Nastja, meni je ful lep na tej zadnji sliki, ko je star 11 mesecev. No, končno je eden tud povedal, kaj se mu po cesti dogaja....Hm, sem se nasmejala ob tistem "A si ti mogoče mal velik?". Kaj vse govorijo, ko greva midva z Brunotom po cesti.... Jaz tud slučajno nisem zanimiva, Bruno je pa prava zvezda. Nelly lahko pove, kako je bilo včeraj, ko sva šla malo v pasjo šolo pogledat....Pri množici razno raznih psov so vsi buljili v Brunota, eden se je pa celo opogumil in me prišel vprašat, katera pasma je to....kar čudno se mi zdi, da me še kdo to vpraša, hja, kdo pa ni gledal Sreče na vrvici?! Drugač pa res letijo razno razni komentarji, najbolj me pa preseneča to, da si veliko ljudi upa zraven in pobožat, ko božajo se pa šele spomnijo vprašat, a je kej hud.....Nastja hvala za podatek o teži, potem smo res čisto normalni pri naši kilaži. No, saj smo hujšali vmes, tud veterinarji so rekli, da zdaj ni več debel, da pa tudi suh ni. Zdaj jemo normalno. Jogurt še vedno in z največjim užitkom. Pa jagod tud nimamo na vrtu - Bruno vse poje....Koliko pa vaši psi jedo sadje?
Lp,
G.