2007, 17:21:22 »
O kilogramih govorim na splošno za vse buldoge. rodovniške in nerodovniške. Če ga hočeš peljat na razstavo mora imet več kg. Nerodovniškega pa itak ne moreš.
Drugače pa nekaj o tek koliko so ljudje informirani o tej pasmi. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem da nimajo pojima. Ko sem jaz peljala Lexa na sprehod so ga vsi božali in kako je lep,... Nihče pa ni vedel, kaj je to za ena pasma. A angleški buldog, hm???????
Te pa ful grizejo, ko so veliki, pa ful zrastejo, o ja, pa ful se slinijo. A ne????
Kwa pa sploh govorite???? Pojima nimate!!! Opis velja za kakega boksarja. In to pol razlagat!!! Mogoče so pa kaki tujci bolj informirani o buldogih. Napisala sem, da se je to že zgodilo, in sicer v tujini. Ljudje so sami krivi, ker se ne pozanimajo.
Naš Lex je rodovniški. Star 4 mesece in težek 17 kg. Ravno včeraj je spet izgubil en zobek.

Grega18

• *
« Odgovori #245 : 07 December 2007, 17:30:40 »
http://www.moj-album.com/uredi/grega18/10323818/?os=10323853

Upam da bo delalo.... Aja pa slikce še pridejo kr trenutno nima digitalca in mam na voljo tri slike......

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #246 : 07 December 2007, 17:36:29 »
kako zgubil zobek?
Ja vem...nekateri ljudje res nimajo pojma.men je enkrat nek moški začel :"zakaj ima ta boksar tako grdo odsekan rep!?"
al pa ko je neka gospa svoji vnukici rekla:"ne to je hud kuža,poglej tem čez cesto je en LEPŠI."(sem pustila da ker ga je mala hotla pobožat).Drugič ko sem srečala isto gospo s vnukico pa baluja nisem zravn male pustila da nebi ona kaj spet govorila...no potem pa je rekla vnukinji:"glej deklica ti ga noče pokazati!"
Mislim...

Grega18

• *
« Odgovori #247 : 07 December 2007, 17:38:12 »
Eh tega da je to zverin in napadalen pa žleht pes poslušam že od kar ga mam predvsem pa od tistih ki psa sploh nimajo.... Prej sm imeu Nemškega ovčarja ki je biu pa res žleh pa ni nobeden reku da kakšnega žleht psa imam... Ljude so premalo osveščeni ker po televiziji vidijo ko kaže kako doge pa pitbuli napadajo nikoli pa niso videli kako zlatiprinašalec napade ali pa npr. novofundlanec, ovčar, itd..... Tko da mi gre že malo na k....... ko me vsi prašajo tko mlad fant pa taka mrcina in to predvsem pri starejših ljudeh... sicer pa z njim nimam težav ker je do ljudi res prijazen.... Zdaj sm ga začel učiti socializacije z drugimi psi in gre mi še kar dobro....:)

misaja

• *
« Odgovori #248 : 07 December 2007, 17:39:23 »
Mlečni zobki mu odpadajo in rastejo novi.

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #249 : 07 December 2007, 17:41:18 »
Lep bulliy je Don.
Balu mu pošilja
Aja jaz pri Baluju nisem opazla da bi mu odpadli

Grega18

• *
« Odgovori #250 : 07 December 2007, 17:42:56 »
Aja kako pa je kej s hrano pri teh psih???? Jst mu dajem pedigre brikete vsak tolk pa mu riž z zelenjavo skuham in vsake tolk tudi stepen beljak ki je baje dober za kožo....

Grega18

• *
« Odgovori #251 : 07 December 2007, 17:45:12 »
Tudi tvoj balu je čudovit... Pa reči mu da ga pozdravja Don in mu pošilja en velik  :-*

misaja

• *
« Odgovori #252 : 07 December 2007, 17:49:53 »
Se strinjam s tabo Grega. Lexa je dva tedna nazaj ugriznil en mali mešanček, ker se je hotel z njim igrat. Lastnik pa; ja naš kuža se redko s katerim igra. Ja ful dobr. Socializiraj raje svojega psa. Pa je bil mešanček, pol manjši od Lexa. Hvala bogu, mu ni bilo nič hudega. In upam, da je svojo malo zverino vsaj cepil!!! In taki psi potem niso nevarni??? !!!! Buldogi pa zaradi svoje zunanjosti kao so. To folk, kar tako razmišljajte. Tudi mene je že ugriznil kokršpanjel! Pa tako so "cotkani", a ne?! Folk nima pojima!
Kar najdi prijatelje svojemu kužku. Naš ima probleme. Večina kužkov beži od njega, saj bi se revček samo igral. Ne vem, zakaj se ga tako bojijo. Srečo sem imela le z Belgijskim ovčarjem.

misaja

• *
« Odgovori #253 : 07 December 2007, 17:52:08 »
Mi Lexu dajemo hrano Mera Dog, po nasvetu rejcev. Odlična hrana. So suhi briketi, dostikrat mu notri kaj vmešamo, jih razmočimo in pohrusta en, dva, tri...

Grega18

• *
« Odgovori #254 : 07 December 2007, 17:59:33 »
Ja misaja tudi jast sm imeu srečo do zdaj samo pri novofundlandki  in še to sta se proti kocu hotela scukat ker se je on hotu parit ona pa mu ni dovolia ampa je šlo use uredi skozi.... poleg tega pa o napadalnosti drugih pasem je mama peljala dona na sprehod spuščenega in pride lastnik z zaltim prinašalcem spuščenim seveda in sedaj ima mama ceu raztrgan prst ker sta se psa začela gristi pa je mama ga hotela pripet Dona in  sedaj ima ceu prst pošivan ker jo je prinašalec za prst ugriznil.... poleg tega ni to edini primer zlatega prinašalca.... Naj mi pa zdej da en primer kjer je v zadnjih desetih letih koga napadel bulldog.... vrjetno ga ni razen če za to ni biu dresiran!!!!!!! odloćno pa nasprotujem in ne svetuje da bi buldoga učiu obrambe ker ima tega še nekaj u krvi...

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #255 : 07 December 2007, 18:02:10 »
Grega hvala.
Misaja kot si rekla ljudje gledajo samo po zunanjosti.
In so še kje slišali da so se buldogi "borili" v areni proti bikom...to je bilo nekdaj,zdaj je vse drugače.
A so vaši buliji dobili kaj za miklavža?Moj je dobil plišastega TIGRA hehe

Grega18

• *
« Odgovori #256 : 07 December 2007, 18:06:32 »
Ja moj je dobiu za miklavže ne preveč lepo darilo ampak potrebno, namreč peljal sem ga cepiti proti kugi:)

Grega18

• *
« Odgovori #257 : 07 December 2007, 18:09:08 »
Urša zelo lep posnetek.... a je Bulu tvoj prvi pes????

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #258 : 07 December 2007, 18:11:00 »
 dobro darilce
khm..BALU
Moj je 1.drugače pa ima še babica (ki živi nad nami) enega.

Grega18

• *
« Odgovori #259 : 07 December 2007, 18:13:14 »
Kako to da si se odločila prav za bulldoga??? Jst sm ga vedno hotu met samo je biu zame vedno predrag, zdej sm ga pa končno dobiu.... jupi :P

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #260 : 07 December 2007, 18:19:23 »
Hja..
Sosedi so dobili psico AB (njegovo mamico)in mi je bla všeč.Čeprav se večina ljudi špota iz takih psov..MENE NI SRAM.

Grega18

• *
« Odgovori #261 : 07 December 2007, 18:25:15 »
Urša prov razmišljaš...tudi meni je blo malo čudno na začetku kaj bodo rekli ljudje, še posebej ker živim na vasi in majo vsi tiste žleht mešančke in tko da zdej me ni pa nč sram, nasprotno sm zelo ponosen da ga imam! buldogi so zakon

Alya

• Pesjanar
« Odgovori #262 : 07 December 2007, 19:13:22 »
kako zgubil zobek?
Ja vem...nekateri ljudje res nimajo pojma.men je enkrat nek moški začel :"zakaj ima ta boksar tako grdo odsekan rep!?"
al pa ko je neka gospa svoji vnukici rekla:"ne to je hud kuža,poglej tem čez cesto je en LEPŠI."(sem pustila da ker ga je mala hotla pobožat).Drugič ko sem srečala isto gospo s vnukico pa baluja nisem zravn male pustila da nebi ona kaj spet govorila...no potem pa je rekla vnukinji:"glej deklica ti ga noče pokazati!"
Mislim...
Pa kaj je z temi ljudmi?! >:( Mislim... Bulldogi so eni najprijaznejših psov, sploh pa Balu. Žal so pri ljubeh bull pasme izredno nepriljubljene... Žal... :-\
Grega: Don je zelooo luškan! :-* :-|~

misaja

• *
« Odgovori #263 : 07 December 2007, 19:21:26 »
Ja se strinjam, Don je cukrček. :o

misaja

• *
« Odgovori #264 : 07 December 2007, 19:23:26 »
Tuki je video od Lexa. Slikice pa prav zdej nalagam v moj album.

http://uk.youtube.com/watch?v=5YG7LkQVJTs

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #265 : 07 December 2007, 19:31:55 »
Kak je
Balu pošilja

Alya

• Pesjanar
« Odgovori #266 : 07 December 2007, 19:32:19 »
Kok je cort  :-*

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #267 : 07 December 2007, 19:35:16 »
Aja kako pa je kej s hrano pri teh psih???? Jst mu dajem pedigre brikete vsak tolk pa mu riž z zelenjavo skuham in vsake tolk tudi stepen beljak ki je baje dober za kožo....
Na dan potrebuje 300g mesa,250g kuhanega riža  in zelenjave

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
« Odgovori #268 : 07 December 2007, 19:44:17 »
vi kaj čistite zobeke?pa kak?
Hvala za odg.

misaja

• *