Neyka, he, he, pazi, da ob naslednji Luni res ne dobiš pošiljke!!! Bogi Neon, zanj bi bilo najboljše, da bi imel Eli kar ves čas in bi živela kot stara zakonca, hi, hi, hi!
Nastja, tebe sem pa že pogrešala. Zdaj imaš ravno še dovolj časa, da kakšno pisemce z željami za nov digitalec nasloviš na Dedka Mraza ali Božička, da bomo še kakšne slikice od Indija deležni!
Pogrešam pa tudi Leonoro.....kaj je zdaj, zdaj ko meni vse "dela" je pa tebi prste paraliziralo???
Jaz pa grem jutri po novo hrano. Nutro smo imeli samo mesec in pol, pa ga tud povoha ne, predvsem zadnje vreče. Saj sem že v debati na strani od hrane tudi napisala. Me vsaka taka menjava hrane spravlja ob živce, ker ne vem, kako bo prenesel. Ko so pri Nutra Gold menjali forumulo pri sestavi hrane smo morali menjat hrano , ker ni bila v redu prebava. Po ful razmišljanju smo šli nazaj na Nutro Choice, ki smo ga imeli prvih par mesecev, zdaj pa moram spet menjat. Zdaj bom šla na RC, pa kar bo, bo. Kako pa ste ostali s to hrano? Ali jim večkrat menjate znamko hrane ali ste na eni ves čas?