Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1869143 krat)

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Spol: Ženski
  • Newfing through life!
    • krace
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #1470 : 10 September 2006, 10:34:29 »
Ste se imeli pa super fajn!  8)  Koliko pa je Atum sedaj star (se oproščam, ker vas je toliko lastnikov pubertetnikov, pa ne sledim preveč dobro, sem ratala podobna mojemu abrahamovcu  ::)  :-[  :) )?
A zavesice ima postrižene ali mu sploh še niso zrasle?

Lp

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1471 : 10 September 2006, 10:39:55 »
O Atum..super lepotec  :o :-*

Newfka ne sekiraj se...tudi jaz vem samo da ima moj bučman 2,5 let pa Biba skor pol leta in thats all.  :-[ :-[

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1472 : 10 September 2006, 14:44:44 »
Newka : Atum bo 22.9. star 9 mesecev. Zavesice nima postrizene. Mladickasta dlaka, ki jo je imel na zavesicah je sla dol (je izgledal taksen, da sem se sprasevala ali je labradorec ali njuf :D), sedaj rastejo nove, ki pa se niso se ravno goste in dolge. In sploh ko je moker zgleda kot bi stal na zobotrebcih, ko se se tiste zavesice,ki jih ima polezejo :D Ampak bo enkrat boljse upam... vztrajno rastejo  ;) Nasploh ni nic postrizen, postrizene ima samo uhlje..ostalo je pa tako kakrsno je zrastlo  ::) Cakamo, da bo dlaka do konca zrastla taka kot mora.. potem pa sledi en dober grooming  ;) Mamo sosedo, ki je pred parimi dnevi nekje v tujini opravila solanje za pasjega frizerja... se bo malo na atumu specializirala ;)

Neyka kdaj ze tvoji mladicki praznujejo? 23? Vem da atum 22, Bruno 21, ter biba in sona 20 in 23..samo ne vem katera je kdaj. Vsi smo na kupu, samo par mesecev je razlike..bomo kar skupaj eno fajn njufi festo uzgali :o Pridete?

Kast.. definitivno je Atum, samo malo smo si rjavega njufka zazeleli :D Ne verjames? Ce ne drugace, se ga spozna po njegovih nagajivih ockah, ko samo gleda kaj bo spet uspicil   :P

leonora

• *
« Odgovori #1473 : 10 September 2006, 14:58:01 »
Zdravo vsem skupaj po dolgem času.Mi smo pa pasli kozice(spomnite se,kako ste jih imeli in potem to pomnožite s tri)Grozljivka! >:D Biba praznuje 23 marca,tako da bomo takrat res eno temeljito njufi fešto naredili.Pridete?
Nelly,vidim,da zna moj nevečnoriznanstvenik plavati  :-*  :-*  :-* Krasno!
No,naša Biba je zdaj malo užaljena,ker otroci niso bili ravno razpoloženi za igranje in crkljanje,čohat jih pa Biba ni znala.In zdaj ima nos do tal,pa jo bomo že potolažili.Neyka,poglej Nellyine slike,tam boš videla,da smo Neona držali,ko si bila v ringu z Bibo.Na tisti sliki,kjer je spuščen vedve sigurno niste bile niti blizu ringa(ja vidiš,da jaz sedim,kje bi pa zdržala sede,če je bilo takrat najbolj napeto) :P  :o
Počohajte vaše bučkote v najinem imenu
Nelly,zdaj ga pa res že pogrešam  :-\  :(  :'(

Person

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #1474 : 10 September 2006, 18:43:40 »
Heh, sej je bil problem samo v tem, kako je nastala una fotka, k se prav vidi, da nihče ne drži povodca.
Pa smo že tudi razčistili, kdo je krivec ... itak krivca ne moreš sfalit :-[

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1475 : 10 September 2006, 20:51:53 »
Oh ja sej ni panike. Sam da ni blo nič narobe  ;) Če bi pa ušel pa kakšno sranje naredil... (kazen bi bla primerna  >:D ;))

Leonora...nam boš kej Bibico še pokazala? Od Lili slike sem vse že petnajstkrat okrog obrnla pa bi mal nove rada vidla ;)

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1476 : 11 September 2006, 09:59:43 »
Bo kdo šel na razstavo v Maribor? Midva prideva, pa bi bila prav vesela, če bi še vse te krasne njufke videla v živo  :)!

Kast

• *
« Odgovori #1477 : 11 September 2006, 11:10:52 »
Se bo Janko razstavljal?

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1478 : 11 September 2006, 14:39:24 »
šnufi mogoče ampak definitivno brez Neona. Tudi zase še iščem prevoz  :-\

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1479 : 11 September 2006, 15:19:08 »
Za Janka bo to zdaj druga razstava. Prvič sva bila v Hrušici. Da ga malo pohvalim: tam je bil odličen in zelo perspektiven  8) 8). Pa še prvič je bilo za naju oba. Me zanima kak bo zdaj, ker ma še veliko puha.

Nelly: ma Atum tudi še puh, veliko?

Kast: vaju ne bo?

Neyka: škoda, da Neona ne bo, jaz bi ga pa tak rada vidla. :(

Kast

• *
« Odgovori #1480 : 11 September 2006, 16:00:39 »
Šnufi, ne vem še sigurno, če pridem, mogoče sama ali s Sočo (ampak le pogledat).
LP

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1481 : 11 September 2006, 16:09:24 »
Snufi, nas v mb ne bo.. ker moram na eno okroglo obletnico, tako da ni casa :'( Itak se Atum nebi razstavljal, ker nam se kar ni dlaka dovolj zrastla na mestu, kjer je bil operiran in je se prevec vidno. Ampak se ne sekiram, glavno da nogico normalno uporablja in je vse ok.

Dlako je Atum ze v celoti zamenjal v pravo, samo okrog riti ima se malo stare dlake. Malo je krivda tudi v tem, da so prave pasje borbe, ko je treba tisto mesto pocesati ::)  Kdaj je pa Janko zacel menjati dlako? Pri nas je zacela prva prava dlaka rasti okrog 3,5 meseca. Mislim, da mladickasta dlaka nebi smela vplivati na oceno, saj se mora razumeti da je mladic in vsi pac ne menjajo istocasno dlako, eden prej drugi kasneje. A Janko ze kaj dviguje nogico, ko gre lulat? Nas se kar lula kot puncka :D :D

p.s. Glej da Janka na razstavi preslikas po dolgem in pocez.. in ostale njufke seveda. Da si bomo tisti, ki nas ne bo lahko malo sline cedili ;D

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #1482 : 12 September 2006, 06:06:28 »
Mi smo pa uspešno pozdravili kraste .. mislim - jih še zdravimo  :P Ogljičevo mazilo ni pomagalo oz. je ampak so se kraste spet pojavile na sprednjih nogah. In smo šli do veterinarja pa nam je dal Dermatin tablete. Za boljšo dlako, obnavljanje kože. Rekel je da se je preveč kopal. Bili smo vsak dan za Savinji in je bil v reki, potem pa smo ga še 2× skopali ker je bil ves blaten.  ::) In potem smo dobili kraste. Zdaj pa izginjajo pa še Indi ima dlako gostejšo kot prej. Te tablete so res fajn za dlako  8) ::)

Nelly: Indi pa ni več punčka  :P :P :P :P Je kar kmalu začel dvigovat nogo .. samo od začetka še malo nerodno  ::) :o

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1483 : 12 September 2006, 09:33:20 »
Nelly: Janko še ima pasove stare dlake pri ušesih, pa na dekolteju, pa malo vmes po tačkah. Tak da je malo flekast ::).

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1484 : 12 September 2006, 09:36:04 »
nastja: čestitam, da ste pozdravili kraste.  :) :).

Janko še lula kot punčka, včasih se zdi, da bo dvignil tačko, pa si zopet premisli  ;D.

leonora

• *
« Odgovori #1485 : 12 September 2006, 14:02:17 »
Neyka,evo ene slikice,ostale so v albumu.Smo včeraj nesli aparat s sabo v park,samo kaj,ko ta naša damica ni nikoli pri miru  >:D  :-*

Jaz pridem v Maribor,samo sama,brez Bibe.Šnufi,tista,ki se bo najbolj slinila okoli Janka sem jaz. :P

Kast

• *
« Odgovori #1486 : 12 September 2006, 14:49:03 »
Kake učke, zdaj pa res ne vem kdo je lepši, Biba al tvoj sine  ;)

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1487 : 12 September 2006, 16:40:07 »
Joj Leonora, kak cuker je Biba. A se samo meni zdi ali je full zrastla? Moramo se spet kaj videti... da jo spet malo precoham :D

Ce gres pa v mb pa glej da fotkas. Jaz bi tudi, sem se ze veselila, ker je slavje odpovedano... sedaj pa ni prevoza :'( :'( Se bo potrebno zadovoljiti z slikami. Ali kdo ve koliko njufkov je prijavljenih?

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1488 : 12 September 2006, 20:13:02 »
O kok smo cortkani  :-* Pa kako lepo črno dlakco že mamo...pa kako smo očku podobni... Je ravno taka ko on edino glavco ma malo mamici tut podobno. Drugače pa rjava dlaka po uhih in po prsih ki bo trajala še pa še časa in bo nenavadno dolga  ::) je čisto Neonova  ;)

Kako so pa ostali v parku reagirali na spuščeno "pošast ki itak ubije vse kar ji pride na pot"? A za enkrat še ni tok velka da bi se je bali? Imaš kake nove podatke o kilaži in višini?

V Maribor jo pa komot vzameš...sej veš socializacija :) (pa seveda Neyka pride MOGOČE (bolj malo možno sicer) pogledat ;) ;))

Person

• *
« Odgovori #1489 : 12 September 2006, 20:44:02 »
Hehe, mislim, da bo treba nekoga ugrabit, da ne bo imel izgovorov, da ne more prit v MB  ;)
Nekoga na dveh nogah  ::)

leonora

• *
« Odgovori #1490 : 12 September 2006, 21:52:31 »
Kast-nalašč sem dala gor sliko kjer sta oba,da se vidi kako lepa je črno-bela kombinacija. :-*
Nelly-ne vem,če je zrasla,jaz ki jo gledam cel dan nimam takšnega občutka.Verjetno pa,me že malo prestavi zjutraj ko skoči name.Jutri sem še v službi,potem pa nekaj dni ne,pokliči,pa se zmenimo za en sprehod.
Neyka-upam,da bo čim bolj Neonu podobna,mamice še nisem videla v živo.V parku nimamo težav,tu pri nas so ljudje niso ravno proti kužkom.Otroci so pa tako čisto nori nanjo.Malo sem sicer še previdna,ker otroci tekajo z njeno žogico,ona pa za njimi.Pa se kdo prestraši in zašprinta,Biba pa seveda misli,da se še vedno igrajo  :P Ampak zdaj že vejo,da se morajo takrat samo ustaviti,pa se Biba tudi.Včasih pride takšna domov kot cunja,spi kot top celo noč.Tudi s čisto majhnimi je zelo previdna,vedno lepo počaka,da jo pobožajo in ne skače po njih.V glavnem zdaj je glavno igralo v parku,gugalnice niso več zanimive.V Maribor bo pa šla z mano samo če bom šla s svojim avtom,nekaj se meniva z mojim šefom,da bi šla skupaj,no bom videla.
Person-če se boš ti potrudil,da boš ugrabil nekoga na dveh nogah,se bom tudi jaz potrudila priti s svojim avtom,da še Biba zraven pride,jaz bom pa še Atuma in Nelly ugrabila.

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1491 : 12 September 2006, 22:06:05 »
Hehe Obljubim da se bom v primeru da ne bo prevoza pustila ugrabit  ::)  >:D

Je pa Tudi ELi luškana psička in bi mi blo bol všeč če bi kakšen detajl tamali podedovali po njej. Je pa Biba vsaj za zdaj mali Neon  :) s super čudovito fajnim karakterjem  ;D

Person

• *
« Odgovori #1492 : 12 September 2006, 22:52:08 »
Leonora: Hehe, se še kontaktirava za najin zlobni načrt ;) >:D >:D

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #1493 : 14 September 2006, 07:06:51 »
Mi pa zdej hodimo v pasjo šolo  :o Oktobra bomo mogoče že opravljali izpit A .. mogoče pa šele naslednjega oktobla, vse je odvisno od Indija (pa malo od mene)  :P ::) V ponedeljek je bil prekrasen  ::) 8) Indi priden, jaz pridna .. vse je blo fajn. Edinole na prostoru mi pa noče sedet medtem ko sem jaz 5, 6 metrov oddaljena  ::) Ampak bomo še izpilili.  :) Držte pesti da nama bo šlo v prihodnje (torej tudi danes) še boljše in da bova naredila izpitttt  ;D Pol pa naprej  ::)

Person

• *
« Odgovori #1494 : 14 September 2006, 13:07:08 »
No, držimo pesti, da ga naučiš lepega obnašanja ;)

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1495 : 15 September 2006, 11:00:09 »
Nama z Jankom v šoli tudi dela največ težav odlaganje na prostoru, sploh ko se obrnem s hrbtom stran od njega že prikolovrati za mano  :D. Takšni so pač naši razvajeni kužki, ki ne morejo zdržati dve minuti brez nas  :-*.

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1496 : 15 September 2006, 12:40:54 »
Neonov edini problem je zoprnija do nekastriranih samcev in če je zraven manjše število psov jaz postanem zelo nezanimiva. Na razstavi je pa cukrček ki ga z lahkoto upravlja vsakdo  ::)

Mi pa za Maribor super kaže! So mi test od matematike prestavli. Tako da zdej samo še prevoz  :) Mislim, da se bom pustila ugrabit ;)

Person

• *
« Odgovori #1497 : 15 September 2006, 20:28:14 »
Ma Neon je vedno cuker 8)

katja123

• *
« Odgovori #1498 : 16 September 2006, 10:27:01 »
Še malo novic o naju z Buco. Je pridna in hodi v šolo. V novembru bo delala A izpit, mogoče tudi B -Bh.
Žal pa je ne šolam jaz, ampak mož. Konec avgusta sem imela nesrečo in sem si zlomila desni komolec. Tako je vodenje psa prepovedano še vsaj dva meseca.  :'( Škoda, da ne bom mogla sama z njo opravljati izpitov.  :'(

Kast

• *
« Odgovori #1499 : 16 September 2006, 15:53:42 »
Katja, upam da si boš kmalu opomogla.
LP