Kast-nalašč sem dala gor sliko kjer sta oba,da se vidi kako lepa je črno-bela kombinacija.

Nelly-ne vem,če je zrasla,jaz ki jo gledam cel dan nimam takšnega občutka.Verjetno pa,me že malo prestavi zjutraj ko skoči name.Jutri sem še v službi,potem pa nekaj dni ne,pokliči,pa se zmenimo za en sprehod.
Neyka-upam,da bo čim bolj Neonu podobna,mamice še nisem videla v živo.V parku nimamo težav,tu pri nas so ljudje niso ravno proti kužkom.Otroci so pa tako čisto nori nanjo.Malo sem sicer še previdna,ker otroci tekajo z njeno žogico,ona pa za njimi.Pa se kdo prestraši in zašprinta,Biba pa seveda misli,da se še vedno igrajo

Ampak zdaj že vejo,da se morajo takrat samo ustaviti,pa se Biba tudi.Včasih pride takšna domov kot cunja,spi kot top celo noč.Tudi s čisto majhnimi je zelo previdna,vedno lepo počaka,da jo pobožajo in ne skače po njih.V glavnem zdaj je glavno igralo v parku,gugalnice niso več zanimive.V Maribor bo pa šla z mano samo če bom šla s svojim avtom,nekaj se meniva z mojim šefom,da bi šla skupaj,no bom videla.
Person-če se boš ti potrudil,da boš ugrabil nekoga na dveh nogah,se bom tudi jaz potrudila priti s svojim avtom,da še Biba zraven pride,jaz bom pa še Atuma in Nelly ugrabila.