Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1880782 krat)

SABINA

• *
  • Spol: Ženski
  • Živi in ne misli na jutri!
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #1950 : 25 November 2006, 19:14:31 »
Zakaj bi bili razočarani, če bi našli pod smreko črno puhasto kepico? :'( JAz bi jo bila zelo vesela. Mislim, da si jo želi cela družina, ne samo otrok. Starši prav gotovo dobro pretehtajo situacijo, saj takšen kuža res ne stane samo nekaj tolarjev, tako kot milka čokolada. :(

Oglasa sicer nisem prebrala, vendar menim, da je naletel na prevelik negativen odziv!!! >:( >:(
Ne obsojajmo in kritizirajmo vzrediteljev takoj, prav gotovo je njihov namen dober. ::)
Bodoči lastniki, sploh rodovniških psov, prav gotovo vedo v kaj se spuščajo. Otroci do 10 leta starosti, pa res ne morejo prevzeti odgovornosti za novega člana družine, zato so tukaj seveda starši. Ko se odločimo za nakup psa, je pa res, da se vedno najde tudi izgovor, kupili smo ga...! ??? V večini primerov si jih res podarimo za roj. dan, za odl. učni uspeh, za maturo,...

Sona ima svoj ustaljeni urnik življenja v stanovanju in svoji rezidenci. Njena parcela meri 48 kvadratnih metrov. Ima zidano hišo v kateri je manjša lesena hiška, pokrit pesjak in travnik kjer opravlja svoje potrebe. ;)

Kjer sem jaz je tudi ona, najraje pa v spalnici, kjer norimo in se veselimo. Povsod je z nami, le v službi in v šoli ne!!! :'( :'( :'( :'( :'(

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #1951 : 25 November 2006, 22:43:04 »
Ufff, šele sedaj jaz to vidim...  :o  ::) da je Neyka pripravila članek o cistenuriji namreč. Res super!  ;D
Sedaj pa manjka še kakšen članek o stenozah...

Lp

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1952 : 26 November 2006, 05:01:21 »
Sabina, cisto nic ni narobe, ce je mladicek namenjen kot bozicno darilo..ce je le pricakovan, zazeljen in vnaprej planiran. Ne trenutni navdih. Velikokrat se taki mladicki znajdejo kmalu po praznikih nekje na cesti ali pa pozabljeni od vseh v nekem zanemarjenem pesjaku. Tega si pa ne zelimo a ne?

Zakaj pa ne pes z rodovnikom? Zakaj se rodovniskim mladicem to ne more zgoditi?  Nekaterim pac cekincki niso problem. In verjetno razmisljajo v stilu, kaksen velik vtis bodo naredili na obdarovanca, ce mu bodo podarili se kup papirjev, da se bo videlo, da je pes res nekaj "vreden".  ??? :'(

Zakaj bi bila razocarana ce bi pod jelko nasla pravega pasjega mladicka? Ceprav bi se ga v trenutku razveselila bi me v naslednjem trenutku popadla jeza.. ne do mladica.. do brihtnih buc, ki so se spravili v nakup, brez da bi mi prej povedali. Ceprav bi bil mladic vec kot zazeljen. Ampak mislim, da si zasluzi priti v dom, kjer je za njegov prihod vse pripravljeno, v nekem umirjenem ozracju... in glavna stvar.. ko kupujem mladica ga hocem izbrati sama - po zelji lahko kdo prispeva kaj za nakup ali opremo, ampak pravice do izbire si ne pustim odvzeti. Pac ne kupujem cokolade ampak prijatelja s katerim si bova delila 10+ let. Pac dam veliko na obcutke in tisti prvi kontak ti-pes (pac obojestranska simpatija), ki je pri meni kljucnega pomena pri izbiri mladica.

Glede tega, da starsi dobro premislijo glede nakupa pa... mogoce nekateri.. nekateri bi pa prodali se sebe samo da bi v vsem ugodili svojemu prestolonasledniku.  ::) Kaj je par jurckov (ce finance niso problem) v primerjavi z veseljem v oceh njihovega cukrcka.. pa ceprav samo za par dni.  :-\. Tukaj se gre lahko tudi za to.. sosedov mulc je dobil psa iz zavetisca.. nas bo imel pa dragega psa, naj se vidi kdo ima  >:( >:( Se pa ne strinjam z tem, da se psi ponavadi kupujejo ob vecjih priloznostih... pes se kupi, ko najdes ustrezno pasmo (zame to pomeni predvsem karakterno! )  ko si nanj pripravljen, imas ustrezne pogoje, zadosti veliko financno stanje za nakup in vse stroske, ki se sledijo in konec koncev, ko najdes pravo leglo.

In kritike niso letele na vzreditelje kot take ampak samo na oglas. Nihce ni rekel, da so slabi vzreditelji, da vzrejajo slabe pse ali jih prodajajo prvemu, ki pride mimo (vsaj osebno ne vem kdo so, zato nimam pravice in tudi ne mislim soditi)  ne, zmotila je samo prispodoba - kot bozicno darilo. In ta beseda lahko opomni marsikaterega nevestnega kupca in ga spomni na taksno vrsto obdarovanja...tudi ce ne pri teh vzrediteljih pa pri kaksnih drugih.

In drugace, kako kaj Sona? A greste v ce na razstavo?

Clanek o cistenuriji sem pa jaz zasledila ze pred dnevi :P Sem ze hotela vprasati, ce testiranje opravljajo tudi v slo? Neyka vse pohvale za napisano.. se da zvedeti mnogo novega :D Bravo  :-* :P

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1953 : 26 November 2006, 13:55:21 »
Sabina, cisto nic ni narobe, ce je mladicek namenjen kot bozicno darilo..ce je le pricakovan, zazeljen in vnaprej planiran. Ne trenutni navdih. Velikokrat se taki mladicki znajdejo kmalu po praznikih nekje na cesti ali pa pozabljeni od vseh v nekem zanemarjenem pesjaku. Tega si pa ne zelimo a ne?
S temle se pa zelo strinjam. Mislim pa, da je tudi možno, da so pač ti ljudje bolj kot ne nevešče in nerodno spisali tale oglas, ki nas je razjezil in da verjetno res ne bodo psov prodali prvemu, ki pride mimo. Hočem povedat, da morda niso mislili tako slabo, kot je izpadlo....

G.

Kast

• *
« Odgovori #1954 : 27 November 2006, 09:39:53 »
Ma jaz pa res ne verjamem, da je pripisati nevednosti in nerodnosti oglas kot je bil ta, saj je bilo jasno napisano ..."so lahko odlično božično darilo" . Teh ljudi ne poznam, ampak že oglas pove o njih dovolj, ...lahko pa povem svoje mnenje, da se jim gre le za prodajo in denar in ne verjamem, da bodo izbirčni pri izbiri lastnikov.....vsaj jaz ko preberem tak oglas, dobim tudi tako sliko o vzrediteljih.

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1955 : 27 November 2006, 13:53:11 »
Bravo Nelly, v celoti se strinjam s tabo.

Kaj je s Celjem, pride kdo?

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #1956 : 27 November 2006, 14:11:34 »
Šnufi

glede na to, da se v Mariboru nismo bolje spoznali, opazovali sva se iz določene razdalje, upam, da se v Celju vidimo oz.bolje spoznamo in kakšno rečemo o naših njufkih.

Lp

katka

• Gost
« Odgovori #1957 : 27 November 2006, 17:17:34 »
Um..glede oglasa, vidim, da ste zlo hitri pri odgovarjanju ::) (saj ne prav)..hmm...ja v vsakem mnenju mislim, da je nekaj res...trenutnim lastnikom gre verjetno  res za denar..ampak,"pomoje" pa bi useenonmalce pogledali, komu ga bodo prodali :)
  Ker, ravno ne berem tem ,kdaj bo kaka raztava ...zato ne vem, kaj bo tako "pomenbno" v celju. me pa zanima, kaj se bo dogajalo,zato...kaj bo v Celju? :-[  :)

Lp!

Katja

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1958 : 27 November 2006, 17:38:09 »
Sabina, upam, da se bova zdaj res videli od bližje in se tudi kaj pomenile :). Maš prav, da sve se samo opazovali.

Pride še kdo?

Katka, v Celju je razstava 10.12.

lp

katka

• Gost
« Odgovori #1959 : 28 November 2006, 13:01:55 »
Aha,,no OK, tako , da vem=)
 Morda pa pridem se jaz..se sicer en moreva razstavljati,amapk, bova upam, da sla malo pokukat ::) kako to zgleda:)

Lp!!

Katja

leonora

• *
« Odgovori #1960 : 28 November 2006, 13:16:14 »
Ja,Biba tudi pride  :D .Razred najmlajših.No,pa bomo zopet imeli mini njufi srečanje  :o .Kast,prideš?

Kast

• *
« Odgovori #1961 : 28 November 2006, 16:10:09 »
Leonora, kje je še Celje.... mogoče pa pridem navijat  8) , pa da vas vidim  ;) in kakšno rečemo.

katka

• Gost
« Odgovori #1962 : 28 November 2006, 18:31:28 »
Vi vasih pesjanarckov ne boste dal katrirat oz. sterilizirat?No sej vem, da je to cist vasa odlocitev, samo tko me zanima, ce boste sli v to smer, ali mislete imet kaka legla in te zadeve :-[ ? Bruno, a bosta vidva tut sla, al sta kastrirana in bosta prisla le na "ogled" ali kak cvek in, da se spoznamo?? :)
 Lp!
 Katja

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1963 : 28 November 2006, 21:34:42 »
Par dni me ni pa se razpišete po dolgem in počez  :o  ;)

Katka Neona ne bom kastrirala. Koliko bo še parjen sicer vprašanje ampak nikoli ne veš - mogoče pa bodo še kakšni malčki. Zaenkrat pa je očka enemu leglu - 10 mladičem - ena izmed mladičk je Leonora - Biba (jo boš v Celju spoznala če prideš)

Celje - komaj že čakam da spet Bibo vidim pa tudi razstave že malo pogrešam  >:D pa seveda čvek (sem pač ženskega spola  >:D >:D) ::) Šnufi tudi tebe moram jaz še spoznati ne samo od daleč opazovati tako kot sem naredila v Mariboru  :-[ ::) ::) Neon tokrat ostane doma ker je notranja razstava in dam preveč na njegovo dobro poutje da bi ga s sabo zvlekla  ::)

Oglas sem prebrala, glede na števiko in "potrjeno" (z leonorine strani) da gre res za vrhunsko leglo  ::) se mi zdi da vem kdo ljudje so. Če imaš doma "vrhunskega" psa še ni rečeno da imaš dovolj soli v glavi za oddajo mladičev. Če pa jo imaš in mladičev ne moreš oddat pa lahko tudi v oglas marsikaj napišeš in mladičev ravno tako ne daš vsakemu ki pride mimo in bi enga cucka s papirji za čuvaja. Po napisanem ne moreš sodit kakšni ljudje so. Pa omenim še to...prav tako kot takšnole hitro obsojanje se mi zdi bedarija gledati o kakovosti vzreje s te strani kje ima kdo oglas objavljen in vsem po vrsti odsvetovat če je oglas v salomoncu so pa šteparji - ne lahko so tudi odlični vzreditelji ki mogoče še niso toliko uveljavljeni da bi pse s prve prodali samim znanim psarnam in lastnikom.

Članek o cistenurii je še nepopoln  :-[ Seveda sem dodatne uporabne podatke našla po objavi  ::) Nekoč bo izboljšan uglavnem  :)

Kast

• *
« Odgovori #1964 : 28 November 2006, 23:27:58 »
Kje pa je bil ta oglas objavljen, v salamoncu?
Ga ne najdem!

leonora

• *
« Odgovori #1965 : 28 November 2006, 23:38:35 »
Jao,kaj sem sprožila  :D .Saj mene sploh niso zmotili vzreditelji,mene je zmotil način prodaje.Oglasa pa ni več,so ga naslednji dan umaknili(jaz sem ga skopirala z interneta).Jaz tudi sedaj,ko vse vem,še vedno ne poznam teh vzrediteljev in zato ne bom sodila.Še vedno pa stojim za tem,da bi se lepše bralo,če bi bilo malo drugače napisano,ker tak način prodaje pa res ni pravi.

Kast

• *
« Odgovori #1966 : 29 November 2006, 09:38:36 »
Leonora, sprožila si to, da so neprimeren oglas umaknili. Naj uspešno prodajajo naprej, ampak ne kot darila za pod jelko, ampak kot pse, živa bitja, ki rabijo ogromno ljubezni....predvsem pa naj oni izbirajo dobre lastnike ;)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
    • bebhinn.hostignition.com
« Odgovori #1967 : 29 November 2006, 11:39:09 »
zdravo!

vem,da sem mimo vašega pogovora(pa tudi nekako ne spadam sem)a vendar imam eno vprašanje.Moja psička se boji večjih psov,če je manjši je pogumna,če pa je večji se grozno boji,nevem več kaj bi naredila sem poskušala na veliko načinov pa ne pomaga.mogoče bi mi lahko vi pomagali ker imate te ogromne kosmate živalice,ki se nekaterim ljudem zdijo strašne a nebi nikomur ničesr naredile(po tem kakršen vtism sem dobila jaz :-[ )no upam da mi boste poskušali pomagati

LP
Kaja

katka

• Gost
« Odgovori #1968 : 29 November 2006, 13:48:45 »
Ja, zivjo!

Poskusaj s tem, da svojo psicko pelejes do kakega velikega  psa( prej pa prasaj lastnika , ce lahko in predvsem ga prasaj ce se razume s psicami in tako naprej...) Pomenbno je, da je tisti "veliki" pes socializiran in se ne zaganja ali renci v tvojo psicko...to ji bo se dodatno spodbudilo strah :) Spodbudne besede, pa vsekakor spadajo zraven in na koncu "ovohavanja" ji nameni lepo besedo in piskotek  8)

Lp!

Katja

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1969 : 29 November 2006, 16:20:33 »
kajcyka kaksnega psa pa imas? Si karakter njufka (vsaj vecine) kar dobro ujela. Vabljena na kako nase njufi srecanje, ki upam, da se bo kdaj... ce si pa kje iz nase blizine pa vabljena na skupni sprehod, Atum se druzbe nikoli ne brani. Da psicki pokazemo, da imajo tudi velikani mehko srce  :P :P

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
« Odgovori #1970 : 29 November 2006, 16:43:50 »
nelly:imam border collie psičko,velikoo nasprotje v velikosti  ::)......kar pogumno s srečanji sigurno se nihče nebi branil  ;) iz kje pa si?? tudi moja se ne brani družbe samo ustraši se,če bi pa jih spoznali po "korakih" bi se verjetvno dobro ujela(z večino psov se)

katka

• Gost
« Odgovori #1971 : 29 November 2006, 17:25:12 »
Ja, kako njufi srecanje mislim, da ne bi nikmur skodilo... ;D :P...res me zanima, kaksni so vasi kosmatinci in  zanimivo bi bilo, da bi vrgli kako debato u nasih njufkih....Upam, da mi bo kdo sporocil, ko bo (ce bo) kaksno njuf srecanje...( ce spet ne bom spremlala njufi pogovora kot se zagre :-[  :-[ )
 Nelly: Kdaj je pa bilo zadnje njuf  srecanje?

LP

Katja in Bart

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #1972 : 29 November 2006, 17:53:44 »
Se bom morala, kar zamislita nad najino pojavo z Jankom, če sta zdaj že Neyka in Sabina rekli, da sta naju samo od daleč opazovali  :-\.

Jaz imam na sprehodu vedno smešne in verjetno za lastnike manjših psov stresne situacije  :-[. Naš Janko je namreč še mladi, čeprav tak ne izgleda, in bi se rad igral, zato vedno ko srečava kakšnega psa, vklopi alarm igra (Nelly te malo kopiram) in začne lajat pa skakat, pa prosit kuža, da se gre igrat. Sicer ne more do njega, ker ga jaz držim, manjši kuža pa se navadno skrije za lastnika. Pa hodiva v šolo že pol leta, pa ga ne morem pripravit do tega, da bi se kolikor toliko normalno obnašal v bližini psov. Upam, da to z leti mine. Vaše izkušnje?

O kastriranju zaenkrat še nisem razmišljala.

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1973 : 29 November 2006, 18:48:55 »
kajcyka s toliko manjšimi plaškoti še nimam izkušenj, se je pa tudi Neonova draga Neona prestrašila ko ga je prvič videla  ::) :-[ Med njima je cca 15-20cm razlike v velikosti in smo ju spoznali na način jaz držim Neona, Elina lastnika njo in zraven še Neona čohata. Čez par min sta se že igrala, prav tako čez par dni ko smo šli na obisk in tudi ko smo parili ni bilo nobenega strahu več.

Zadnje njufi srečanje je bilo v okviru 5. pesjanar srečanja v Kranju, predtem pa je bilo eno njufi srečanje ki ga je (če se prav spomnim) organiziral SKVPM. Bo treba enega čisto njufarskega ponovit če ne jaz kar odtavam še drug folk pozdravit in preden pridem nazaj je srečanje mimo  :-[ :-[ :-[

šnufi vidva prav dobro zgledata  ;D ;D Samo ko sem vaju zagledala sem imela v varstvu psičko ki nebi bila navdušena nad morebitnim ovohavanjem pa še iskala sem šoferja ker sem po kakšno uro visela pri Sabini & Soni in pri Noi in lastnikih  ::) potem je bil JH na vrsti sem navijala  ;D potem smo pa šli  ::) V Celju bo verjetno dovolj časa :)

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #1974 : 29 November 2006, 18:49:44 »
kajcyka, jaz sem drugace iz Trbovelj.  Drugace glede njufi srecanja, zadnje je bilo v okviru Pesjanar srecanja v Kranju. Naslednje? Ko se bomo zmenili  :P :P

Snufi..saj bi kaj rekla pa raje ne bom. Ocitno ne moreta zataiti, da sta brata  ;) Imamo namrec iste probleme in potem uzaljeno gleda, ker on bi se igral... ampak k vsakemu manjsemu psu ga tudi ne upam spustiti, ker ima le svoje kilograme in da koga slucajno kaj ne poskoduje. Sicer ne vem kako bo z njima, ampak moja Nelly se je pri nekje  2 letih umirila in jo take zadeve niso vec vrgle iz tira, igra je bila zanimiva samo ce sva se igrali sami..drugi psi jo niso vec zanimali. Pri najinih norckih pa... pustimo se presenetiti. In kako kaj Janko drugace?

Bruno... kje sta, midva z Atumom vaju pogresava... solske ure so tako prazne brez "medvedjih bojev"  ;)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
« Odgovori #1975 : 29 November 2006, 19:40:23 »
nelly: jaz sem pa iz Logatca.....to pa je kar nekaj km med nami  :-\

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #1976 : 29 November 2006, 19:46:51 »
katka je iz logatca  :)

pozabla prej...oglas je bil objavljen na najdi.si Salomonca (Bolha, najoglas in podobne fore) sem omenla bolj zaradi napadov name (sicer ne javnih) v stilu da smo budale ker tam objavljamo oglase... in zaradi nekaterih javnih opozoril da od takih vzrediteljev ni pametno kupovati (od nekaterih res vsi pa vseeno niso(smo) štearji).

Nelly tebe pa lahko "potolažim" ;) Neona zdaj sicer bolj zanimam kot sem ga ampak igraz nekaterimi psi je še vedno čez vse ::)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
« Odgovori #1977 : 29 November 2006, 20:58:24 »
Neyka:vem da je,se poznava  ;) moja in nejn Bart,sta kar zelo dobra prijatelja,a se ga še vedno malo včasih ustraši,ker se je enkrat na sprehodu ponesreči na njo usedel  ;D

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #1978 : 30 November 2006, 09:49:47 »
Bruno... kje sta, midva z Atumom vaju pogresava... solske ure so tako prazne brez "medvedjih bojev"  ;)

Hm, še zmeraj na bolniški.....tole bo rekord, kmalu bo en mesec. Ful se moram paziti vetra, mraza itd., da me ne dobi spet. V torek me ziher še ne bo v pasjo šolo, potem pa morda že, a zavita kot eskim. Kdo bi si mislil, da ti en enourni pasji sprehod v hudem vetru prinese en mesec bolniške.... Zdaj sem nadomestila za vsa leta nazaj, ko nisem bila nič. Ha, ha, medvedji boji.... ne vem, ali se mi samo zdi, ko sem malo manj z Brunotom ali je pa res, da mu je dlaka precej zrasla (pa tudi on) in je res tak kot en medved. Drugače pa Nelly, priznaj, da sta Bruno in Atum res dobra prijatelja, nikoli se ne stepeta, včasih se v pasji šoli še uležeta tako, da  tiščita glave en k drugemu....potem pa tisti mili izraz na faci.....kaj nama je bilo tega treba..... He, he.

V Celje naju tudi ne bo, ker se moram še vedno zelo paziti. Z Brunotom uradujeva kar v kleti (tam je prava temperatura, da ne rine ven), na sprehode ga pa vodi moj mož. Tako bo ostalo še nekaj časa. Glede oglasa je pa moje mnenje tako, kot sem že napisala, verjetno vse skupaj ni tako hudo, eni so mogoče malo bolj štorasti pri pisanju. Vsi pač niso talenti za sestavljanje oglasov, novoletni čas jim je dal idejo in po vsej verjetnosti ni bilo mišljeno slabo. Je pa prav, da so oglas umaknili in upam, da bodo zdaj napisali normalnega. Pravi kupec itak ne rabi olepševanja in mu je dovolj informacija o leglu. Itak potem v kontaktu izprašaš vse v detajle in veš, a boš ali ne boš tam kupil.

Meni se nič narobe ne zdi Neyka, če je oglas v Salamoncu. Na žalost je tako, da tam oglašujejo tudi "šteparji", ampak res ne moremo posplošit, da so pa zdaj vsi, ki oglašujejo tam, kar v tej skupini. Sem prepričana, da veliko ljudi pogleda v Salamonca, Bolho itd. Mislim, da nas je tle gor bolj malo, ki smo brali "Kinologa", da smo našli svojega mladiča. Jaz osebno ga sicer res nisem iskala v Salamonovem oglasniku, Bolhi itd., sem pa iskala vzreditelje na strani SKPVM in na temle in sosednjem forumu, ker mi je bilo pač lažje iskat po internetu. Res se mi pa ne zdi nič narobe oglaševanje v Salomonovem oglasniku - vsi tudi nimajo računalnikov. Neyka, ne sekiraj se, če te je res kdo napadal zaradi tega. Glavno je, da ste vseh 10 mladičkov prodali dobrim lastnikom, za vse ostalo se pa ni treba pustit sprovocirat. Cilj - dobri lastniki za tvoje mladičke - si dosegla, vse ostalo je nepomembno. In če so vsi taki kot Leonora, potem si imela res srečo!!!

Veliki in mali psi......na žalost se večina malih psov ustraši teh naših velikanov; čeprav vedno vlečem Brunota stran od njih, ga vedno oblajajo in "okregajo" tile majhni psi.... Bruno pa samo nedolžno gleda, ker mu ni jasno, kaj je narobe....on bi se samo maloo poigral. No, do igre z temi malimi psi ne pride, ker mu ne pustim, pa ne zato, ker bi se bala, da se bo stepel, ampak zato, ker so tile naši pesjani tud malo štorasti in bi se lahko čisto po nesreči kaj zgodilo. Hm, tako kot Bartu.....ki se je ponesreči usedel na kajcykino psičko. No, Bruno se še ni usedel na nikogar, je pa stopil enemu psu na nogo.....čeprav je tudi velike pasme, je milo zajokal.

Nelly, imaš kakšno idejo, kam bi šla lahko stehtat svojega slona? Na veterinarski na Izlakah nimajo tehtnice, sem preverila. Kaj veš za kje drugje? Res sem radovedna, pri kakšni kilaži smo. Skoraj ziher sem, da mora biti tam okrog 70 kg.... Kolk pa tehtajo vaši njufki? In kje jih tehtate?

Kast

• *
« Odgovori #1979 : 30 November 2006, 10:09:35 »
Kako nimajo tehtnice na veterinarski, to je pa too much! Morajo imet, kako pa dozirajo zdravila, razne inekcije.... psa, mačko.... je traba prej stehtat....najbrž delajo vse "na oko". Mogoče pa jo imajo kje skrito, vprašaj še enkrat,...ker to je res čudno, da je ne bi imeli.
Sočo tehtam na veterini, kadar grem mimo...ravno v četrtek sem jo in ima njenih idealnih 52 kilogramov. Ravno prav.

Kar se pa tiče oglasov, lahko še po meni kdo pljuva, če mu je volja, ker sem lani dala ogals tudi v salamonca  :P , res pa da tisti kupci, ki so klicali, ko so videli tu oglas, se jim je šlo le za ceno... in ni imel praktično prav nobenega učinka.

lp