micimici, ne bodi pateticna!
Jaz pisem iz svojih izkusen! Zaradi tega ti res ni treba pljuvati po meni! In dve klimi v mojem kombiju niso bile narocena za Jelkine buldoge ampak prvenstveno za moje pse! To, da imajo prepoved letenja ravno buldogi pri nekaterih letalskih druzbah te pa ne moti, kaj? In verjamem, da je njihova klimatizacija v letalu veliko boljsa in bolj prilagojena za prevoz zivih osebkov, kot pa moj kombi. Ceprav tudi ni slab

Na koliko razstavah po tujini pa si ti ze bila, da si tako dobro obvescena o kolapsiranju buldogov v ringu?
Ti bom jaz na brzaka nastela nekaj primerov, pa nisem lastnica te pasme! V Luxu kjer je Jelka razstavljala svoje buldoge je ravno ona resila psa enemu od razstavljalcev. Sicer ne v ringu ampak par metrov izven ringa! Pa gospoda, ki je zelo znan slovenski vzreditelj in razstavljalec malo pobaraj, kako je sel na razstavo z buldogi, potem pa se je vrnil v Slovenijo z enim manj. Pa v avtu je imel klimo. Cudno
Tukaj pa ti prilagam sliko, kako je razstavljalec v ringu imel flasko vode in brisacko, s katero je hladil jajcka svojemu razstavnemu samcku sredi maja na cisto lustni razstavi z rahlo povisanimi temperaturami. Sprasujem se, ce bi ga pripeljal na razstavo, ce bi se leta dogajala v avgustu.

Pes je dejansko stal v ringu in sodnica ga je ocenjevala, med tem, ko ga je lastnik "ohlajeval".Verjetno je ze vedel zakaj to dela.
Hmm...mogoce pa je imel buldog jajcka umazana, pa so to ugotovili sele v ringu

Ali pa ti preprosto gre na zivce moje pisanje v tej temi, ker sem pac z "Jelko" na "ti" in poznam dolocene zadeve bolj poblize v zvezi s to pasmo?
Sicer pa je vedno tako, da vzreditelji zelo radi "prikrivajo" dolocene negativne pojavi pri pasmi, ki jo vzrejajo!
Ker poznam spetire med buldogasi, se mi mocno dozdeva, kdo se skriva za nikom micimici. Zato, bova medve hitro zakljucili.
Missa